En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    181
  • Anket Kapalı .
İyi ki bir çok katagori de natlus var yoksa kime verirdim oyumu

Bu konudada adayim yoktu.
Kendimemi oy versem sike sayilirmi:)))))))

Flas Flas Fals, balkonlardan sicak havasi geliyor:)) herkes yanacak ahahahahaha
Yakinda KUP partisi kurup, anamuhalefet konumuna gelip, AKP yi devirecegim:))
Kilicdaroglundan daha iyi muhalefet edecegim kesin ahahahhD

Belli bir adayım yok bu kategoride kararsız şekilde rastgele oy verdim

herkes bana ısınırsa kendımde sorun arardım zaten
garip olan, bana ısınamayanlardan biri okuyucu listemde mevcut nasıl iş anlamadım gitti

Son düzenleme:
en ısınamadığım üyeeee??? bi düşüneyim, olsaydı pat diye oylayacağım üye listede yok çünkü

Benim adayım başka biriydi aslında ama listeye girmemiş.Kime niyet kime kısmet artık...

natlus ve weiss i nev i şahsına münhasır kişiler olduğunu düşünürsek hiç de fena oy oranına sahip değilim

Pff, bu konuda birincilik acik ara gidiyor ya
Acaba yakin gordugum uyelere gelip bana oy vermeleri icin rica mi etsem

Oylar bana lütfen, oy verenlere isinmalari icin kömür ve makarna verecegim ahahahahahah
Kömür istemezüüükk diyenler olursa, onlar icinde katalitik soba stoklarimiz vardir

Oy vermeyenler avcunu yalar:)) Az bisey hayatinizin merkezine koyup oy vermiyorsunuz birde sobami verelim ayip ayipDD

Aynaya bakinca beni görmediginiz sürece kritik noktada degilsiniz takibe devam edebilirsiniz DDD

Ay tövbe estafurullah gece gece

Oy verenler saolun varolunD

en iyi çıkış yapan üye ye eklemek gelmedi aklıma, tüh tüh
çok iz bıraktın zihinlerde be canım

ben pepeyi çok içten buluyorum ve duyarlı. kim ısınamıycakki onaa. cidden bunların hepsini tanıdınızmı ben neden kimseyi hatırlamıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…