En erken hamilelik belirtileri

sebnembrn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.961
1.211
Benim gibi her belirtiyi gebeliğe yoranlardan mısınız buyrun
Gebeler lütfen belirtilerinizi yazar mısınız ?

Bu mesajı yazıp bu topiği açtığımda meğer bende hamileymişim
Ben bütün belirtilerimi ilerki sayfada paylaştım en erken gebelik belirtilerimi genede soru sormak isterseniz yardımcı olmak isterim hepinize Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı bebişler versin inşallah

NOT:gebeliğimi çok erkende ucuz testlerden ögrendim testlerimin hcg ve ovulasyon testlerinim resimlerinide yardımcı olmak adına paylaştım
Sevgiler...

Son düzenleme:
Canım benim adetime iki gün var test yaptım ve pozitif kan testiyle de kesinleşti hafif sulu pembe akıntı ama çok az göğüslerde acı ve en önemlisi ara ara gelen kasık ağrısı her ne kadar adet sancısına benzese de vücudunu dinleyen biri arada farklılık olduğunu anlayabilir. Umarım sende hamilesindir canım Rabbim herkese nasip etsin.

İnşallah canım senide yavrunla sağ salim doğum haberlerini alırız bizi yalnız bırakma bu topikte

Ooo çok erken gitmissin sen kan için cikmamasi normal kadınlar kulubunden birinin de böyle olmuştu şimdi kesin çıkar ve bence hamilesin benim de idrar testim bat a 4 gün kala seninki gibiydi.

Ooo çok erken gitmissin sen kan için cikmamasi normal kadınlar kulubunden birinin de böyle olmuştu şimdi kesin çıkar ve bence hamilesin benim de idrar testim bat a 4 gün kala seninki gibiydi.
Mutluluktan çıldırcam inşallah kursağımda kalmaz bu sevinç bana dua edermisin canım hamilelerin duası kabul olur

Ayy etmem mi yorum yazarken bile içimden kısa kısa söyleniyorum inşallah bebisi vardır diye Allah gönlüne göre versin kanda da baktir da burada kutlayalim birlikte
İnşallah canım benim inşallah seninde bebişin hayırlısıyla kucagına alırsın canım
Bu arada hiç belirtin varmıydı adet öncesi dönemde yada şimdi

Amin canım benim hala bata iki gün var sat da 25 subatti şu son bir haftadır göğüslerim ağrıyor yalnız aman aman bir ağrım yok en belirgin belirti bence renkli ve belli süre sonra kesilen akıntı bir gün boyunca sadece ara ara peceteye silinirken pembe akintim oldu akşam kesilince suphelenip test yaptım. Şu an da sadece hafif kasık agrilarim var

Kan testin kaç çıktı canım kusurabakma çok soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…