cnm bende takvimim programı kullanıyorum ve yumurtlama günlerini falan doğru zamanda gösteriyor.bende senin gibi aynı belirtileri yaşadım 1 gün geçince test yaptım biraz az çıktı sonucum şu an doktor kontrolünü bekliyorum çünkü şu an belli olmaz hiç bir şey dedi doktor sende 1 kaç gün bekle bence net cvp almak içintakvimim diye bi programdan takip ediyorum adet tarihimi genelde doğru çıkıyo bu ay 2 gün geçikti gögüslerde aşırı hassasiyet kasıklarımda ara ara ağrılar batmalar bel ağrısı çabuk yorulma sanki adet olacakmışım gibi ama bilmiyorumm test için erken geldi bana ama çatlıcam böyle olupta teste çıkan varmıı?
cnm bende takvimim programı kullanıyorum ve yumurtlama günlerini falan doğru zamanda gösteriyor.bende senin gibi aynı belirtileri yaşadım 1 gün geçince test yaptım biraz az çıktı sonucum şu an doktor kontrolünü bekliyorum çünkü şu an belli olmaz hiç bir şey dedi doktor sende 1 kaç gün bekle bence net cvp almak için
amin inşallahRabbim gonlunuze göre versin bekleyelim bakalım :)
Bende takvimim uygulamasını kullanarak Allahın da izniyle hamile kaldım çok şükür. Yumurtlama gününü çok güzel belirliyor. Adetime daha 2-3 gün kala belirtilerim başladı ve hamile olduğumu anladım geçikmemin 3. Günüde idrar testi pozitif çıktı bugün de kan testi ile tastıklendi Hamdolsun. Fakat 5. Hafta olmasına rağmen bebeğin kesesini göremedik biraz daha beklemem gerekiyormus
cnm öncelikle hayırlı olsun benimde 6 haftalık doldurdu ama dün hastaneye gittigimizde kese vardı ama bebek yoktu doktor daha küçük dedi sende mrk etme 1 kaç hafta daha bekle inşallah bebeğin seninle olur böle şeyler olabiliyormuş canını sıkmaBende takvimim uygulamasını kullanarak Allahın da izniyle hamile kaldım çok şükür. Yumurtlama gününü çok güzel belirliyor. Adetime daha 2-3 gün kala belirtilerim başladı ve hamile olduğumu anladım geçikmemin 3. Günüde idrar testi pozitif çıktı bugün de kan testi ile tastıklendi Hamdolsun. Fakat 5. Hafta olmasına rağmen bebeğin kesesini göremedik biraz daha beklemem gerekiyormus
tugce745 senin durumun nedir test yaptırdın mı???
Canim hayırlısı olsun.moralini bozma allah isteyene istediğini verilmiş. Inşallah Rabbim o güzel günleri yaşamayı nasip etsin isteyen herkese..kızlar merhaba sanırım boş gebelik var bende kesem var yolk kesesi var bebek yok kalp atışlarıda yok çok üzgünün pazartesi günü kürtaj olucam
Başka bi doktorada görün derimkızlar merhaba sanırım boş gebelik var bende kesem var yolk kesesi var bebek yok kalp atışlarıda yok çok üzgünün pazartesi günü kürtaj olucam
adetim düzenlidir yıllardan beri ama ilk kez 4 gün adetim geçti adet olacak gibi belim agrıyor beyaz akıntı var ama adet olamıyorum...acaba gebelik belirtisimi test yaptım negatif
6. güne kadar bekleyecegım olmazsa doktora gtcem cnm şu arada ki günler çok sinir bozucu oluyorIdrar tahlili yaptiysan cikmamis olabilir. Kan tahlili yaptir ve bir doktora gorun bence