Hamileliği rüyada malum olanlar

Çok akıntım var, kasık ağrım da var ama test yapmadım çünkü çatlamanın 7.günündeyim çıkmaz dediler
Ben de çatlamanın beşinci günündeyim:) evet çok erken. Bende hiç belirti yok şu an sağ kasıkta batma seyirme gibi çok hafif seyler hissediyorum sadece. İnşallah ikimizin de bu ay olur sağlıkla 😊🌸

Ben de çatlamanın beşinci günündeyim:) evet çok erken. Bende hiç belirti yok şu an sağ kasıkta batma seyirme gibi çok hafif seyler hissediyorum sadece. İnşallah ikimizin de bu ay olur sağlıkla 😊🌸
Amin inşallah. Benim geç yumurtlama oldu. Erken gebelik testi aldım bugün prodoctor marka nasıl acaba

Benim döngüm 25 gün kısa bir süre o yüzden üç dört gün sonra yapmayı düşünüyorum. Belki yine erken olur bilmiyorum ama dayanamam yaparım ben
Ay bende dayanamayacağım bir iki güne yaparım :D kendime söz vermiştim asla yapmayacağım diye ama kendimi tutamadım ve gittim erken gebelik testi aldım evdeki kaset testler işe yaramaz diye :D

Ay keşke rüyalarımız hemen çıksaydı ben 10 yılda 10 defa dogurmuştum 😅 ben hep görüyorum kucağımda bebek 👶 var hamileyim doktora gidiyorum doktoruma diyorum gördünüz mü ben hamile 🤰 kaldım ama yok bende umutlanıyordum maalesef olmadı daha 🙈 Rabbim size en kısa zamanda nasip eylesin inşallah 🤲❤️

Ay keşke rüyalarımız hemen çıksaydı ben 10 yılda 10 defa dogurmuştum 😅 ben hep görüyorum kucağımda bebek 👶 var hamileyim doktora gidiyorum doktoruma diyorum gördünüz mü ben hamile 🤰 kaldım ama yok bende umutlanıyordum maalesef olmadı daha 🙈 Rabbim size en kısa zamanda nasip eylesin inşallah 🤲❤️
🥲🥲amin hepimize inşallah

Evet rüya 😁 belirti aramaya yeni bir boyut getirelim 🥲 Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olanlar var mı aramızda. Ben çok nadir rüya görürüm tam çatlama günü annem de ben de benim hamile oldugumuzu gördük. Annem konudan habersizdi.
Tabi ki tesadüf olabilir ama merak ettiğim böyle rüyasında görüp de gerçek cıkan var mı acaba
rüyaların gücüne çok inanan birisiyim rüyamda kabede bebk için dua ediyordum ertesi gün bebek yapmaya karar vermiştim ama 1,5 yıldır olmuyor bu ay hsg çekildi çok bekliyordum teheccüt namaz sonrası rüyamda yavru yeşil renk kedi görmüştüm çok sevinmiştim sonra bebek haberi beklerken rüyamda kan gördüm ertesi gün adetime 12 gün varken kanamam oldu hikmeti nedir bilmiyorum ama bana böyle oldu

Ben ben test yapacağım günün gecesi elime pembe kağıt vermişlerdi bu senin diye . Sabahına hamile olduğumu öğrenmiştim şuan 2 yaşında bir kızım var 😍

rüyaların gücüne çok inanan birisiyim rüyamda kabede bebk için dua ediyordum ertesi gün bebek yapmaya karar vermiştim ama 1,5 yıldır olmuyor bu ay hsg çekildi çok bekliyordum teheccüt namaz sonrası rüyamda yavru yeşil renk kedi görmüştüm çok sevinmiştim sonra bebek haberi beklerken rüyamda kan gördüm ertesi gün adetime 12 gün varken kanamam oldu hikmeti nedir bilmiyorum ama bana böyle oldu
Bence kadınların hisleri yanılmıyor 😔😔

Bende görmüştüm ama o sıra hamile miyim diye çok takıyordum zaten zihnim sürekli onunla meşguldü o yüzden malum oldu diyemem sanırım. Ama endişeliydim bir rüya çok etkiledi. Test yapmıyordum pozitif çıkıyordu neden endişeleniyorsun bebeğin seninle demişti bir ses benzer zamanlarda da kardeşim rüyasında beni hamile görmüş sonra hamile çıkmıştım

Bende görmüştüm ama o sıra hamile miyim diye çok takıyordum zaten zihnim sürekli onunla meşguldü o yüzden malum oldu diyemem sanırım. Ama endişeliydim bir rüya çok etkiledi. Test yapmıyordum pozitif çıkıyordu neden endişeleniyorsun bebeğin seninle demişti bir ses benzer zamanlarda da kardeşim rüyasında beni hamile görmüş sonra hamile çıkmıştım
Ama tabi bu bir denk geliş bence çünkü evlendiğim ilk ay bir arkadaşım beni rüyasında hamile görmüştü. Kendinden çok emin bir şekilde sen hamilesin benim rüyalarım kesin çıkar demişti 🤣 bizde asla istemediğimiz için korunuyorduk yok mümkün değil uzun sürede düşünmüyorum demiştim 😄 4 sene geçti onun üzerinden

Tüylerim diken diken oldu 🥺 ben de test yapıyordum annemle beraber pozitifti. Aynı gün birbirimizden habersiz annem de beni hamile görmüş rüyasında

Back