Ya anlayamıyorum siyasetse orda farklı düşüncelere sahip onlarca insan var onlarada aynı şeyler olurdu.
Ben weisse düşüncelerinden dolayı değil düşüncelerini itici yorumlarla süslediği için ısınamadım. Bu kadar da basit .
Yok insanlarda iz bırakmışım bilmem ne olayın dramatik boyutu benim gözümde.
İnsan ısınamadıysa ısınamamıştır sorgulamak kimseye düşmüyor . A sebepden b sebepden c sebepden ne önemi var.
Neden bu kadar büyütüyorsun ki dadlucadı bu arada yaptığın şey tam olarak avukatlık olarak gözüküyor.
fazla empatik bir yapım var TraiElensar. Toplanıp seni tü kaka ilan etseler inan senci olurum. Sana basit gelen şeyler bana basit gelmiyor . gelemiyor. belki Weis benim kadar ciddiye almıyordur. gülüp geçiyordur o meşhur gülmesiyle ama ne yazıkki ben yapamıyorum. garip bir şkeilde olayı "dramvatikleşitryorum". kendimi o kişnin yerine koyuyorum. çok komik ama böyle maalesef. bdv ye sırf bu yüzden girmiyorum. en son girdiğimde 3 gün kenime gelemdim. berbat bir psikolog olurmuşum sanırım. iyiki olmamışım.
weis i tek geçerim.başka da yok bence.
listedeki çoğu isme niye ısınamamışlar merak ettim. :26: çoğu çok şeker insanlar... :26:
Saglam etki etmisim amabukadarini bilmiyordum, söyle baya derin, banada biri böyle etki etseymis ya, bende istiyorum aklimda kalacak bir insan DDD
çok şeker hatunumdur jokerbana ısınamayanlar kitap listemde daha önce olanlar
son kalan 2 kişiyi de tanımıyorum
ben ısınılmaz mıyım yaa
şok içindeyim
parkon medcezir rosemarybaby surrender bu listede nasıl olmus
Teessüf ederim benimniye ismim yok......yoksa gerçekten ısınılmaz mıyımşok içindeyim
parkon medcezir rosemarybaby surrender bu listede nasıl olmus
sen ısınılmazsan ben icebergim.dimi ama melekyavrum, biz ısınılmaz mıyız yahu
Teessüf ederim benimniye ismim yok......yoksa gerçekten ısınılmaz mıyım
Şurada oylanan bi sürü insan var yalnız birine cok derin etki etmiş. Burada bile insanlari kışkirtmaya calisiyor.
Evet weis evde sürekli seni düşünüyorum yemek yerken Su içerken hatta tuvalette bile weisa ne desem de alt etsem ben de biraktigi etkiyi yok etsem diyorum. O kadar derinime işlemiş ki weis kompleksi ruyalarima bile giriyorsun.
Egon yeterince sistiyse artık alemin derdi biz olmuşuz demek zamanında cok koymuşuz tadındaki ergen tiplerini de alıp gitsen bu topiki rahat bıraksan tadından yenmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?