• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

hepsi ama en en en çok benimo ve oradaki kız. yeminle bir tane kafasına vurasım geliyor ne zaman görsem :KK67:

Naber Nassın? Eyilikkk sağlıkkk :)
Bu reklama uyuz oluyorum

Son zamanlarda çıkan sözlerini bir türlü anlamadığım Coca cola reklamı yemezler diye şarkısı olan.

tabbi ki ziraat bankası reklamı, direk zap sebebi, böyle saçma bi reklam olmaz, kendini özel banka sanıyor herhal:KK53::KK53:

118 ler ve şu arieli ev hanımlarından dinlediğimiz reklam yokmu günümüz vardı çay döküldü ariel le yıkadım bıdı bıdı.

Eti canga, dominos pizza, eti maximustu sanırım hani ruh öküzüm falan diyor. Bunlar hep erkeklerin, şirin gibi göstermeye çalışılan ayılıklarını konu alan reklamlar ve çok itici buluyorum.

118 leeerr nefret ediyorum :KK11:

Mehmet Ali Erbil çekmiş yeni bir reklam filmi. 118 bilmem ne. Berbat ötesi. Bir de oreo reklamı. Sevimsizler bence.

Hala Mehmet Ali Erbil`le gülen var mı ya.. Belaltı muhabbetini kullanmışlar adamın...
Bir de Meryem Uzerli`nin bir reklamı var, iğrenç sesi ile havız yapratır diyor ya aman allahım, ne reklamı olduğunu bile bilmiyorum, gerisini hiç görmedim.

Back