• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

konuyu görünce yazmadan geçemedim...
şu sıralar sarelle reklamı beni çıldırtıyor.. annesinin karnında ki bebek ana anaaa diye bağırıyor ya, aman alahım o nasıl bir ses, o nasıl bir reklam...
çok itici geliyo bana

şu sıralar sarelle reklamı beni çıldırtıyor.. annesinin karnında ki bebek ana anaaa diye bağırıyor ya, aman alahım o nasıl bir ses, o nasıl bir reklam...
çok itici geliyo bana

al benden de o kadar..iğrenç bir reklam son derece sinirimi bozuyor

çok itici geliyo bana

offf aynen yaaaa çok fazla itici

Tek değilmişim,ben de Sarelle reklamından hiç hoşlanmıyorum. :)) Demek ki,reklam yazarı başarılı olmuş.:9:

118 reklamları ve bal deresii...

arkadaşlar ben de zuhal topal'ın ve berna laçin'in güya çat kapı gittikleri, kapıyı açan ev sahiplerinin de çok şaşırdıkları reklamlara çok kızıyorum =(((((((
ayrıca çantada taşınan ace, perwoll beni benden alıyor

yeni kamu spotu sigaranın zararları reklamı. damarın içinden çıkan sigaranın sebep olduğu yapışkan madde :S paradontax reklamına rahmet okuttu resmen. hadi aradontaxı rtük' e şikayet edersin de kamu spotunu kime şikayet edeceksin bu ne rezillik ya

Tüketiciyi aptal yerine koyan reklamların tümü... Ha bir de uzunca bir zamandır moda olan "komedyenli" reklamlar.

Biraz dışarıya bakılsa keşke... Reklam dediğin nasıl olur öğrenilse...

Albeni çikolatasından uzak durun aç karnına çocuğunuza yedirdiğiniz takdirde kan şekeri fırlıyor ve şeker hastası

olma ihtimali artıyor ,hanımlar ve gençler uzak durun AYRICA KARAMEL DEDİKLERİ YANMIŞ ŞEKERDİR İÇİNDE HANGİ ÇİKOLATANIN VEYA PASTANIN BULUNURSA KAN ŞEKERİNİ FIRLATMA KABİLİYETİ VAR BUDA BÖBREKLERE ZARAR VERİYOR KARAMELLİ ÜRÜNLERDEN UZAK DURUN

Son düzenleme:
yeni kamu spotu sigaranın zararları reklamı. damarın içinden çıkan sigaranın sebep olduğu yapışkan madde :S paradontax reklamına rahmet okuttu resmen. hadi aradontaxı rtük' e şikayet edersin de kamu spotunu kime şikayet edeceksin bu ne rezillik ya

al benden de o kadar..tiksindim resmen..olmaz böyle bişey yaaa..

cem yılmazın oynadığı banka reklamından hiç hoşlanmıyorum.

Bende Perwol reklamına sinir oluyorum ne saçma bi reklamdır o her gittiği yerde yanında koca Perwol'ü taşıması :37: Bide Tchibo reklamlarındaki o gülüşmeler ıyy kanal değiştirme sebebii :100: aaa bide Kosla tül perde beyazlatıcısı reklamınıda es geçemicem. Beyaz tül bembeyaz tülden sonra gelen hayal kırıklığı aaa! aaaaaa! tepkisii :27: Ne çok sinir olduğum reklam varmış burarada :1::1:

Şu avea reklamdaki ispanyolca konuşan kadın burasI Türkiye niye alt yazıyı

Türkçe veriyorsunuz sırf bu terbiyesizlik yüzünden aveadan çıkardım!!!!

Kamu spotlarının hepsi isyan ettiriyor yaa kurunun yanında yaş ta yaniyo biz kullanmiyoruz kardeşim görmek zorundamıyız

"imdaaaaatttttttttt leke varrrrrrrr" ya da vanish tül reklamındaki "aaaaaaaaaaaaaaaaaaa cı kadınlar" uyuz oluyorum...

Ben digitürk reklamındaki nil karaibrahimgil'e , şarkısına ve özellikle "safarilerde" bölümüne gıcığım. Safarilerde nedir yahu safari ne zamandır çoğul oldu :47:

yeşilayın kamu spotu reklamlarından resmen mide bulandırıcı.

şu çocuklar için çikolata reklamları,cips reklamları yapay gıda kansere davetiye

Back