- 2 Mayıs 2015
- 96
- 39
- 29
evt cnm artik gelen aya yaparim varsada duruur orda zamani geldimde varsa kendini beli eder melegim zatencanım dediğin gibi pek belli olmuyor. istersen bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptır daha kesin olur. hem biliyorsun idrar testleri insanı yanıltabiliyor.
uygun testler derken cnmyok gibi duruyor ama bu sanırım uygun testlerden canım ben onlara cok guvenmıyorum en azından erken gebelik varsa cıkarmıyor
Cnm başka doktora gitmedim çünkü doktor tanıdık annen hemşire aynı hastanede çalışmışlardı ordan tanıyoruz zaten bende ekrandan bakıyorum ama bebek yok kese bomboştuBaşka bi doktorada görün derim
5 tl lik falan canımuygun testler derken cnm
Canım bence pozitif bu test bugün tekrar yap ama bence hamilesin haberlerini bekliyorum
anada öyle dediler bir hafta sonra göründü bebek bence bir hafta daha beklCnm başka doktora gitmedim çünkü doktor tanıdık annen hemşire aynı hastanede çalışmışlardı ordan tanıyoruz zaten bende ekrandan bakıyorum ama bebek yok kese bomboştu
kızlar merhaba maalesef bebek yoktu ve pazartesi günü kürtaj oldum çok üzgünüm çokkkkB
anada öyle dediler bir hafta sonra göründü bebek bence bir hafta daha bekl
canım herseyde bir hayır var inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olurkızlar merhaba maalesef bebek yoktu ve pazartesi günü kürtaj oldum çok üzgünüm çokkkk
inş.cnmCa
canım herseyde bir hayır var inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur
bence çıkar eger varsa ben altı yedi gün önceden yapmıştım ve çıkmıştı hakkımızda hayırlısı olsun canımselam arkadaşlar. hamişlere hayırlı olsun diyorm inş sağlıkla kucagınıza alın :)) adetime 2 gün var sizce test yapmalı mıyım??
sagol canım bugün test alayım o zaman.. sen de sağlıkla kavuş inşallah bebeğineB
bence çıkar eger varsa ben altı yedi gün önceden yapmıştım ve çıkmıştı hakkımızda hayırlısı olsun canım
amin canım teşekkür ederimsagol canım bugün test alayım o zaman.. sen de sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Inşallah gebesindir canım. Akıntı falan tamam adet döneminde oluyo ama gebeliginde belirtisiymismerhaba arkadaşlar bısey sormak ıstyorum adetım 27 sınde olacak bu ay yumurtlama gunlerımı takp edıp ılskıye gırdık. cumartesınden berı kask agrm var her han hasta olack gbym bugunde baya beyaz akıntım geldı. anck dun erken gebelk testım negatıf cıktı
Saol canm insallah ilk bu ay basladk denemye zaten hemen tutmaz belki hastada olablrm agrim var ve cok gergnim sinorleniyorm herseye hastalik belirtisi bunlarInşallah gebesindir canım. Akıntı falan tamam adet döneminde oluyo ama gebeliginde belirtisiymis