siyasetin ne kadar ayrıştırıcı bir konu olduğu na en iyi örnek Weiss'tir aslında. Herkes şimdi ona çeşitli şeyleri bahane ederek çok yükleniyor ama ben onun foruma geldğii zamanı hatırlıyorum da buna ancak "seni gidi" siyaset diyebiliyorum. aralar açan, ortalığı puslandıran, dostu düşmana çeviren hayın siyaset. lüzumlu şeyleri hatırlamakta pek yavaş olan bi çare aklım lüzumsuz şeyleri çok sahiplenir. e bunda yazılan hiç bir şeyin kaybolmadığı sanal mahfuzda etkili tabi.
Foruma adete bir bomba gibi düşen , yazdığı her şey takdir toplayan Weiss ne zaman siyasete adım attı, siyasette bol kahkahalı, iğneleyici, muhalefete kök söktüren meşhur siyasi tavırını takındı işte o zaman en "ısnılmayan" (altında pek çok anlam gizli) üye ilan edildi.
elbette bir dönem sohbet ettiğimiz, yazdıklarını beğendiğimiz insanla yollarımızın ayrı düşme ihtimali vardır. ancak bu ayrılığı bu kadar ortaya sermenin, kişiyi bu kadar ötekileştirmenin manası ne?
elbette onun da eleştirlmesi gereken yanları var. eleştirilir. ama dozunda. kimse isminin verilmeden topa tutulduğu bir ortamda toplu olarak linç edilmeyi haketmez. Ne Weiss, ne başkası
çok rastladım, el üstünde tutulduğunda, bebişim, okşamalarına maruz bırakıp, eleştirildiğinde üslubu yerlerde gezen üyelere. belkide haklısınız bu forum benim gibi herşeyi "ciddiye" alan bir üye ye göre değil.
bu arada yaptığım şey avukatlık gibbi addedilebilir ama alakası yok.