En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    181
  • Anket Kapalı .

fazla empatik bir yapım var TraiElensar. Toplanıp seni tü kaka ilan etseler inan senci olurum. Sana basit gelen şeyler bana basit gelmiyor . gelemiyor. belki Weis benim kadar ciddiye almıyordur. gülüp geçiyordur o meşhur gülmesiyle ama ne yazıkki ben yapamıyorum. garip bir şkeilde olayı "dramvatikleşitryorum". kendimi o kişnin yerine koyuyorum. çok komik ama böyle maalesef. bdv ye sırf bu yüzden girmiyorum. en son girdiğimde 3 gün kenime gelemdim. berbat bir psikolog olurmuşum sanırım. iyiki olmamışım.

Mesela seninle de düşüncelerimiz bazı yerlerde zıt değil mi ? Ama sana duyduğum bir antipati yok yada herhangibir benle zıt düşünene bir soğukluğum yok. İnan bana weissi burda ki yorumlarından bile en ısınamadığınıza seçebilirdim.Yani olay düşüncelerinden çok bir havayla yansıtmaya çalıştığı düşünceleri. Biraz da ona oy verenlerin yerine koy belki anlarsın neden en ısınamadığımın o olduğunu.

Ben insanda önce vicdan ararım......gelipte burada ölmüş gencecik insanlar için Allah tepesi üstü düşürdü vardır bir bildiği diyebiliyorsan gariban insanlar için.........dahası eleştirdiğimiz bir insanı tutupta sen başörtüsü yüzünden eleştiriyorsun gibi insanları ayrıştırıcı yorumlarda ısrar edersen kimse kusura bakmasın ama itici olursun.........ve hala aynı kafayla konu açıyor bir siyasetçinin sözlerini çarpıtarak kendinfe eğlence çıkarmış komik duruma düştüğünün farkında da değil..........kendisi ısrarcı.........demek ki avukatlığı kimseye düşmez
Politika siyaset dediğin nedir ki sadece çıkar ilişkisi......biri bana sınav sorularını verse belki bende görüş değiştiririm......hiç ihtiyacım olmadı gerçi.......bir insanda önce vicdan

bilemiyorum ama o meşhur gülümseyi ben alaycılık olarak addediyorum. yanılıyorsam affola..

Datlucadu senle de siyasi gorusum farkli daha bir suru isim var
Ama burda sana oy vermezdim asla
Cunku yorumlarini yazarken ilimlisin
Hatta senin yorumlarini dikkatle okuyorum, onem veriyorum, hatta belki ben yanlis biliyorumdur diye dusunuyorum
Tabiki baska seyleri savunucaz
Tek partili yonetilmiyoruz
Demokrasi cesitlilikten dogar
Bence burdaki adaylik ve oylari siyasete yormak yanlis olur
Sadece uslupta aramak lazim sebebi

Evet gülüyorum cünkü komik geliyor ne yapayim:)
Kimseyle alay etmek, dalga gecmek gibi bir niyetim yok.
Yasananlar bana komik geliyor hepsi bu.
Mesela burada rahatsizligini dile getiren, düsüncelerini yazan bir insana " avukatlik yapma" denmesi bana komik geliyor.
Cünkü bunu yazan insanlarin baska konularda bu tarz yazilmis 10 larca mesajini buraya alintilayabilirim.
Acaba, kendileride mi birilerinin avukatligina soyunmus oluyor:)
Iste bunlar bana komik geliyor:)

Datlucadu;
Sen hassas bir insansin, bu durumlar seni üzer.
Bu nedenle bosver.

Ben olaylara, tavirlara, durumlara bakar mantigimdan geciririm, umursanmayacak bir durum ise hic umrumda olmaz belki negatif bir özelliktir bu, öyleyse bile buda benim kusurum olsun:))
Insanlarin en ufak seleri bile bu kadar kafaya takip umursamasi bana tuaf anlasilmaz ve komik geliyor:)

Bulundugu sulara göz dikenlerin saldirdigi bir gemide bulunan insanlarin, bu sandalye sagdami dursun soldami dursun kavgasi kadar komik geliyor:)

Sözün özü benim bir rahatsizligim yok:)
Eger insanlar rahatlayacaksa birkac üzüntü ve kahrolus gösterisi yapayim ama cok sahte durur:)
Yinede yapayim.
Cok bedbahtim, cok üzgünüm insanlar bana isinamadigi icin.

Simdi birakalim insanlar eglensin, bilseydim bu kadar konu olacagini hic yazmazdim buraya:)

weis i tek geçerim. başka da yok bence.
listedeki çoğu isme niye ısınamamışlar merak ettim. :26: çoğu çok şeker insanlar... :26:

weis i tek geçerim. başka da yok bence.
listedeki çoğu isme niye ısınamamışlar merak ettim. :26: çoğu çok şeker insanlar... :26:

çok şeker hatunumdur joker bana ısınamayanlar kitap listemde daha önce olanlar
son kalan 2 kişiyi de tanımıyorum

ben ısınılmaz mıyım yaa

Son düzenleme:
Uzak ara weis o acebalı konusundan beri. Sanırım "aceba" çok itici gelmişti o yüzden ısınamamıştım. Yani siyasi düşünceleriyle alakası yok

çok şeker hatunumdur joker bana ısınamayanlar kitap listemde daha önce olanlar
son kalan 2 kişiyi de tanımıyorum

ben ısınılmaz mıyım yaa

ay tabi şekersin şeker ee ben de kitap listesine girdim çıktım; yemedin beni. :d
mesela forumda gördüklerim carrie, cutemom, esralorin, kankamstyle, parkon, pepe, rosemarys_baby, sevde_, surrender...

hepinizi kıskanıyorlar weiss'e bir şey diyemem ama, onun yeri ayrı, hakları var...

Son düzenleme:
Şurada oylanan bi sürü insan var yalnız birine cok derin etki etmiş. Burada bile insanlari kışkirtmaya calisiyor.

Evet weis evde sürekli seni düşünüyorum yemek yerken Su içerken hatta tuvalette bile weisa ne desem de alt etsem ben de biraktigi etkiyi yok etsem diyorum. O kadar derinime işlemiş ki weis kompleksi ruyalarima bile giriyorsun.

Egon yeterince sistiyse artık alemin derdi biz olmuşuz demek zamanında cok koymuşuz tadındaki ergen tiplerini de alıp gitsen bu topiki rahat bıraksan tadından yenmez valla

Hiç etkili değilmişim galiba, beni kimse aday göstermemiş

Son düzenleme:

ahahah ay sen de çok tatlısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…