bu kişileri nasıl belirliyosunuz merak ettim?
Aşk olsun niye bu ankette yokum ben?
hep aynı isimler ne kadar sıkıcı üye kalmamış kk ,
herkes bana ısınırsa kendımde sorun arardım zaten
garip olan, bana ısınamayanlardan biri okuyucu listemde mevcut nasıl iş anlamadım gitti
Türkiye ve dünya gùndemine takıl biraz......nazar etme çalış senin de olur
Türkiye ve dünya gùndemine takıl biraz......nazar etme çalış senin de olur
Bir ara bakmıştım da pek sarmadı. Siyasetten soğudum orayı okuyunca :) Aslında beni sevmeyenler var apla. Hissediyorum ve yüreğim parçalanıyor. Sol yanım acıyor. Aklım almıyor bir insan beni nasıl sevmez? Gerçekten idrakim iltihaplanıyor düşündükçe. Bildiğin sevmiyorlar yani. Halbuki pambık gibi yüreğim var. Alındım çünkü madem sevmiyorsunuz niye aday göstermediniz? Demek ki henüz nefrete dönüşmemiş. Ben olsam beni severdim neyse ya ben bir şey demiyorum tamam sevmeyin peki. Taaamammm sevmeyin tamam.
Ya anlayamıyorum siyasetse orda farklı düşüncelere sahip onlarca insan var onlarada aynı şeyler olurdu.
Ben weisse düşüncelerinden dolayı değil düşüncelerini itici yorumlarla süslediği için ısınamadım. Bu kadar da basit .
Yok insanlarda iz bırakmışım bilmem ne olayın dramatik boyutu benim gözümde.
İnsan ısınamadıysa ısınamamıştır sorgulamak kimseye düşmüyor . A sebepden b sebepden c sebepden ne önemi var.
Neden bu kadar büyütüyorsun ki dadlucadı bu arada yaptığın şey tam olarak avukatlık olarak gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?