• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

sen ben dıye dandık bı dondurma varya kızın goguslerıne bakarak ıınde ne var merak edıyroum dıo salak bı reklam utanıyorum o reklam cıkınca :(

esnafın derdini mustafa keserrrrr (bir de orda eliyle makas şekli yapıyor ya sanki aptalız "haaaa soyadı ya keser eveeeet doğru")
sonra da oynuyor ya elinde mendille o şekil o şarkı offfff artık gördüğüm yerde geçiyom kanalı

hahahahah o reklamı izlemedim ama gözümde canlandırıyorum da hahahaha

ınelklı kecılı sacma falım reklamı.....sınır bozucu

Ay evet yaaaa,o ne. vallahi her gördüğümde aklımı oynatacak gibi oluyorum ,özellikle koyunun ve ineğin dişleri ne öyle ya,bi de en sonunda kadın şu öküz kadar olamadın derken o adamın sırıtışı öööğk sinirim bozuldu yine ya.Neyse ki artık çok çıkmıyo

kosla vaniş halı bıdıbıdısı reklamı. İğrenç ötesi bir reklam, fazla çıkmıyor Allah'tan şu sıralar. Hep de yemek yediğim veya atıştırdığım zamanlar çıkardı, ööğğ yediğim burnumdan gelirdi...

En sevdiğim de buzağılı Sütaş reklamı. Nasıl bir sevimliliktir öyle yahuu.. Mutlu sonla bitmesi cabası :))

Son düzenleme:
'' aaşkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm'' dişye yırtınan lavuk yok mu deli oluyorum ya, ağzına vuracaksın tam aşkıııımmmmm derken tüm dişlerini ağzına dökeceksin ay biraz önce yine çıktı deli oluyorummm. RTÜK' e şikayet edecem

*seda sayanın şok reklamı..

*falımın sakız reklamı

*ve dahası..

Şu 118' lerin bütün reklamlarııı hele o kedili olanlara gıcık oluyorum!!!!

118 in kedili reklamında kedi ambulans diyor ambulâns olmalı, ortadaki A yumuşatılacak:)
birde "hergün bir falım ştressiz başım" diyor ya o "ştressiz"kelimesine de taktım:)
ufak şeyler gözüme batıyor

kadın bedenini ön plana çıkaran yaratıcılıktan uzak her türlü reklamdan nefret ediyorum, kadın bedenini kullananlar zaten erkekler bunu marifet sanmalarına uyuz oluyorum , yaratıcı zekaya sahip olmayan reklam işiyle uğraşmasın

Dede dede şelaleden pepsi akıyo
Bu kızları elime verseler evire çevire döverim :41:

migrosun money kart reklamı iğrenç denilecek kadar kötü çok mu düşünmüşler bilemedim ki sarkılar türküler falan:1::1::1:

solonun yeni reklamı. çok saçma ...

bir de tabi ki dede dedeee şelaleden pepsi akıyo:27: o kızların cırtlak sesleri, azra akının yapmacıklığı ...:27:

bende genç turkcell reklamlarına gıcık oluyorum hele o kızda gitti öpücükte gitti diyen oğlan ne iğrenç bir ağzın var ya hay sana öpücük verenin ben miğdesine.... ve evet pepsi reklamları ben kızlara değilde dedeye takmış durumdayım

Back
X