En erken hamilelik belirtileri

Bat 17 Kasım daha çok var :KK43:
Cuma doktora gidicem ama bugün sancım olunca ve lekelenmem de olunca moralim baya bozuldu.. Sanki reglimin ilk günü gibi :KK43:

Acile git ilac kullanmam lazm ama hamile olablrm de gebelik testi yaptir cnm bit hafta kala cikar kanda rahat.ya da saglik ocagina da gidebilirsin.dr su an bisi goremez zaten gitsende.anca tahlil yapar o da

Acile git ilac kullanmam lazm ama hamile olablrm de gebelik testi yaptir cnm bit hafta kala cikar kanda rahat.ya da saglik ocagina da gidebilirsin.dr su an bisi goremez zaten gitsende.anca tahlil yapar o da
Ben büyük ihtimal regl oluyorum canım ya :KK43: bugün çok fazla geldi çünkü.. İnternette kistten sonra regl olunur yazıyor.. Böylelikle de vücut kisti atarmış.. Sanırım öyle bir şey oldu bana.. Cuma doktor daha net bir şey söyler tabi ama bence durum bu.. :KK43:

Ben büyük ihtimal regl oluyorum canım ya :KK43: bugün çok fazla geldi çünkü.. İnternette kistten sonra regl olunur yazıyor.. Böylelikle de vücut kisti atarmış.. Sanırım öyle bir şey oldu bana.. Cuma doktor daha net bir şey söyler tabi ama bence durum bu.. :KK43:

hmmm hayirlisi olsun cnm

canım gogus ucu acısıyla kasıkla sogan suyunun hıcbı alakası yok ben sureklı sogan suyu ıcıyorum adetım duzenlensın dıye goguslerım agrımıyo benım hiç bi supen varsa adet gununu bekle adet olmazsan testını yaparsın

merhaba kızlar, benimde bata 5 gün var yaklaşık 1 haftadır göğüslerim acıyor ilk olarak uçları acıdı şimdi yanlara doğru yayıldı , ateşimi ölçüyorum 36.9-37.00 arası gidiyo. arada sırada kasığıma ağrı giriyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa soğan suyu içmiştim onun etkisi mi ?

slm arkadaşlar 28 subatta iliski oldu ve marttın 1de kan geldi adet oldum dedim ama herzaman kinden farkli sürdü ve acık pembe seklinde ve3 gun sürrdü bunda da cok az ğeldi o 3 gunoe 5 tane ped bile degistirmedim normalde ikinci paket biterdi 1 saatte dolar tasardı suan belim kasiklarım cok ağriyor yuruken bile canm yakiyor normalde wc cıkardım ama suan cok siklasti gogusum sisdi ve hafif hafif acıyor su kisi test yap dıyor ama ihtmal var mi sizce içim cok kıyıliyor yemek yesemde bulanıyor byle olup hamile olan var mi ?

Merhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 1 hafta var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar da oluyo sizce hamile olabilrmiyim :110::KK200:

Merhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 1 hafta var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar da oluyo sizce hamile olabilrmiyim :110::KK200:
kan testinde ogrenirsin.

Kizlar bu konuda cok cahilim komik yada basit sorularim olursa lutfen tepki vermeyin :oops:

Simdi calismalara basladik diyelim calisma olduktan kac gun sonra bebek yerlesiyor yada o an aninda mi sperm yumurtayla bulusuyor yoksa bi kac gun gectikten sonra mi bulusuyor ?

Kizlar bu konuda cok cahilim komik yada basit sorularim olursa lutfen tepki vermeyin :oops:

Simdi calismalara basladik diyelim calisma olduktan kac gun sonra bebek yerlesiyor yada o an aninda mi sperm yumurtayla bulusuyor yoksa bi kac gun gectikten sonra mi bulusuyor ?
Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:
- Ovulasyon yani yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta hücresinin tüp içerisine geçmesi 2-3 dakika alır.
- Zigot (sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan hücre) tüp içerisinde ortalama 3 gün kalır, bu esnada rahim (uterus) içeirisne doğru ilerler. Yani yumurtlama olayından 3 gün sonra zigot (artık adı blastokist'tir) rahim içerisinde olur.
- Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
- Bu nedenle kanda B-HCG denilen gebelik hormonunun tespit edilmesi yumurtlamadan sonra en erken 6. günde mümkün olur hatta çoğunlukla yumurtlamadan 8-10 gün sonra tespit edilebilir.

Bir siteden alıntı yaptım canım umarim aydinlatmistir biraz seni :)

X