• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

Banka reklamlarının tümü... ama özellikle tavuklu, köpekli, eşekli bir reklam var ya. Hatta onunla ilgili bir geyik vardı twitterda "X bankasının tavuklu, köpekli reklamı şöyle de yorumlanabilir: Kuş kadar beyniniz olduğu için, eşek gibi gelip bizden kredi alacaksınız. Köpek gibi ödeyeceksiniz ve sizi tavuk gibi yolacağız." :D

Banka reklamlarının tümü... ama özellikle tavuklu, köpekli, eşekli bir reklam var ya. Hatta onunla ilgili bir geyik vardı twitterda "X bankasının tavuklu, köpekli reklamı şöyle de yorumlanabilir: Kuş kadar beyniniz olduğu için, eşek gibi gelip bizden kredi alacaksınız. Köpek gibi ödeyeceksiniz ve sizi tavuk gibi yolacağız." :D

hahaa:)) süpermiş yorum..bankaların işi sonuçta helede kredi içinse yolarlar evet:)

benimde aklıma geldi bir tane daha..hani kadın kırmızı elbise giyiyordu ya..işte arkadaşları diyor yeni gibi adamda neresinden çıkarıyorsa deterjanı çıkarıyor o reklam uyuz aslında..
erkek arkadaşı ,gittiği yerdede bilmemneresinden çıkardığı büyük boy deterjan taşıyan varmıııı ? ))

perwol ün reklamı o ben de tam onu yazıcaktım.tamam reklamlarda mantık aramıyoruz ama bu kadar da olmaz ki.
bi diğeri ali ağa nın reklamı.
bi diğeri harranlı emine bilmem nereli emly
bi diğeri kanlı tükürük.öyle reklam mı olur ya.
bi de raklam jingle larını nil karaibrahimgil söylemesin artık yeter.

albeni çikolatası hiçsağlıklı değilm,iş bunu aç olarak yiyen çocuklar şeker hastalığına yakalanma riski çokmuş ,kan şekerini acaip fırlatıyormuş

Son düzenleme:
Yahu ben de su yeni cikan albeni reklamindan nefret ettim daha dogrusu müziginden :ssz:
Aaaaaaaaalbeni aaaaal aaaaaalbeni aaaal beni :84::84:

118 reklamlarına albeni reklamına uyuz olurom.s

ya tabii ki şu iğrenç paradontax reklamı b u reklamı yapanların da yayınlayanarın da Allah tepelerinden baksın. tam yemek saatinde veriyorlar akşamları bir de o reklamı. daha '' şunu bilmeniz gerekir ki '' cümlesini duyar duymaz eşimle kumandaya sarılıyoruz o görüntüyü görmeden nasıl atlatabiliriz diye. RTÜK uyuyor sanırım nasıl bu reklamı tvde tutuyorlar hala anlamış değilim.

Ali Ağaoğlu amcanın reklamına ben de kılım. Sanki sitenin içi balta girmemiş orman da atla falan dolaşıyo reklamda:52:
Eski manda çiftliklerinin yerine dikecek amcam evleri paraları atacak cebe uyuz sübyancııııı:41::41::41::47:

aynen ben de nefret ediyorum zaten o adamdan bir de reklamına tahammül edemiyordum Allahtan maslak 1453' ten yana üçün birini aldı da kurtulduk kendisinden.

ya tabii ki şu iğrenç paradontax reklamı b u reklamı yapanların da yayınlayanarın da Allah tepelerinden baksın. tam yemek saatinde veriyorlar akşamları bir de o reklamı. daha '' şunu bilmeniz gerekir ki '' cümlesini duyar duymaz eşimle kumandaya sarılıyoruz o görüntüyü görmeden nasıl atlatabiliriz diye. RTÜK uyuyor sanırım nasıl bu reklamı tvde tutuyorlar hala anlamış değilim.

Aynen sonuna kadar katılıyorum başını duymadan değiştiriyoruz bizde.:41:

Aynen hemfikirim bu kadar iğrençlik ancak tek reklama sığdırılabilir ...

Bal deresi'ni kaldırmışlardı bir yenisi çıkmış şimdi de... Allah herkese sabır versin ne deyim.

paradontaxmışşşş...reklamı iğrenç birde tadını bilseniz inanamazsınız..nişanlım almış ,dişimi fırçalayım dedim demez olaydım:( dünya başıma yıkıldı..hayatımda bu kadar iğrenç birşey tatmamıştım böööööğğğğğğğğğğ.................

ha unutmuşum,birde şu kosla tül reklamı beni benden alıyor..beyaz tül bembeyaz tül,aaaaaaaaaaaaaa................

Back