Eşimin ailesinden nefret ediyorum.

Kesinlikle, iyi olayım belki düzelir dedim çok denedim her seferinde aynı muamele, yüzüme gülüp arkamdan konuşuyor herşeyi eleştiriyor yalan söylüyor, ve benim ailemle rekabet halinde. Bunlara katlanamıyorum ve malesef eşim beni desteklemiyor annesi konusunda hep beni suçluyor
Bence ortada bir sorun varsa bu erkeğin beceriksizliğiyle ilgilidir.Kendi eşimden biliyorum

Ben de oğlak yükselen de oğlak ama o işler öyle olmuyor , zaten yapı olarak soğuğum ama eşimin hatrina sevmediğim görümcenin yüzüne seni sevmiyorum diyemiyorsun , eşin kırılır diye. O hissi veriyorsun ama diyemiyorsun işte 😅
Ben eşime söyledim ama onları sevmediğimi 😂

Ben eşime söyledim ama onları sevmediğimi 😂
Benimki onları sevmiyorsun dediğinde aman onlar beni çok mu seviyor diyorum 😅 hissediyor zaten sevmediğimi gözüne sokmasam da olur 😂
Sevilen bir yenge ya da görümce ben görmedim ben şahsen bizim sevmemiz sevilmemiz eksik kalsın. İyi olsunlar ama uzak olsunlar.

Bir insanı delirtmenin tek yolu yok saymak ondan takma diyoruz yoksa yiyio bitirin kendinizi afiyet olsun

Ne kadar düşünürsen o kadar enerji akar o kadar beslersin senden o kadar gider ne kadar intikam planı o kadar bağ .Ne zaman yok saymayı becerirsin o zaman kurtuluş .Yoksa kapsamdaki fare misali ne o döngü biter ne o labirentden çıkarsın videoları izlemek değil başka uğraşı bulup aklına geldiğinde hemen o düşünceyi yok sayacaksin mecbursun öğreneceksin başka yolu yok

Ben sevmediğim herkesden öyle kurtuldum ne zaman aklıma geldi hemen düşünmeyi kestim konuşmayı adını geçirmeyi kestim yapa yapa zamanla alıştım o toksik etkilerden kurtulmayı onları büyütüp beslememeyi öğrendim iç disiplin bu .Yapmalısınız

Yoksa kur düşün hicbirsey değişmez kinini kus kavga et değişmez siz değişeceksiniz kendinizle bile bu konuyu konuşmayı keseceksiniz

Kolay değil çok zor değil yapa yapa alisacaksiniz hemen gönderin düşünceyi aklınıza geldiği ilk 3 saniye içinde hemen başka güzel bir şey düşünün konuşun öyle öyle gider bu kuruntular sizden .Ve kimseyle konuşmayın konuyu.Bu tam yok saymaktır.Onlara senede bir kere gidincede kafanuzda hep kendinizle ilgili güzel seyler düşünün Orda olun bedenen ruhen başka yerde Alışırsınız çok zevkli zamanla hiç etkileri kalmıyor her düşünceye uygulayın bunu .Toksiklik artık size işlemez olur

İşte cahil napacaksın mesela bizimkiler sadece kendi çocukları iyi olsun ister sana da bunu belli eder mesela kendi kızı oğlu herşetin en iyisini alcak ama sen para harcamıcaksın bana bişeyi layık göremiyorlardı.
Şimdi noldu o kadar uzak tutuyorum ki kendimden onları konuşamıyorlar bile yaptıkları tavırlar kaçtı bi taraflarına evlerine de gitmiyorum bişey de diyemiyorlar
Neler var ya.
Aldigina ettigine lafmi ediyolardi acik acik ya.

Biliyorum bu sadece bana zarar verir ama ne yaparsam yapayım bana yaptıkları kötülükleri silemiyorum,unutamıyorum.
Senede bir defa bir araya gelsek bile,onlara katlanamıyorum.Bana yapılan haksızlıkları nasıl silerim bilmiyorum.
Lütfen profesyonel destek al demeyin,maddi olarak hazır değilim.Sadece tavsiyelerinize ihtiyacım var 🌸

Ne yasadiniz bilmiyorum ama bu kadar kotluk yapan insanlari hic bir araya gelmeseniz?

Neler var ya.
Aldigina ettigine lafmi ediyolardi acik acik ya.
Direkt suratları düşerdi kvmle görümcemin.
Daha 5 6 aylık evliyim kendime bi ayakkabı aldım Puma 1500 TL ydi fiyatı bu arada kendim de çalışıyorum :)
Görümcem bize gelmişti ayakkabılığın üstünde gördü direkt abiiiiii bende istiyorum dedi kocam da kızım bizim senle kesemiz ayrı demişti :)
Bu eve gitti akşama anası babası aramaya başladılar kocamı biz sana ayakkabı alacaz diye diye :)
Eşim bana bir takı vs alsın moralleri bozulur direkt kv dem de eşim bana yüzük alsın takı seti alsın hemen der ben vunu altın sanmamıştım altın mı diye herşeye sahte muamelesi yapar yani kocamın bana bişey almasını layık göremez.
Ama kızına yapılsın bişey alınsın bi kalkıp şakkıdı şakkıdı oynamadığı kalır ellerini şap şap çırpa çırpa sevinir çocuk gibi yada ben eşime güzel bi hediye alayım :)
Deli gibi bişeyler ya ne bileyim artık hiç bişey söylemiyom da göstermiyom da

Nasıl çözüm bulabiliriz 😄
Valla yüzsüzlerse çözümü yok ne yaparsan yap yine aynılar. Ben neler yaptım bana mısın demiyorlar yine geliyorlar her sene yine geldiler yine geldiler eğer bir çözüm sen bulursan bana da söyle.😂en sonunda onlar gibi olmayı düşünüyorum son çare olarak 😂

Kolay değil çok zor değil yapa yapa alisacaksiniz hemen gönderin düşünceyi aklınıza geldiği ilk 3 saniye içinde hemen başka güzel bir şey düşünün konuşun öyle öyle gider bu kuruntular sizden .Ve kimseyle konuşmayın konuyu.Bu tam yok saymaktır.Onlara senede bir kere gidincede kafanuzda hep kendinizle ilgili güzel seyler düşünün Orda olun bedenen ruhen başka yerde Alışırsınız çok zevkli zamanla hiç etkileri kalmıyor her düşünceye uygulayın bunu .Toksiklik artık size işlemez olur
Ne kadar güzel yazmışsınız ❤️

Back