• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En kötü parfüm hangisi sizce??

ysl in opium u ....... midemi bulandırıyor. çok ağır bir koku.......................

Angel ı sevmeyenlere (benden sonra) ilk burada rastladım. rush a ben de aldıktan birkaç ay sonra gıcık olmuş bırakmıştım. Aynı şekilde Burberry nin Brit Red i de ağır gelmişti. Başka da yanlış aldığım parfüm olmadı.
Cabotine e de laf yok:enbuyukkk: Döneminin, yani 88-90 yılları arasının en favori parfümlerindendi.:1rolleyes:

Evet haklısın bi dönem modaydı Cabotine, ama kokuların bile modası değişiyor zaman zaman. Bazen ağırlar moda oluyor bazen hafif kokular.

thierry mugler'in yeni çıkan kokusu innocent rock çok fena! aynı bozulmuş gibi kokuyo, bişeye de benzetemiyo insan. ne buldularsa içine koymuşlar gibi.

bi de bi zamanlar çok severek kullandığım candy şimdi midemi altüst ediyo ıyy

Angel kesinlikle:bbo:
Birkaç kere kullandım arabada eşim camları açıyordu sonra hamileliğimde de midemi bulandırmaya başladı:roflol:

maalesef avon soft musk .. avon temsilcisiyim hediye geldi bana ve iğrenç bi koku ona para veren varmı ya :( ama avonun yeni bi parfümü var far awayın yaz kokusu adı avon far away paradise... çok güzel bence yaz için.

maalesef avon soft musk .. avon temsilcisiyim hediye geldi bana ve iğrenç bi koku ona para veren varmı ya :( ama avonun yeni bi parfümü var far awayın yaz kokusu adı avon far away paradise... çok güzel bence yaz için.

ben çok seviyorum bikere soft muskıı!!!!!! bebek gibi kokuyorr.. yumuşacık bir kokuu.. insanın içini ısıtıyor..:icecream:

Bu güne kadar kullandığınız ama keşke kullanmaz olsaydım dediğiniz, almış bulunduğunuz ama almamayı tercih ettiğiniz.
Yani kısaca bugüne kadar kullanmaz zorunda kaldığınız yada 1 kere kullanıp çöpe fırlattığınız parfüm veya parfümler hangileri???
naniknaniknaniknanik

ablam poem'e hasta. eniştem ablama hediye alıcaktı poem sever dedim parfümü bir denedik kokladık ikimizdeki bakışlarda aynıydı ıyyyyy diye. ama sıktıktan sonra nasıl olur bilemem ablamda okadar zevksiz değildir aslında. çok ağır geldi dediğim gibi biraz geçince nasıl olur bilemem ama bazı parfümlerde koku dedğişiyo

wish çok ağır of bir de banyo yapıyorlar içinde ölüyorum, bir de sınıftan bri kızın berbat bir kokusu vardı, sınavda geldi yanıma oturdu onunda etkisiyle rekor kırdım sınavı 6dkda bitirdim=) keşke adını bilseydim onu da yazardım

ıssey mıyake ve burberrys weekend i görünce çok şaşırdım isimler arasında..ben bi başka konuda bunları hafif kokular diye tavsiye etmiştim birineCADIARZU demek ki gerçekten fazlaca değişiyor tercihler kişiden kişiye...ben çok seviyorum ikisini de:teytey:

lolita lempicka ve dior addict kesinlikle. addict'e herkes çok bayılıyo ama ben hiç sevemedim nedense. koskoca şişeyi de arkadaşıma verdim o kullandı.
chanel no 5 bu kadar meşhur olmasına rağmen ben ve annem de hiç beğenmedik, ama vermeye de kıyamadık öyle yıllanıyo evde.
sexy graffiti, hot couture ve gucci rush beğenilmiyo ben çok beğenirim onları:) zevkler ve renklerin tartışılmaz olduğunu bi kez daha anladım :)

kenzo flovers hediye geldi ama sevmedim duruyo. çok ağır tuhaf bi koku
çok güzel şişesi var diye atmadım tekin acara gittim sordum fiyatını 156 YTL atamadım valla. yazık ya bi parfüme o kadar para vermişler. ben olsam almazdım. ama hediye işte yapacak bişi yok.

angel ve gucci rush..............................çok ağır.mide bulantısı yapıyor bende

merhaba angel ı kullandım evet agır bır koku gucci rush bende de mıde bulantısı yapmıstı en agır kokulardan bırıde c.dior poıson adı ustunde zehır mudurum kullanırdı her kullandıgında mıdem bulanırdı gectıgı her yer kokardı zehır gıbı...

Back