Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tommy girl kesinlikle iğrenç aldım pişmanım sabun gibi kokuyor ıyyy sakın almayın
merhaba angel ı kullandım evet agır bır koku gucci rush bende de mıde bulantısı yapmıstı en agır kokulardan bırıde c.dior poıson adı ustunde zehır mudurum kullanırdı her kullandıgında mıdem bulanırdı gectıgı her yer kokardı zehır gıbı...
ysl in opium u ....... midemi bulandırıyor. çok ağır bir koku.......................
lancome-hypnose (galiba lancomundu:çok üzgünüm: kuzenim kullanıyo sıktığı andan itibaren kokusu hafifleşene kadar yaklaşamıoz yanına :bbo: -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı
Hypnose çoook güzel yaaaa. Neden beğenmedin kiiii!!!:1no2::1no2:
CANIM BENİM BAŞIMI AĞRITIP MİDEMİ BULANDIRIYO VALLA TABİ ZEVK MESELESİ HİÇ KÖTÜ KOKUYO DEMEDİM KUZENİME BİRAZ AĞIR DEDİM SADECE :1closedeyes: KIRMAMAK İÇİN TABİ HERKESİN ZEVKİNE SAYGIM VAR kaydirigubbakcemile3
Bence en kötü kokular-taklit ve sahte parfümler.Avon'un parfümleri de katiyen hoşuma gitmiyor.Lüks markalarından-Yves Saint Laurent Elle,Givenchy Amarige Extravagance,Chanel Coco Mademoiselle ve bütün Lancom'un Miracle'ları zevkime uygun değiller.