• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

en tiksinc reklam demeyip en guzel reklam desek daha isabetli olurdu sanirim.adi ustunde reklam iste.hangisi tiksinc olmayabilirki.ama yaklasik 10 sene once babamin hasta oldugu bi banka reklami vardi.bend eizlerdim.i ona karsi sepmati besledim.diger butun reklamlara karsi itici gozul bakiyorum.o banka reklamida la memet,obur bankalar biim bankalardan ne istiyor diye basliyordu komikti o ya

pepsinin şelaleden akan reklamındaki ikizler kulağımı tırmalıyolar resmen

markayı hatırlayamayağım şimdi ama bir bebek bezi reklamı.tecrübeli anne bebeğinin altnı değiştirirken bebek çişini yapıyor kadında başını kenara çekerek çişin kafasına değilde evin orta yerine gelmesini sağlıyor ya iğrenç bir reklam her izlediğimde böğğğ diyorum buna :S tecrübeli anne bezi kapatarak sıçramasını engellemiyor kafasını çevirerek evinin pislenmesini sağlıyor kızlar unutmayalım :))

bio erkek biomen,..
die sacma sapan bi reklam hele ordaki sari cadi agzini yaya yaya soylemio :57:mu sinir oluyorum

bi ara 118 li reklamlara uyuz oluyodum dakka başı çıkıyodu tv yi kırasım geliodu:1:son zamanlrda vodefone,turkcel reklamları çok sinir bozucu.

Mustafa Sandal ve karısının turkcellde oynadığı reklam.Şuanda Azra Akın ın pepsi reklamı, o ne öyle ya aynanın karşısında aptal aptal oynayan kız çocuğu gibi ayyyyy çok itici

bende bilmem ne porselinin reklamına sinir oluyorum.kız evlenecek heralde evinden ayrılırken kadın geliyor ya kızım işte en özel yemeğiniz başbaşa yediğiniz yemek olsun diye tabak uzatıyor kutuyu açıp sarılıyorlar.ordaki kadına konuşmasına nasıl gıcık oluyorum.çok yapmacık ya uyuz uyuz..

kesinlikle ali ağaoğlu'nun reklamını yaptığı her şey
ağaoğlu'nu görünce tüylerim diken diken oluyor kan şekerim çıkıyor

bi de şu zoraki reklam müzikli büyüdüm büyüdüm pınar sütle büyüdüm...
ayyy o çiğ sesiyle bi tarafından aceleyle uydurmuş kulağı tırmalayan basit bir ritm
öööfff

ayyy o çiğ sesiyle bi tarafından aceleyle uydurmuş kulağı tırmalayan basit bir ritm
öööfff

Bu değil
Bu hiç değil
Bu sıradan
Bunları herkes yapıyor
Ben farklı bişey istiyorum :37::1:

Bu değil
Bu hiç değil
Bu sıradan
Bunları herkes yapıyor
Ben farklı bişey istiyorum :37::1:

onun sesini duyar gibi oldum
bak yine şekerim çıktı tansiyonum zıpladı
sanki kendi yapıyor da projeleri fırlatıyor çarıklı sosyete

bismark kabusu gibi oldu bende bu adam

bi de acun ılıcalı'nın yer aldığı her reklam
bi de ona katlanamıyorum

öööfff

aynen bıktım nil'in saçma reklam şarkısından.artık nil bi dur reklam şarkısı yapma git albüm yap da o sesini tercihen dinleyeyim diyorum.:19:

Back
X