En erken hamilelik belirtileri

B
Cnm başka doktora gitmedim çünkü doktor tanıdık annen hemşire aynı hastanede çalışmışlardı ordan tanıyoruz zaten bende ekrandan bakıyorum ama bebek yok kese bomboştu
anada öyle dediler bir hafta sonra göründü bebek bence bir hafta daha bekl

@esmircan hala birşey yokmu canım bende beklemedeyim ilk defa başıma geliyor... belki geç döllenme olabilir bende 6. günü doldurunca hassas gebelik testlerinden yapıcam oda cıkmazsa kan testi...

selam arkadaşlar. hamişlere hayırlı olsun diyorm inş sağlıkla kucagınıza alın :)) adetime 2 gün var sizce test yapmalı mıyım??

B
selam arkadaşlar. hamişlere hayırlı olsun diyorm inş sağlıkla kucagınıza alın :)) adetime 2 gün var sizce test yapmalı mıyım??
bence çıkar eger varsa ben altı yedi gün önceden yapmıştım ve çıkmıştı hakkımızda hayırlısı olsun canım

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza . 1 yıldır eşimle bebek istiyoruz. adetlerim düzensiz. en son adetim 50.günümde oldum. bugün 30. gün. bel ve kasıklarımda çok agrı var 8 gündür. testi ne zaman yapmalıyım bilemedim.

merhaba arkadaşlar bısey sormak ıstyorum adetım 27 sınde olacak bu ay yumurtlama gunlerımı takp edıp ılskıye gırdık. cumartesınden berı kask agrm var her han hasta olack gbym bugunde baya beyaz akıntım geldı. anck dun erken gebelk testım negatıf cıktı :KK43:

Kizlar Merhaba bişey sormak istiyorum. Normalde hep düzenlidir adetim ama bu ay 2 gün gecikti.Test yaptım bugün negatif cikti. Bide 2 gündür sofradayken bi mide bulantısı oluyo. Ve hiç adet olcak gibi değilim normalde çok ağrılı olur. Sizce bir umut var mı? bazen testte negatif cıkabiliyomus

merhaba arkadaşlar bısey sormak ıstyorum adetım 27 sınde olacak bu ay yumurtlama gunlerımı takp edıp ılskıye gırdık. cumartesınden berı kask agrm var her han hasta olack gbym bugunde baya beyaz akıntım geldı. anck dun erken gebelk testım negatıf cıktı :KK43:
Inşallah gebesindir canım. Akıntı falan tamam adet döneminde oluyo ama gebeliginde belirtisiymis

X