En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    181
  • Anket Kapalı .
Bu konudada adayim yoktu.
Kendimemi oy versem sike sayilirmi:)))))))

Flas Flas Fals, balkonlardan sicak havasi geliyor:)) herkes yanacak ahahahahaha
Yakinda KUP partisi kurup, anamuhalefet konumuna gelip, AKP yi devirecegim:))
Kilicdaroglundan daha iyi muhalefet edecegim kesin ahahahh:DD

Belli bir adayım yok bu kategoride kararsız şekilde rastgele oy verdim :34:

herkes bana ısınırsa kendımde sorun arardım zaten :27:
garip olan, bana ısınamayanlardan biri okuyucu listemde mevcut nasıl iş anlamadım gitti :D

Son düzenleme:
en ısınamadığım üyeeee??? bi düşüneyim, olsaydı pat diye oylayacağım üye listede yok çünkü:1::1:

Benim adayım başka biriydi aslında ama listeye girmemiş.Kime niyet kime kısmet artık...

natlus ve weiss i nev i şahsına münhasır kişiler olduğunu düşünürsek hiç de fena oy oranına sahip değilim:52::52::52::52::52:

Pff, bu konuda birincilik acik ara gidiyor ya :37:
Acaba yakin gordugum uyelere gelip bana oy vermeleri icin rica mi etsem :27: :33: :51:

Oylar bana lütfen, oy verenlere isinmalari icin kömür ve makarna verecegim ahahahahahah:60::60:
Kömür istemezüüükk diyenler olursa, onlar icinde katalitik soba stoklarimiz vardir :60::60:

Oy vermeyenler avcunu yalar:)) Az bisey hayatinizin merkezine koyup oy vermiyorsunuz birde sobami verelim ayip ayip:DDD

Aynaya bakinca beni görmediginiz sürece kritik noktada degilsiniz takibe devam edebilirsiniz :DDDD

Ay tövbe estafurullah gece gece :60::60::60::60::60::60:

Oy verenler saolun varolun:DD

Oylar bana lütfen, oy verenlere isinmalari icin kömür ve makarna verecegim ahahahahahah:60::60:
Kömür istemezüüükk diyenler olursa, onlar icinde katalitik soba stoklarimiz vardir :60::60:

Oy vermeyenler avcunu yalar:)) Az bisey hayatinizin merkezine koyup oy vermiyorsunuz birde sobami verelim ayip ayip:DDD

Aynaya bakinca beni görmediginiz sürece kritik noktada degilsiniz takibe devam edebilirsiniz :DDDD

Ay tövbe estafurullah gece gece :60::60::60::60::60::60:

Oy verenler saolun varolun:DD

en iyi çıkış yapan üye ye eklemek gelmedi aklıma, tüh tüh
çok iz bıraktın zihinlerde be canım:ssz:

ben pepeyi çok içten buluyorum ve duyarlı. kim ısınamıycakki onaa. cidden bunların hepsini tanıdınızmı ben neden kimseyi hatırlamıyorum :26:

Back