• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En harika sevgililer günü

lilalina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
157
255
53
35
selam herkese,

Eşimle beş yıllık evliyiz. Normalde planları hep ben yaparım, o pek düşünmez. Ama ilk defa dün, bugün için bir restoranda yer ayırtmıştı. Gerçekten çok sevindim. Ama dün bir tartışma yaşadık, laf dalaşı şeklinde geçti. Bugün de sabah yazıp gece hiç uyuyamadığını ve rezervasyonu iptal ettiğini söyledi.

Zaten cinsel hayatımız yeni yeni toparlanır gibi olurken bir de hep eften püften şeylerden tartışıyoruz. Geçen kavgamızda bana “salak salak konuşma” demişti ve bu lafından hiç hoşlanmadığımı açıkça söylemiştim. Tartışırız ama araya hakaret girerse iyice soğuyorum demiştim. O kavga yüzünden birkaç gün barışmamıştık. Ama dün de tartışma sırasında aynı lafı tekrar etti. Ayrılma konusu açtım hafiften. “İyi ne istiyorsan onu yap.” dedi. Zaten bu mesele açılınca genel tavrı bu. Ama kendisi hiç gündeme getirmez.

Bugün de rezervasyonu iptal etmiş işte, eve gelip fosur fosur uyuyor.

Ben özür ve telafi beklerken o hodri meydan der gibi bir tavırda.

Uzaktan bakınca çok tatlı, çok sevecen biri gibi görünüyor. Ev işlerini, yemekleri neredeyse hep o yapar ben yoğun çalışıyorum diye. Aldatma eğilimi vs bir yönünü de asla yakalamadım. Ama bir şeyler eksik geliyor işte. Bir yandan “ailem gibi” diyorum, çok şefkatli geliyor. Bir yandan da “madem bir şeyler eksik, cinsellik düşe kalka ilerliyor, o zaman diğer özelliklerinin yüzde yüz iyi olması lazım” diye düşünüyorum. Bir de kabalaştığında artık hiç tolere edemiyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum.

selam herkese,

Eşimle beş yıllık evliyiz. Normalde planları hep ben yaparım, o pek düşünmez. Ama ilk defa dün, bugün için bir restoranda yer ayırtmıştı. Gerçekten çok sevindim. Ama dün bir tartışma yaşadık, laf dalaşı şeklinde geçti. Bugün de sabah yazıp gece hiç uyuyamadığını ve rezervasyonu iptal ettiğini söyledi.

Zaten cinsel hayatımız yeni yeni toparlanır gibi olurken bir de hep eften püften şeylerden tartışıyoruz. Geçen kavgamızda bana “salak salak konuşma” demişti ve bu lafından hiç hoşlanmadığımı açıkça söylemiştim. Tartışırız ama araya hakaret girerse iyice soğuyorum demiştim. O kavga yüzünden birkaç gün barışmamıştık. Ama dün de tartışma sırasında aynı lafı tekrar etti. Ayrılma konusu açtım hafiften. “İyi ne istiyorsan onu yap.” dedi. Zaten bu mesele açılınca genel tavrı bu. Ama kendisi hiç gündeme getirmez.

Bugün de rezervasyonu iptal etmiş işte, eve gelip fosur fosur uyuyor.

Ben özür ve telafi beklerken o hodri meydan der gibi bir tavırda.

Uzaktan bakınca çok tatlı, çok sevecen biri gibi görünüyor. Ev işlerini, yemekleri neredeyse hep o yapar ben yoğun çalışıyorum diye. Aldatma eğilimi vs bir yönünü de asla yakalamadım. Ama bir şeyler eksik geliyor işte. Bir yandan “ailem gibi” diyorum, çok şefkatli geliyor. Bir yandan da “madem bir şeyler eksik, cinsellik düşe kalka ilerliyor, o zaman diğer özelliklerinin yüzde yüz iyi olması lazım” diye düşünüyorum. Bir de kabalaştığında artık hiç tolere edemiyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sürekli eften puften kavgaların uzatilmasindan gıcık kapiyorum.

Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu ülkede "ev işlerini hep kocam yapar. Rezervasyon yapmış ufak tefek şeylerden tartıştık, salak dedi bana özür bile dilemedi" yazarsanız kimse sizi iplemez bu da dert mi denir kusura bakmayın.

Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu ülkede "ev işlerini hep kocam yapar. Rezervasyon yapmış ufak tefek şeylerden tartıştık, salak dedi bana özür bile dilemedi" yazarsanız kimse sizi iplemez bu da dert mi denir kusura bakmayın.
Evet farkettim, baya değişmiş bu platform. Eskiden böyle değildi. İnsanlar normal tartışmalarını, evlilik sorunlarını da yazıyorlardı, konuşuluyordu. Tüm olumsuzlukları tek tek yazayım mı ya da ekstra olmayan bir şey mi ekleyeyim napayım ki? Sevilmek ve iyi hissediyor olmak gerekir ilişkide ve bunu hissetmiyorum. Bunu yazmak istemiştim aslında ama pek umursanmadı. Neyse

Tartışmaların, küskünlüklerin uzamamasından yanayım. İki gün konuşmamak bana manasız geliyor.
Tamam da ben mi özür dileyeceğim saygısızlığı o yapmışken? Çok tartışıyoruz zaten. Sürekli ufak şeylerden aptal saptal tartışmalar. Genelde uzatılmıyor. Ama hakaret kelimeleri girerse zaten işin rengi değişiyor benim için işte.

Tamam da ben mi özür dileyeceğim saygısızlığı o yapmışken? Çok tartışıyoruz zaten. Sürekli ufak şeylerden aptal saptal tartışmalar. Genelde uzatılmıyor. Ama hakaret kelimeleri girerse zaten işin rengi değişiyor benim için işte.

Ben sizi haklı buldum, diğer yorumları da anlayamadım. Biri çok çalışıyorsa diğeri az çalışıyorsa o zaman ev işlerini daha çok vakti olan yapar gayet normal bir durum. Olması gereken için adamın ayağını mı öpelim???

Konuya gelirsek hakarete ben de kızarım, 2 kere 3 kere tekrarlarsa basıp dilini kökünden koparırım. Eften püften bahaneler aramış bence iptale, cimri mia caba para vermemek i.in mi iptal etti? Belki de yemekten sonra cinsellik beklentin olur diye iptal etti? Mıymıy bir adam sanki, 40 yılda bir dışarı çıkacaksınız ilk bahanede iptal, cinsellik zaten yok yani böyle bir evliliği sürdürme motivasyonu sanırım imzayı çoktan koymuş olmak :KK51:

Bugünlerde yorumlar çok enteresan harbiden ya konuyu okudum her şey normaldi yorumlar beni şoke etti.
Salak salak konuşma diyen birine saygı duymam sevmem de
Ev işlerini kadın yapınca okey mi ki erkek yapınca Olmuyor? Herkes susup otursun mu adam iki ev işi yaptı aldatmadı diye ne kadar saçma
Ve rezervasyonu ne mana iptal etmiş konuyu uzatan kocası. Etmeseydi orada barışırlardı zaten
Ayrılalım diyor adamda tık yok
Cinsellikte düşe kalka ben bu evlilikte o mükemmel bir şey göremedim gayet de problemleriniz var bence yani yazılabilecek.
illa dövmesi gerekmiyor dert olması için?
Konu sahibi ilişki terapisti deneyebilirsiniz
Biraz mesafe de size iyi gelebilir ya da eşinizin tavırları neden kaynaklanıyor tahmininiz var mı?

Ben sizi haklı buldum, diğer yorumları da anlayamadım. Biri çok çalışıyorsa diğeri az çalışıyorsa o zaman ev işlerini daha çok vakti olan yapar gayet normal bir durum. Olması gereken için adamın ayağını mı öpelim???

Konuya gelirsek hakarete ben de kızarım, 2 kere 3 kere tekrarlarsa basıp dilini kökünden koparırım. Eften püften bahaneler aramış bence iptale, cimri mia caba para vermemek i.in mi iptal etti? Belki de yemekten sonra cinsellik beklentin olur diye iptal etti? Mıymıy bir adam sanki, 40 yılda bir dışarı çıkacaksınız ilk bahanede iptal, cinsellik zaten yok yani böyle bir evliliği sürdürme motivasyonu sanırım imzayı çoktan koymuş olmak :KK51:
👏🏻👏🏻👏🏻

Yok bu cinsler genelde böyle cezalandırıyorlar eşlerini 😒 çünkü kadın mutlu olacak, güzel bir plan yapılmış, al bakalım iptal ediyorum otur evinde!

Ay çok teşekkür ederim ya. Ben mi delirdim dedim bir an cidden tepkileri görünce. Cimri değil ama benimle dışarı çıkmaya gönüllü değil diye yorumluyorum. Zaten dediğim gibi tüm planları ben yapıyorum, son iki yıldır da hiçbir plan yapmıyorum. Dolayısıyla sıfır aktiviteyiz. Sapan bir hal aldık.

Yok bu cinsler genelde böyle cezalandırıyorlar eşlerini 😒 çünkü kadın mutlu olacak, güzel bir plan yapılmış, al bakalım iptal ediyorum otur evinde!
Evet kesinlikle. Cezalandırma amaçlı yaptığını düşündüğüm için çok kırıldım. İptal etmeden önce haber bile vermedi. “İptal ettim” yazmış sadece.

Anlattığınız şeyler büyütülecek meseleler gibi değil bana kalırsa. Karşılıklı ve sağlıklı bir iletişimle çözülebilecek meseleler. Bence karşınıza alıp konuşun. Gerekirse terapi seçeneğini değerlendirin. Eğer ondan yana bir çaba görmezseniz o zaman ayrılmayı ciddi ciddi düşünün bence.

Çocuk yoksa hiç çekmezdim, saygısız insana hiç tahammülüm yok ama bu adam iki günde mi bu hale geldi, öncesi nasıldı?
Önceden tartıştığımızda hakaret içeren kelimeler kullanmıyordu. Sadece tartışma bir yere varmıyordu işte. Uzun uzun muhabbetler. Son bir ikidir, bu “salak salak konuşma” “köpekle mi konuşuyorsun sen?” Gibi gibi avam söylemler başladı. Zaten tamamen soğumaya çok çok yakınım, bunlar da tüy dikiyor.

Evet haklısınız, siz özür dilemezsiniz. Belki gel konuşalım çözelim şeklinde yaklaşabilirsiniz. Direkt yemeği iptal etmesi de biraz çocukça olmuş. Ben genel olarak ciddi bir sorununuz yokmuş gibi bir enerji aldım, o yüzden büyütülmemesi gerektiğini düşündüğümü söyledim.

Back