• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü parfüm hangisi sizce??

ıssey mıyake ve burberrys weekend i görünce çok şaşırdım isimler arasında..ben bi başka konuda bunları hafif kokular diye tavsiye etmiştim birineCADIARZU demek ki gerçekten fazlaca değişiyor tercihler kişiden kişiye...ben çok seviyorum ikisini de:teytey:

evet bence de ıssey mıyake ve burbery weeken yaz kokularıdır cok ferahtır kesınlıkle baymaz ınsanı...

bence de chanel kötü. lolitayı çok severdim ondan da sıkıldım bayıyor artık beni. angel ne akdar ağır olsa da vazgeçemiyorum. ama karar verdim artık yerli parfümleri araştıracağım.

ya kizlar chanel evet cok agir ama peki neden bu kadar pahali o zaman? en pahali parfum nerdeyse raflardaki. Ben chanel chance aldim en son eh fena degil o kadar bayik degil. hic alan oldu mu ondan?

Avonun yeni çıkan parfümü çok kötü hindistan cevizi gibi kokuyor ismini hatırlamıyorum yeşil kahverengi bkutusu vardı........
Gerçi bu zevk meselesi bence...

Avonun yeni çıkan parfümü çok kötü hindistan cevizi gibi kokuyor ismini hatırlamıyorum yeşil kahverengi bkutusu vardı........
Gerçi bu zevk meselesi bence...

teşekkür ederim arkadaşım fikrin için ben de almayı düşünüyordum ama şu an biraz bekleyeceğim. ismi tahitian holiday bahsettğin parfümün. bu arada ben flower by Gynthia Rowley aldım çok beğendim.yoğun bir çiçek kokusu. çiçek kokusu sevenlere tavsie ederim. şimdiye kadar 2 defa sıktım henüz kalıcılığını test etme fırsatım olmadı.( eşime soruyorum genelde şu an nöbetteyim)eğer kalıcı olursa bundan sonra sık sık kullanırım.

ya kizlar chanel evet cok agir ama peki neden bu kadar pahali o zaman? en pahali parfum nerdeyse raflardaki. Ben chanel chance aldim en son eh fena degil o kadar bayik degil. hic alan oldu mu ondan?

bana kalırsa sadece isminden ötürü.ve özellikle Chanel No: 5 Marilyn Monroe'nun tercihi olarak isim yaptığı için diye düşünüyorum.

dior addict,hiç bu kadar ağır ve gıcık bi koku duymadım..parfüm alınca hediye olarak verdiler,bende birine verdim..ıyyyy

- burberry the beat kafamçokkarıştı
- avon / perceive kafamçokkarıştı

:lepi: 4ever.. KENZO AMOUR !!! :lepi:

canım ben yıllardır chanel chance ve coco mademoiselle kullanırım ve ikisine de hastayım desem yeridir.. chance çok hafif çok temiz ve saf hisler uyandıran bi koku coco mademoiselle ondan birazcık daha ağır..

ama dior addict konusunda söylenenlere aynen katılıyorum korkunç bi koku bence de.. ben de aynen hediye etmiştim bi arkadaşıma. ve de o arkadaşım sürekli ondan kullanıyo bi de ter kokusuyla birleşince rezalet ötesi bi hal alıyotatlicadiarzu

rush hiç bana hitap etmiyor.ben calvin clain euphoria kullanıyorum..eşim delirio:)arkadaşlarımda:)

Chanel No: 5 kış gecelerinin kokusudur, yazın sıcak havada sürülmez, karlı havada onu sürüp beyaz kürk giyeceksin ılık ılık gelecek kokusu içeriden :))
Kadınsı olmak lazım onu kullanmak için, her bayana gitmez.
Kürk imitasyon olsa iyi olur hayvanlara yazık tabi..

biliyorum çok seveni var ama "hypnotic poison" şimdilik benim için en kötü parfümler arasında :S

Arkadaşlar yazilarinizi okudum:) ancak şöle bi durum vardir her koku her tende bambaşka durur. Angel evet agirdir ama taşiyanda çok ii taşir. Her kokunun teni vardir. Iğrenç dediğiniz bir kokuya bir başkasinin teninde vay bu ne dersiniz. Kokularin uzmani olarak nacizene söledim. Ayrica her kokuyu her kadin taşiyamaz elbise gibi. Onun içinde iğrenç der.

Estee lauder pleasures intense.Kimseye tavsiye etmem.Çiçek kokusu ayağına öyle ağır bir koku yapmışlar ki anlatamam..
Estee%20Lauder.jpg

Son düzenleme:
Tamam en kötü falan demek birilerinin zevkine saygısızlık sayılabilir ama bir diğer tavsiye etmeyeceğim koku
Avon Treselle..
0304v1.jpg

Yine bir diğeri bazılarının sevdiği bir koku olarak tuhaf ve ağır.Gucci Rush.
gucci%20rush%20d.jpg

Son düzenleme:
genelde begendiklerimi kullanirim. hic basima öyle birsey gelmedi. alirken zaten kokusuna bakiyor insan. d&g ve jean paul harika..

Back