En erken hamilelik belirtileri

Bu sabah kasık ağrılarım arttı. Adetim bu ayın 19 unda bekliyorum yani tam bir hafta var.
Ateşimi ölçtüm bu sabah; sağ kulak 37, sol kulak 36,8 derece. Normalde kaç dereceydi hiç bilmiyorum ama sanki normal görünüyor.
Hamile olan bir bayanın ateşi kaç derece olmalı? Bilen var mı?
Inşallah bu artan kasık ağrılarım adet habercisi değildir. Biraz adet ağrılarıma benziyor. Tüm karnıma yayıldı

Canim inşallah sonuç pozitif olur ve hayirli haberler alirsin daha batina da varmis benimde kasik agrim bu ay daha erken basladi ama bekliyorum bat 15 i inşallah kirmizi karti gormeyiz

Canim inşallah sonuç pozitif olur ve hayirli haberler alirsin daha batina da varmis benimde kasik agrim bu ay daha erken basladi ama bekliyorum bat 15 i inşallah kirmizi karti gormeyiz
Canım sen bu Cumartesi test yapabilirsin o zaman. Evet benim bir hafta var. Nasıl bekleyeceğim o kadar bilmiyorum. Inşallah pozitif çıkar senin.
Bu arada senin belirtilerin neler canım

Canım sen bu Cumartesi test yapabilirsin o zaman. Evet benim bir hafta var. Nasıl bekleyeceğim o kadar bilmiyorum. Inşallah pozitif çıkar senin.
Bu arada senin belirtilerin neler canım
Evet Canim heyecanla bekliyorum eğer regl olmazsam yapacagim hemen,internetten strip testlerden sipariş ettim yarin geliyor birde evde clearblue erken gebelik testim var aslında 4 gün öncesinden gösteriyor ama ben n olur n olmaz diye reglimi beklemek istiyorum
Bende belirti olarak gaz sancisi,kasik agrisi bazen dizlerime kadar,bel agrisi çok şiddetli,akinti beyaz kokusuz renkte,bazen agzimda metalik bir tat,göz segirmesi,kabus görme ki ben rüya bile zor görürüm normalde,sık idrara cikma ve idrarim çok fazla geliyor,bilmiyorum bunlarin bazilarini her reglimden önce yasiyordum ama bu sefer hem daha erken oldu hem de farkli belirtilerde eklendi,heyecanla bekliyorum inşallah sonuç pozitif olur her ikimizinde senin belirtilerin neler?

Oooo sende belirtiler çokmuş. Inşallah hayırlı haberi yakında alırsın

İnşallah canim sende ayni şekilde birbirimize şöyle karsilikli güzel haberler verelim inşallah senin belirtilerin neler?
Bendeki belirtiler:
Kasık ağrılarım var ama çok azaldı şu anda

Çok uyuyorum son dört gündür akşam 9:30 ta uyuyakalıyorum. Hele dün Öğlen bir saat uyudum akşamında 9 da uykum geldi uyudum

Hiç akıntım yoktu ama dün Şeffaf akıntım başladı ama normal düzeyde. Acaba adet mi oldum diye tuvalete falan koşturmuyor yani

Genelde adetime bir hafta kala Göğüslerim çok hassaslaşır dokunulmaz hale gelir ama hala hassaslaşmadılar
Genelde adetime takın sivilcem çıkar ve sivilcem dün çıktı

Ateşimi iki sabahtır ölçüyorum 37 derece civarında. Normalde adet günü sıcaklık çok düşermiş bakalım bekliyorum ne olacak

Bunlara belirti demeyelimde adet günü öncesi yaşadıklarım diyelim :))

Yani bende çok bir belirti yok sanki bakalım görücez inşallah hamileyizdir canım

Çoğu bende de olan belirtiler canim benim,mesela benimde her regl öncesi mutlaka sivilce cikar yine cikti vücudum ödem toplar yine topladi bilmiyorum belki kendimizi çok dinliyoruz bide herkesin hamilelik belirtileri farklilik gösterebiliyor bi okuyorum akinti sari oluyor yazmislar bi okuyorum beyaz başka yerde bakiyorum benim göğüs ucum aciyor demiş başka yerde benim göğsün komple aciyorfu yazmis forumlari da çok fazla okumamak lazim sadece karsilikli bu şekilde bilgi alisverisinde bulunmak en iyisi yoksa insanin morali bozuluyor :) inşallah yakin zamanda birbirimize güzel haberlerimizi veririz canim benim

Merhaba kızlar, Reglim 3 gün gecikti. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Hangi markayı önerirsiniz? Hiç bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum

Ne kadar var adet surenize benimde adetime 4 gun var ama bel agrisi kasik agrim basladi ayaklarim da usume i

Veeeeee bende hamile değilim. Az önce test yaptım negatif zaten bütün ovulasyon testlerin negatif çıktı. Sanırım ben yumurtlamadım. Yumurtlamayınca adet olunuyor mu? Çünkü hiç adet belirtimde yok yani birtek sivilcem çıktı o kadar. Bir bilen varsa yazsın ne olur.

Ya canim o testlere bakip yumurtlamadim diye dusunmemelisin bence.gec mi olursn hep peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…