• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü parfüm hangisi sizce??

Belissima zaten bir klasik :):roflol::roflol::roflol:Bir de weekend kötü yapıyor beni,güzel bulunan bir parfüm olabilir ama şeker kokulu candy parfümü artık fazlaca burnuma geliyor.Biraz baydı.-tatlicadiarzu-mirmirmirmir

Sexy Graffiti:1ninca: Ewett sırnaşık şey ayenen ben de.Koluma sıkmıştım parfümcüde,saatler sonra evde hoşuma gider gibi olmuştu,ertesi gün sabahın köründe onu almaya gitmiştim parfümcüye,aldıktan sonra beğenmemiştim a.s hala duruo,kullanmadım,birine vereim en isii ben onujeyyar.......

o biri ben olabilir miyim? bana yolla bana yolla hadi lütfen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eğer bahsettiğiniz bellissima benim bahsettiğim bellissimaysa acaip şaşırdım
çünkü muhteşem kokuyor ve her kullandığımda arkadaşlarım hayran kalıyor çok şaşırdım doğrusu :1shok::1shok:

bende aynı fikirdeyimy ıllardır kullanıyorum ama hala çok beğenirim çevremdekilerde çok beğeniyor zevkler ve renkler tartışılmazmış

Candy, Sexy Graffiti, Wish, Chance bir de elma kokan bir parfüm var son zamanlarda bayan... Bunları hiç sevmiyorum.

Son düzenleme:
turkiyedeyken aldigim bir parfum vardi adini hatirlayamadim ama resmen biber kokuyodu aci biber iyyyyyyyy igrenc biseydi ya

Guccu Rush (kırmızı dikdörtgen bir kutusu olan) iğrenç bi parfüm (belki de benim tenimle uyum sağlayamamış olmasından kaynaklıdır böyle hissetmem... bilemiyorum)

Channel five of of of berbat bi koku...bu da tenimle uyum sağlamamış olabilir... öylece duruyor bir kenarda... 2 yıldır bozulmadıysa sana göndereyim gurbaacım :smiley-cool:

kullanmadım ama burberys weekend her zaman mdemi bulandırır..çok ağır geliyor..insanlar ölüyor bitiyor bide obnun için anlayamıyorum valla..

al bendende o kadar işin kötüsü bütün arkadaslarım onu kullanıyo nerdeyse :mymeka: kaydirigubbakcemile
ayyy yazık bana yawww :teselli: senağlama

chanel no 5.aslında güzel bir parfüm ama 50 yaşından önce kullanmamak gerekir bence.kokusu çok ağır,tam yaşlı kokoş parfümü

Back