En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    181
  • Anket Kapalı .
Ya hu weiss madem umrunda değil niye sürekli oy verin diyorsun be canım
Ay yazmasam çatlardım valla

Ya hu weiss madem umrunda değil niye sürekli oy verin diyorsun be canım
Ay yazmasam çatlardım valla

Umrumda degilmiymis.
Kim demis nerede demis.
Hemde cok umrumda.
Demek ki koyu bir iz birakmisim insanlardaD
Hemde su götürmez bir sekilde aahhahahah

Kimsenin harci degil bu.

Hea bu bölüme aday göstermedim, cünkü ben bir insani umursamiyorsam es gecerim, onun icin burada cogu bölümde adayim yok.
Adayim olan bölümlerde zaten umursadigim insanlar var:))))

Bu arada lütfen böyle söyleyerek oylara etki yapmayin.

%50 yi bulurmu diye bekliyorum.
Bir siyaset bölümüyle bu kadar kisinin hayatinin merkezine oturmak baya birsey, ben bile inanamiyorumDD

OYlarimi etkilemeyin lütfen

Tamam tamam aman ben etki yapmayayım.
Sen seçmenlerinle ilgilen

Allah aşkına bir araya geldiğiniz topiklerde tartışmak zorunda mısınız?
Bu anketler heryıl düzenlenir, maksat birilerine sinir olmak hınç almak değildir, amacını bile anlayamamışsınız.
Maksat bir araya gelip biraz olsun eğlenmek, keyif almak.
Siyasette ortalığı tozu dumana katıyorsunuz bari anketlere yansıtmayın bunu.

Bencede aday yapilmismiyim yapilmisim, neden simdi secmenlerime seslenme ve vaadde bulunma hakkima müdahale ediyorsunuzD
Ne güzel konusuyor ve egleniyoruzD

hep aynı isimler ne kadar sıkıcı üye kalmamış kk ,

bencede aday yapilmismiyim yapilmisim, neden simdi secmenlerime seslenme ve vaadde bulunma hakkima müdahale ediyorsunuz:dd
ne güzel konusuyor ve egleniyoruz:dd

bence de adaylığı sonuna kadar hakediyorsun ,bak bu kadar reklama beni de gönülden kazandın oyum sana weiss ...........:)

Ve şunu da bilin, Kazen de okuyacaktır mutlaka, şahit olsun, her bölümde her topikte tartışıyorsunuz, anketleri tartışmalarınıza malzeme yapmam, ağız tadıyla keyif aldığımız, bir sürü üyenin heyecanla sonuçları beklediği anketleri tartışma alanına çevirmenize müsade etmem, hangi kategoride kim ki keyif kaçırır polemiğe girerse gerekeni yaparım.

tesekkür ederim
%50 yi bulmassa istemiyorum kupayi almayacagim

aslında size vermedim ama öyle siyaset yaptınız ki burda benide kazandınız oy değişikliği yapamıyorum galiba ,mune değişiklik yaparsa oyum size ,sevgiler......

Bu arada konu sahibi elmayraya ne oldu ,eksikliğini farkettim birden hesabı pasif ,cezamı aldı? Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…