- 2 Mayıs 2015
- 96
- 39
- 29
canım adetin kaç gün gecikti?arkadaslar moralim cok bozuk ya belirtilerim var idrarim beyaz gibi oldu parliyor mide bulantisi az bisey var bas donmesi var bel agris cok var ama goyuslerde bisey yok ve her sabah karnim gariyor yardimci olun lutfen test yaptim ama negatif gibi cok silik bi cizgi var gri gibi isikta bile zor beli oluyor acaba testi erken yapmis olabilirmiyim atdetilerim duzensiz
arkadaşım sana yazdım yardımcı olmak için ama görmedin sanırım. adetin kaç gün gecikti diye sormuştumneden kimse yardimci olmuyor
adetim duzensiz enson bi kac ay ayin 16 sind ageliyodu sonr a7 sinde oldu gecen ay simdi bilmiyorum 7 sinde olmam gerekiyodu galba olmadim belki 16 sind aolurum diye sevinemiyorum aklim karma karisikcanım adetin kaç gün gecikti?
Bence bir iki gün sonra testi tekrarla adetlerin düzensizse belkide erken yaptın testi inşallah bebişin seninledir canımadetim duzensiz enson bi kac ay ayin 16 sind ageliyodu sonr a7 sinde oldu gecen ay simdi bilmiyorum 7 sinde olmam gerekiyodu galba olmadim belki 16 sind aolurum diye sevinemiyorum aklim karma karisik
takip edemiyorum bi turlu adetimi
cnm
insallah cnm da o ikinci gri cizgiyi anlamadim cok zor gorulen ama gorunen bi cizgitestin cizgisi olabilirmi acabaBence bir iki gün sonra testi tekrarla adetlerin düzensizse belkide erken yaptın testi inşallah bebişin seninledir canım
canım adetin düzensizse biraz daha beklemen gerektiğini düşünüyorum. belki yumurtlaman geç olmuştur yada belki sadece adetin gecikmiştir daha önceki aylarda olduğu gibi. bebek istediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz ama her zaman öyle olmuyor malesef ben de çok yaşadım bunu. ben doktora gitmeni öneriyorum o seni daha iyi yönlendirir.adetim duzensiz enson bi kac ay ayin 16 sind ageliyodu sonr a7 sinde oldu gecen ay simdi bilmiyorum 7 sinde olmam gerekiyodu galba olmadim belki 16 sind aolurum diye sevinemiyorum aklim karma karisik
takip edemiyorum bi turlu adetimi
cnm
tesekur ederim cnm sagol ama su ikinci gri cizgi aklimi kurcaliyo cokcanım adetin düzensizse biraz daha beklemen gerektiğini düşünüyorum. belki yumurtlaman geç olmuştur yada belki sadece adetin gecikmiştir daha önceki aylarda olduğu gibi. bebek istediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz ama her zaman öyle olmuyor malesef ben de çok yaşadım bunu. ben doktora gitmeni öneriyorum o seni daha iyi yönlendirir.
Bilmiyorumki istersen resmini at bakayıminsallah cnm da o ikinci gri cizgiyi anlamadim cok zor gorulen ama gorunen bi cizgitestin cizgisi olabilirmi acaba
test sonucunun resmini çekip ekleyebilir misin? dediğim gibi doktora görünürsen o sana daha kesin sonuçlar verir. umarım hamilesindir canım. allah gönlüne göre versin.tesekur ederim cnm sagol ama su ikinci gri cizgi aklimi kurcaliyo cok
Bilmiyorumki istersen resmini at bakayım
test sonucunun resmini çekip ekleyebilir misin? dediğim gibi doktora görünürsen o sana daha kesin sonuçlar verir. umarım hamilesindir canım. allah gönlüne göre versin.
resmi ekledm cnmtest sonucunun resmini çekip ekleyebilir misin? dediğim gibi doktora görünürsen o sana daha kesin sonuçlar verir. umarım hamilesindir canım. allah gönlüne göre versin.
canım dediğin gibi pek belli olmuyor. istersen bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptır daha kesin olur. hem biliyorsun idrar testleri insanı yanıltabiliyor.resmi ekledm cnm
yok gibi duruyor ama bu sanırım uygun testlerden canım ben onlara cok guvenmıyorum en azından erken gebelik varsa cıkarmıyor