- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
Hayırlısı olsun öncelikle ama bende akıntı ilk belirtiydi bacak agrısıda olmuştu
her ay beklemekten sanırım bazı belirtilerimiz psikolojik te olabiliyorbende de bacak ağrısı var ama sanırım benim ki yağmurdan :))
her ay beklemekten sanırım bazı belirtilerimiz psikolojik te olabiliyor
Benimde 5 gun var az once kahverengi akinti geldi, umarim yerlesmedir gerci 14 nisandada az bisey gelmisti...Canım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canım
inş.yerleşme kanamasıdır canımBenimde 5 gun var az once kahverengi akinti geldi, umarim yerlesmedir gerci 14 nisandada az bisey gelmisti...
cnm durum nedir hala geliyor mu kahverengi akıntınInsallah
Simdi yok ne enteresan bir durum. Dun gunluk pet koymustum, bas parmagin tirnagi Kadar kahverengi leke ama pedi degistirmeme neden olacak Kadar Su geldi. Her kucuk tuvaletimi yaptigimda da az bisey damladi ama cok sulu. Hasta degilimdir umarim.cnm durum nedir hala geliyor mu kahverengi akıntın
Turkuaz41 tüm yazdıklarını okudum umut oldun bana bende adetime az kaldı göğüslerim çok büyüdü hic boyle olmamisti uçlarında sivilce gb şeyler çıktı özür dilerim sütyeni çıkarınca uclari dik dik oluyo üşüme var biraz test yaptım negatif dedi sence bende hamile olabilrmiyimAslnda bende iyiyim ama bundan onceki dusuk oldugu icin adam da korkuyor canm napalimmm
canım benim ilk belirti döllenmeden sonraki krem gibi beyaz akıntıydı normalde hiç akıntım olmazdı ama döllenmeden sonra vajınada bir ıslaklık vardı hep elle yokladığımda ise beyaz kokusuz krem gibi bir akıntı vardı bu ilk ve en erken belirtiydi sonra bata 4 5 kala gögüslerime bastırınca yanlarında agrı hissettim tamam ben hamileyim dedim vallahi gerçi ben testleri erkenden yapardım hatta ilk sayfalarda testlerimin resimleride var hadi inşallah sendede vardır inşallahBenimde 5 gun var az once kahverengi akinti geldi, umarim yerlesmedir gerci 14 nisandada az bisey gelmisti...