Canım bugün 3. Günüm (eğer yerleşme kanamasıysa tabi) ve bugün çok başım döndü.. Acaba normal mi? Bi de bugün karnım çok ağrıdı.. Tam regl ağrısı gibi..hep geçtik o yollardan çok zor oluyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün 3. Günüm (eğer yerleşme kanamasıysa tabi) ve bugün çok başım döndü.. Acaba normal mi? Bi de bugün karnım çok ağrıdı.. Tam regl ağrısı gibi..hep geçtik o yollardan çok zor oluyor :)
Canım bugün 3. Günüm (eğer yerleşme kanamasıysa tabi) ve bugün çok başım döndü.. Acaba normal mi? Bi de bugün karnım çok ağrıdı.. Tam regl ağrısı gibi..
Bat 17 Kasım daha çok varadetine kaç gün var cnm? test yap adet gününde
Bat 17 Kasım daha çok var
Cuma doktora gidicem ama bugün sancım olunca ve lekelenmem de olunca moralim baya bozuldu.. Sanki reglimin ilk günü gibi
Ben büyük ihtimal regl oluyorum canım ya bugün çok fazla geldi çünkü.. İnternette kistten sonra regl olunur yazıyor.. Böylelikle de vücut kisti atarmış.. Sanırım öyle bir şey oldu bana.. Cuma doktor daha net bir şey söyler tabi ama bence durum bu..Acile git ilac kullanmam lazm ama hamile olablrm de gebelik testi yaptir cnm bit hafta kala cikar kanda rahat.ya da saglik ocagina da gidebilirsin.dr su an bisi goremez zaten gitsende.anca tahlil yapar o da
Ben büyük ihtimal regl oluyorum canım ya bugün çok fazla geldi çünkü.. İnternette kistten sonra regl olunur yazıyor.. Böylelikle de vücut kisti atarmış.. Sanırım öyle bir şey oldu bana.. Cuma doktor daha net bir şey söyler tabi ama bence durum bu..
merhaba kızlar, benimde bata 5 gün var yaklaşık 1 haftadır göğüslerim acıyor ilk olarak uçları acıdı şimdi yanlara doğru yayıldı , ateşimi ölçüyorum 36.9-37.00 arası gidiyo. arada sırada kasığıma ağrı giriyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa soğan suyu içmiştim onun etkisi mi ?
kan testinde ogrenirsin.Merhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 1 hafta var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar da oluyo sizce hamile olabilrmiyim
Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:Kizlar bu konuda cok cahilim komik yada basit sorularim olursa lutfen tepki vermeyin
Simdi calismalara basladik diyelim calisma olduktan kac gun sonra bebek yerlesiyor yada o an aninda mi sperm yumurtayla bulusuyor yoksa bi kac gun gectikten sonra mi bulusuyor ?