- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- Konu Sahibi Eliftemmeel
Aynen benimki çağırmıyor mesela zorla gidiyorumNe güzel yemeğe çağırmış daha ne istiyorsun çağırmasa çağırmadı olur. Çalışıyorsun zaten alırsın bebeğin eşyalarını. Biz halledecez de geç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimki çağırmıyor mesela zorla gidiyorumNe güzel yemeğe çağırmış daha ne istiyorsun çağırmasa çağırmadı olur. Çalışıyorsun zaten alırsın bebeğin eşyalarını. Biz halledecez de geç
Problem çağırmak değildi hanımlar Yanlış anlaşılıyorum. Planımı iptal edip oraya gitmemi istiyor benden inatla. Problem buAynen benimki çağırmıyor mesela zorla gidiyorum
Balondan mi sizin üzerinizde, siz bagkurlu onlar ssk olacak onlarin daha cok işine gelir. Sizin üzerinize olan şirketin kasasinin anahtari neden kp.de bilemedim.Şirket şuan benim üzerime ve eşimle beraber yürütüyoruz. Ben müşteri ilişkilerine ve muhasebeye bakıyorum eşim de üretim kısmında.
Eşim ssk zaten, ben bağkura geçtim çünkü emekli oldu daha yeni. Bu zamana kadar hep onda olduğu için bize de vermiyor anahtarı. Ama zaten gün içerisinde ben hep olduğum yerdeyim o da müşterilere uğruyor muhakkak. Emekli oldu fakat hala yanıma gelir her gün 1 saat bile olsa.Balondan mi sizin üzerinizde, siz bagkurlu onlar ssk olacak onlarin daha cok işine gelir. Sizin üzerinize olan şirketin kasasinin anahtari neden kp.de bilemedim.
Sizin altın veya paranız neden kayinbabanizdaKızlar merhaba, daha yeni hamileyim. Şikayetim kaynanamdan, önceden tolere edebiliyordum yaptıklarını ama şimdi hiçbir davranışına katlanamıyorum. Hamileliğimi öğrendiğinden beri asla ilgilenmez arayıp sormaz ihtiyacımı da sormaz. En büyük oğlunun eşiyim. İlk çocuğumuzu nasipse kucağımıza alıcaz ama hiç oralı değil kendisi. Aile firmasında muhasebecilik yapıyorum şuan. Aslında Gastronomi mezunuyum. Eşim iyi bir insandır gözümün içine bakar. Birbirimizi sever sayarız fikirlerimize de saygı duyarız, ama annesi artık karışmanın dozunu kaçırdı. Dün eşimle erken uyandık kahvaltıyı annemde yapalım uğraşma dedi ben de tamam dedim gittiğimizde kahvaltı hazırdı yedik içtik kahvaltıdan sonra çocuk eşyaları konusu açıldı. Ben ilk evladım olduğu için her şeyi yeni olsun istiyorum, beşiktir falan gibi değil ama şimdiden değiştirmemek içi genç odasına yakın bir şeyler düşünüyorum. Tutumlu ya da pinti derler genelde bana çünkü her şeyin ucuzunu bulurum muhakkak. Velhasıl kaynanam da bi yerden kullanılmış lekeli oturak bez değiştirme örtüsü ve yastığı bulmuş bunları alırsınız kullanırsınız demiş eşime gösterip, ondan sonra da park yatak da var onu da alırsınız demiş. Bahsedilen park yatak kızının 2 çocuğunun kullandığı bir ürün. Leş içinde atık. Ben bunları duyunca tabi ister istemez karşı çıktım ben istemiyorum diye. Kadın oralı asla değil ama. Benim takılarımın ve firmamızın paralarının bulunduğu kasa var anahtarı genelde kayınpederimde durur. Kasayı falan yanımda açar sürekli. Arkadaşımın nişanına gidecektim kasanın anahtarını istedim babamdan hemen lafa atladı hayırdır ne lazım diye. Ben zaten normalde de çok sinirli bi insanım bunu duyunca iyice kudurdum tabi. Kendi takılarımı alıcam diyince sustu mecbur. İşteyim bütün gün sinir küpüydüm bugün. Mesaj atmış şimdi de akşama balık yapıyorum gelirsin , ama asla kocanla planın var mı diye sormak yok. Bizim işimiz var gelemeyiz diye yazıyorum bu sefer de yaparsınız sonra, iptal edin diyor. Böyle davranışları artık bana inanılmaz batmaya başladı daha bebeğim ufacık ben sinirlendikçe ona bir şey olacak diye çok korkuyorum. Okursanız bir akıl verin bana lütfen. Aileme de çok anlatmak istemiyorum annem de sinirli biridir kavga edecek diye çekiniyorum . Kafanızı ütülediysem kusura bakmayın.
Firma kasasında duruyor altınlarım. Benim yanımda bütün gün ama anahtarı kayınpederim ve kayınvalidemde kasanın. Firma paraları da aynı kasada duruyor. Garip gelebilir ama durum budurSizin altın veya paranız neden kayinbabanizda
Problem burda başlıyor ben onlara danışmadan çocuğuma eşya bakıyorum eşimle. o da ona sormuşuz gibi diğer torunlarının ve başkalarının lekeli eşyalarını bize vermeye zorluyor garip bir durum buna kızdım sadece. Aile şirketinde muhasebeye bakıyorum kendi maaşımı kendim yatırıyorum zaten. Eşim üretim sorumlusu. Kimseden maaş almıyorum şuanKv ve kp rinizin tavır ve davranışları sizi olumsuz etkiliyor, sinir oluyor iseniz aile şirketinde çalışmayacaksınız.
Çocuğunuz için eşya alacağınız zaman eşiniz ile birlikte gidip alıp gelecek kimseye bir şey sormayacaksınız…
Fakat bu dediklerimi aile şirketinde çalışarak maaşlarınızı kp rinizden alarak biraz zor yaparsınız.
Ben de kimseyle polemiğe girmeden istemiyorum dedim zaten sadece buraya içimi döktüm sizce ne yapmalıyım diye fikir danışmak için.Bana da bebeğim doğacağı zaman eltilerimden, annemden kalma bir dünya eşya verildi, hiç hayır demedim. Lekelisi de vardı, bozduğu vardı, kimseye bir kin de gütmedim, kullanabileceğimi aldım, kullanmadığımı kenara koydum, kimseyle polemiğe de girmedim, tertemiz...
Kendinize ait olanı ortak kasada tutmayın l.Firma kasasında duruyor altınlarım. Benim yanımda bütün gün ama anahtarı kayınpederim ve kayınvalidemde kasanın. Firma paraları da aynı kasada duruyor. Garip gelebilir ama durum budur
Eşim de zaten istemediğimizi belirtiyor, problem de davet etmesi değil zaten kurban olayım dert anlatıcam diye dert sahibi oldum. PLANIMIZ VAR BU AKŞAM DİYORUM İPTAL ET GEL DİYOR ZORLUYOR BİZİKadin baligina kadar yapmis davet etmis. Daha nasil bir ilgi olsun, yada beklentiniz nasil bir ilgi gostermesi?
İkinci el esyalara gelince istemiyorsunuz madem gozunuzun icine bakan esiniz anne istemiyoruz israr etme desin gecin.
Hormonlardan drama dozunuz artmis sanki.
Her gün aramaktan ziyade beni gördüğü zaman kermese pasta yapsana demek yerine kızım hamileliğin sıkıntılı bir problemin var mı demesini bekledim sadece ben. Çünkü mucizevi bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Ameliyat olmak üzereyken rahmimden .Bebeğinize bir şey olmaz korkmayın.
Tek sıkıntı bir şey planlarken size sormaması, nasılsa kabul edersiniz diye düşünmesi.
İstemediğiniz şeyi uygun dille geri çevirmeyi sürdürün.
Kullanmayacağınız 2.el için aklımda başka bir şey var diyerek teşekkür edin.
Planınızı bozmak istemiyorsanız bozmayın.
Ama gereksiz beklenti içindesiniz de aynı zamanda, nasıl bir ilgi bekliyorsunuz ki?
Her gün arasınlar mı, tencere tencere yemek mi göndersinler, sizi tutup alışverişe mi götürsünler?
Ciddi anlamda böyle beklentileriniz var bence.
Gebelikte ve sonrasında tek beklentiniz eşinizden olsun, normali bu.
Eşiniz istemiyorum desin geçsin, evinize getirdiyse atın çöpe gitsin.Arkadaşlar eşya beklentim yok zaten ben varlıklı bir aileden geliyorum. Problemim eşya değil. İstemiyorum dememe rağmen alacaksın bunları diye diretmesi yahu
Sanırım siz durumun farkında değilsiniz.Problem burda başlıyor ben onlara danışmadan çocuğuma eşya bakıyorum eşimle. o da ona sormuşuz gibi diğer torunlarının ve başkalarının lekeli eşyalarını bize vermeye zorluyor garip bir durum buna kızdım sadece. Aile şirketinde muhasebeye bakıyorum kendi maaşımı kendim yatırıyorum zaten. Eşim üretim sorumlusu. Kimseden maaş almıyorum şuan
Hala bir sorun gormuyorum. Planimiz var gelemeyiz dersiniz gitmezsiniz. KADİN KİRBAÇLA KEMERLE SİZİ EVİNDE YEDİRMEYE CALİSMİYORDUR herhaldeEşim de zaten istemediğimizi belirtiyor, problem de davet etmesi değil zaten kurban olayım dert anlatıcam diye dert sahibi oldum. PLANIMIZ VAR BU AKŞAM DİYORUM İPTAL ET GEL DİYOR ZORLUYOR BİZİ
Tafra trip yaptıktan ve benim evliliğime yansıdıktan sonra bir önemi de yok.Hala bir sorun gormuyorum. Planimiz var gelemeyiz dersiniz gitmezsiniz. KADİN KİRBAÇLA KEMERLE SİZİ EVİNDE YEDİRMEYE CALİSMİYORDUR herhalde