İnşallah canım senide yavrunla sağ salim doğum haberlerini alırız bizi yalnız bırakma bu topikteCanım benim adetime iki gün var test yaptım ve pozitif kan testiyle de kesinleşti hafif sulu pembe akıntı ama çok az göğüslerde acı ve en önemlisi ara ara gelen kasık ağrısı her ne kadar adet sancısına benzese de vücudunu dinleyen biri arada farklılık olduğunu anlayabilir. Umarım sende hamilesindir canım Rabbim herkese nasip etsin.
Yerleşme kanaması olabilir bugün nasıl pekiarkadaslar adet gunum dundu fakat kırmızı kan gelmıyor kahverengı bır sekılde akıntı gelıyor acaba gebe olabılırmıyım
İnşallah canım senide yavrunla sağ salim doğum haberlerini alırız bizi yalnız bırakma bu topikte
Canım benim bata beş gün var test yaptım gene şimdi bakarmısın rica etseminşallah canım senin de hamile haberlerini alırız bende yalnız kalmamış olurum
inşallah canım senin de hamile haberlerini alırız bende yalnız kalmamış olurum
İnşallah öyledir perşembe günü kan verdim hcg negatifti yani <1.20 idi kafam karıştı vallahiAyy ball gibi de hamilesin canım benimmm hadi hayirli olsun mutlaka kan testyle de netlestir çok sevindim valla
1 mart canımSanırım kanı erken vermissin canım sat neydi senin ??
Ayın 18 inde kan verdim bat 27 martSanırım kanı erken vermissin canım sat neydi senin ??
Mutluluktan çıldırcam inşallah kursağımda kalmaz bu sevinç bana dua edermisin canım hamilelerin duası kabul olurOoo çok erken gitmissin sen kan için cikmamasi normal kadınlar kulubunden birinin de böyle olmuştu şimdi kesin çıkar ve bence hamilesin benim de idrar testim bat a 4 gün kala seninki gibiydi.
Mutluluktan çıldırcam inşallah kursağımda kalmaz bu sevinç bana dua edermisin canım hamilelerin duası kabul olur
İnşallah canım benim inşallah seninde bebişin hayırlısıyla kucagına alırsın canımAyy etmem mi yorum yazarken bile içimden kısa kısa söyleniyorum inşallah bebisi vardır diye Allah gönlüne göre versin kanda da baktir da burada kutlayalim birlikte
Kan testin kaç çıktı canım kusurabakma çok soruyorumAmin canım benim hala bata iki gün var sat da 25 subatti şu son bir haftadır göğüslerim ağrıyor yalnız aman aman bir ağrım yok en belirgin belirti bence renkli ve belli süre sonra kesilen akıntı bir gün boyunca sadece ara ara peceteye silinirken pembe akintim oldu akşam kesilince suphelenip test yaptım. Şu an da sadece hafif kasık agrilarim var