En erken hamilelik belirtileri

Galiba

Saol canm insallah ilk bu ay basladk denemye zaten hemen tutmaz belki hastada olablrm agrim var ve cok gergnim sinorleniyorm herseye hastalik belirtisi bunlar
Galiba

Saol canm insallah ilk bu ay basladk denemye zaten hemen tutmaz belki hastada olablrm agrim var ve cok gergnim sinorleniyorm herseye hastalik belirtisi bunlar
Hayırlısı olsun be canım olur bizimde belki bigün ne diyelim. Olsada olmasada Allahtan...

arkadashlar bana yardim edin lutfen goguslerde yesil damarlar belirginlesti ve adetim 14 gun gecikti ve hala gelen giden yok ve test yaptim ikinci cizgi cok beli oluyor ama silik diyerine gore ama tam t hafin altinda deyil c ye cok yakin bir yerde cikti cizgi aklim cok karisti hamile olabilirmiyim acaba

canım adetin 14 gün gecikmişse neden kan tahlili yaptırmıyorsun? neyi bekliyorsun ki daha?

Arkadaşlar bugün araniza yeni katldm bende yazamadm duramicm yaaa ben iki düşük yaptm ikinci düştüğünün üzerinden dört ay geçti su an çocuk istyrm ve bugün adet günüm daha olmdm karnm agryr kasiklrmdaagri var bide batma olyr basım dönüyor bazen aşırı istahm açıldı sürekli ackyrm idrara ckyrm bide sağ bacagm çok agryr nye blmyrm sizce hamilemym yoksa psikolojik mi acaba

Herkese Merhaba;
Uzun zamandır okuyucuydum,ama artık dayanamayıp bende aranıza katılmaya karar verdim.
Ben 3 yıllık evliyim ve eşimle temmuz ayının başında çocuk istediğimize karar verdik ve korunmayı bıraktık,
Bu arada korunan taraf bendim,ilaç içiyordum ve ilacı yarım bıraktım.
İlk regl tarihim 29 hazirandı,ben ilacı yarım bırakınca 15 temmuzda tekrar regl oldum,
Reglim bittikten sonra düzenli olarak 2 günde bir ilişkiye girdik eşimle,
Ve ben her ilişki sonrası uzunca bir süre kalkmadan yattım,hatta ayaklarımı havaya kaldırarak yattım :) öylesi daha makbulmüş
Şimdi 15 ağustosta tekrar regl tarihim,
Ancak ben 10 hatta 11-12 gündür müthiş bir göğüs ağrısı çekiyorum ve büyüdüklerini de hissediyorum,
Normalde regl tarihimden 3-4 gün önce ağrımaya başlardı,bu sefer bir farklı olduğunu hissediyorum,
Bunun yanında akıntım mevcut,
Müthiş gazım var,
Ve en önemlisi belli aralıklar ile sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrısı çekiyorum,
hatta dün akşam dizlerime kadar vurdu bu ağrı ve uyuyamadım,
Ve her ağrı sonrası tamam diyorum şimdi tuvalete gittiğimde kırmızı kartı göreceğim,
ama hiç bir şey yok sadece hafif beyaz renkte kokusuz bir akıntı geliyor çok olmamakla birlikte,
Bu arada normalde de duygusal bir yapım vardır ama son zamanlarda hem çok daha fazla duygusalım hemde agresif :/
Ama mide bulantım ya da baş dönmem yok,
Şu anda test yapmaya açıkçası biraz çekiniyorum zaten henüz 5 gün var reglime,
Sizce bu belirtiler hamilelik belirtileri mi?
Benimle aynı belirtileri yaşayanlar oldu mu?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim ♥

Merhaba kızlar bizde korunmayı bıraktık bu ay bebek istiyoruz henüz adetime 2 hafta var ama bazı belirtiler var bende adet olacakmisim gbi ara ara kasiklarim ve belim agriyor midemde de bulantı var ishal olacakmisim gbi barsaklarim gurulduyor sürekli kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum gögüslerimde henüz bi ağrı yok bu durum kafami çok karistiriyor bazen hamilelik aşamasının yeni başlayabileceği geliyor aklıma bazende üsütmüsümdür belki ondandir diyorum sizce nedendir kızlar

Mrb:) bende gogus ucu acisi ve asabiyet olmustu.bir hafta kala cikti testte.bu kdr kafaya takiyorsan mikrotech marka test ile cikiyor erkenden:) hayirli evlatlar gelsin hepimize ins

Mrb:) bende gogus ucu acisi ve asabiyet olmustu.bir hafta kala cikti testte.bu kdr kafaya takiyorsan mikrotech marka test ile cikiyor erkenden:) hayirli evlatlar gelsin hepimize ins
Ayy inşallah inşallah
Yani ister istemez aklim takili kaliyor her ne kadar dusunmemeye calissamda
Ben Clear Blue aldim su anda kuzu kuzu yatiyor 4 gün önceden cikiyor onda da ama emin olmak için bekleyim diyorum :) içim içimi yesede
Belirtilerimizin benzemesi bile içime bi heyecan getirdi :)

Yaaa olmaz mi hic biz hala dusuuyoruz dusunmenin sonu yok bu yolda acaba yasiyor mu haber verirsin test yaptginda

Kızlar merhaba,
Bende 1 yıllık Evliyim ve Temmuz ayındaki son adet tarihimden sonra korunmuyoruz. Bat 19 Ağustos. Ovulasyon testi Yaptım hergün ama hep negatif çıktı. Yinede hemen hemen hergün ilişkiye girdik. Kasıklarımda ağrı var ama bu her ay var bende. Adet olduktan bir hafta sonra kasıklarım ağrımaya başlar bir hafta kala biter. Bu sefer adet Sancısı başlar. Bunun dışında hiçbir belirtim yok. Akıntım da yok bu aralar. Sadece çok uykum var. Son iki gecedir akşam 9:30 da uyuyakalıyorum.
Başka belirti olursa anında paylaşıcam. Umarım hepimiz en yakın zamanda hamile kalırız

Canim benim inşallah hamissindir ve bebisine kavuşursun,daha batina varmis geç döllenme olduysa batina kadar bile cikmayabilir,o yüzden umudunu kaybetme,batini bekle eğer gelmezse ki inşallah gelmez o zaman tekrar test yap,hayirli haberlerini de yazdigin gunler çok yakindir inşallah

Benimde öyle olmuştu arkadaşım idrarım çok kötü kokuyordu ve aşırı su içmeme rağmen rengi çok koyu idi. Akıntılarımda oluyordu. Bi ara adet günüm hamilelikten değil iltihaptan geçti diye baya düşünmüştüm. Ama bu sitede hamile bi bayan idrarında beyaz tortular OLDUĞUNU söylemişti. O yorumu okuduktan sonra bende denedim. Çok sık olmasada bende de vardı.

Canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda. Bazen düşünüyorum da; hamilelik Süreci, doğum, sonra O nu büyütmek. Aslına bakılırsa o kadar zor ki. Bu kadar zorluklara, ağrılara, sancılara, uykusuzluklara, finansal sıkıntılara, O Büyürken katlanılan onca şeye rağmen yinede O nu o kadar çok istiyoruz ki, deli oluyoruz hamile kalmak için. daha rahimimize düşmeden seviyoruz O nu. Böyle birşeyi istemek tam bir delilik. Biz kadınlar deliyiz :))))Allah'ım isteyen herkese versin. Daha benim ilk denemem ama o kadar çok istiyorum ki bir yıl beklediğime de çok kızıyorum. Olmaz diye çok korkuyorum. Güzel haberler duymak çok iyi geliyor bana

Canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda. Bazen düşünüyorum da; hamilelik Süreci, doğum, sonra O nu büyütmek. Aslına bakılırsa o kadar zor ki. Bu kadar zorluklara, ağrılara, sancılara, uykusuzluklara, finansal sıkıntılara, O Büyürken katlanılan onca şeye rağmen yinede O nu o kadar çok istiyoruz ki, deli oluyoruz hamile kalmak için. daha rahimimize düşmeden seviyoruz O nu. Böyle birşeyi istemek tam bir delilik. Biz kadınlar deliyiz :))))Allah'ım isteyen herkese versin. Daha benim ilk denemem ama o kadar çok istiyorum ki bir yıl beklediğime de çok kızıyorum. Olmaz diye çok korkuyorum. Güzel haberler duymak çok iyi geliyor bana

bence belirtilerin hamile olduğunu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…