En erken hamilelik belirtileri

Bu topic bi durmuş sanki kızlar bi zahmet yardımınızı rica ediyorum biraz canlanmış oluruz BAT a 9 gün kala mide bulantısı olma ihtimali yoktur dimi bütün topiki okudum

her iki hamileliğimde de bendeki en erken belirti aniden iştahımın felaket derecede artmış olmasıydı.. kişiden kişiye değişir ama bende ikisindede bu olmuştu

merhaba kızlar, benimde bata 5 gün var yaklaşık 1 haftadır göğüslerim acıyor ilk olarak uçları acıdı şimdi yanlara doğru yayıldı , ateşimi ölçüyorum 36.9-37.00 arası gidiyo. arada sırada kasığıma ağrı giriyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa soğan suyu içmiştim onun etkisi mi ?

benim ilk göğüs ucu acısı olmuştu.mide bulantım adeti geçince başladı.3 haftalıkken göğüs uçlarımdan anladım ben.adet günümde kahve leke oldu 3 gün devam etti.

benim ilk göğüs ucu acısı olmuştu.mide bulantım adeti geçince başladı.3 haftalıkken göğüs uçlarımdan anladım ben.adet günümde kahve leke oldu 3 gün devam etti.
Canım merhaba şu lekenlenmen nasıl olmuştu anlatırmısın?
Benim bat 17 Kasım.. Dün bende de lekenme başladı.. Adet başlandıcı gibi.. Bazen peçeteye geliyor sadece, bazden çamaşırım kirleniyor.. Adet olmam için çok erken.. Hiç şaşmaz tarihim.. Anlamadım gitti..
Bel ağrım var
Ağız kuruluğu var
Tad almıyorum
Halsizlik zirve yapmış durumda :)
Göğüslerim acıyor..
Bir de bunlar var üstüne üstlük..

merhaba canım. ilk başta peçeteye çamur gibi geldi. açık sütlü kahve rengi ama içi pütür pütür..su gibi. sonraki günler daha kremsi sarı kahve şeklinde peçeteye ya da azcık iç çamaşırıma gelmişti. diğer yazdıkların adet tarihi geçtikten sonra hafiften başladı. he birtek göğüs acısı bende erken başladı. inş hamişsindir :)

Benziyor ya yerleşme kanamasına ama işte test yapamıyorum, doktora cuma gidicem.. Çıldırmak üzereyim :) ne olduğunu bilsem..
Bebek mi
Kist mi
Öylesine mi
Her neyse yani.. Bi öğrensem rahatlıycam ya oof beklemek çok zor..

hep geçtik o yollardan çok zor oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…