En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    181
  • Anket Kapalı .
bu kişileri nasıl belirliyosunuz merak ettim?

yaklaşık bir ay önce yarışmada kmleri görmek istenildiği le ile ilgili bir konu açıldı. bu konuya girenler kk da belirtilen dallara kimi önerdiklerini özel mesaj ile konu sahibine bildirdi. konu sahibi bu isimler ışığında lsteleri açıkladı. şimdi bu listeler oylanıyor

weiss arkadaşım ben ilk defa burda gördüm karşılaşmadık belkide gördümm ama antipati duymamışım ama bence bu anket senin keşke daha az dikkat çekseydin ben bu gruba oy kullanmıyorum

beni de aday göstermişler ,kesin ciciş kardeşlerin işidir.

kendimi listede görünce pek sevindim,artık ne kadar içlerine işlediysem.

o kadar aday göstermişsiniz bari bide oylasaydınız kızlar, bekliyorum değerli oylarınızı

Isınamadığım üyeyi oyladım. Lütfen bunu bir düşmanlık ilanıdır vs , ya da kötü niyetli algılamasın. Sitede sevmediğim biri yok. Isınma olarak baktığımızda oyladığım kişi uzak geldi bana sadece.

şnu anladım ki geçen sene ki olaylı enler yarışması bile bundan güzeldi gerçekten güzeldi.ne hale gemiş bi gecede ya insanın açıp bakası dahi gelmiyor.eğlence anlayışı başka bişeye dönüşmüş.

Türkiye ve dünya gùndemine takıl biraz......nazar etme çalış senin de olur

Bir ara bakmıştım da pek sarmadı. Siyasetten soğudum orayı okuyunca :) Aslında beni sevmeyenler var apla. Hissediyorum ve yüreğim parçalanıyor. Sol yanım acıyor. Aklım almıyor bir insan beni nasıl sevmez? Gerçekten idrakim iltihaplanıyor düşündükçe. Bildiğin sevmiyorlar yani. Halbuki pambık gibi yüreğim var. Alındım çünkü madem sevmiyorsunuz niye aday göstermediniz? Demek ki henüz nefrete dönüşmemiş. Ben olsam beni severdim neyse ya ben bir şey demiyorum tamam sevmeyin peki. Taaamammm sevmeyin tamam.

Ilk gunden beri 2'de takildim kaldim.
Hergun degisiklik var mi diye bakiyorum. Yok mu artiran yau?
Tamam, olumsuz kategoride olmak o kadar da matah birsey degil ama insan degisiklik istiyor yani. :26:

Ben seni siyaset topiğinden hatırlıyorum.........gayet oturaklı yazmîştın da gerisi gelmemişti........orda insanlar çoğu zaman birbirini dinlemez bile çoğu stres atar ya da içini döker hatta bazılarının amacı dalga geçmektir o yüzden sarmamîş olabilir.............seni sevmeyen ölsün kardeş

İki kişi arasında kararsız kalmıştım aslında...ama bu gece kararımı verdim bu kategoride de...

Bu listede oy topluyor olmayı iyi birşey gibi göstermeye çalışsanız da... hatta kendinize hedefler koysanız da... o iş öyle değil herkes biliyor... ve itici olduğu için övünmek de her babayiğidin harcı değil...tebrik ediyorum ve umurunuzda olmamasının(yada olmasının) gönül rahatlığıyla veriyorum oyumu size...

bu bolumde aday olmusum :)
bır kac kısıden beklıyordum yanı karsılıklı yazısmalardan

en komıgı denız 1988 sen olmussun yani kısacası alınmadım fakat sen cok alınmıssın sen bilirsin

Son düzenleme:
Oyumdan farklı bir adayım vardı, fakat farkettim ki; oyladığım adaya daha fazla ısınamamışım. Saygılar

siyasetin ne kadar ayrıştırıcı bir konu olduğu na en iyi örnek Weiss'tir aslında. Herkes şimdi ona çeşitli şeyleri bahane ederek çok yükleniyor ama ben onun foruma geldğii zamanı hatırlıyorum da buna ancak "seni gidi" siyaset diyebiliyorum. aralar açan, ortalığı puslandıran, dostu düşmana çeviren hayın siyaset. lüzumlu şeyleri hatırlamakta pek yavaş olan bi çare aklım lüzumsuz şeyleri çok sahiplenir. e bunda yazılan hiç bir şeyin kaybolmadığı sanal mahfuzda etkili tabi.
Foruma adete bir bomba gibi düşen , yazdığı her şey takdir toplayan Weiss ne zaman siyasete adım attı, siyasette bol kahkahalı, iğneleyici, muhalefete kök söktüren meşhur siyasi tavırını takındı işte o zaman en "ısnılmayan" (altında pek çok anlam gizli) üye ilan edildi.
elbette bir dönem sohbet ettiğimiz, yazdıklarını beğendiğimiz insanla yollarımızın ayrı düşme ihtimali vardır. ancak bu ayrılığı bu kadar ortaya sermenin, kişiyi bu kadar ötekileştirmenin manası ne?
elbette onun da eleştirlmesi gereken yanları var. eleştirilir. ama dozunda. kimse isminin verilmeden topa tutulduğu bir ortamda toplu olarak linç edilmeyi haketmez. Ne Weiss, ne başkası
çok rastladım, el üstünde tutulduğunda, bebişim, okşamalarına maruz bırakıp, eleştirildiğinde üslubu yerlerde gezen üyelere. belkide haklısınız bu forum benim gibi herşeyi "ciddiye" alan bir üye ye göre değil.
bu arada yaptığım şey avukatlık gibbi addedilebilir ama alakası yok.

Ya anlayamıyorum siyasetse orda farklı düşüncelere sahip onlarca insan var onlarada aynı şeyler olurdu.
Ben weisse düşüncelerinden dolayı değil düşüncelerini itici yorumlarla süslediği için ısınamadım. Bu kadar da basit .
Yok insanlarda iz bırakmışım bilmem ne olayın dramatik boyutu benim gözümde.
İnsan ısınamadıysa ısınamamıştır sorgulamak kimseye düşmüyor . A sebepden b sebepden c sebepden ne önemi var.
Neden bu kadar büyütüyorsun ki dadlucadı bu arada yaptığın şey tam olarak avukatlık olarak gözüküyor.

aynen öyle. ben de yorumlarını itici sunduğundan dolayı hiç düşünmeden weiss dedim. resmen propaganda yapıyor. insanları kışkırttığı için konusu sayfalarca sürüyor. böyle bir durumda dikkat çekmesi gayet normal.

mesela datlucadu seninle fikirlerim hiç uyuşmaz ama yorum yazma biçimini beğeniyorum. bu listede olsaydın fikirlerinden dolayı ısınamadılar derdim, oy vermezdim de...ki bazı üyeleri görüyorum sırf siyasetteki fikirlerinden dolayı aday gösterilmişler böyle de bir gerçek var....

ayrıca kk'da herkes her konuyu takip etmiyor, genellikle siyaseti takip ederim ben. başka bir yerde görmedim weissi. görsem de siyasetteki itici yorumları fikrimi değiştirmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…