En erken hamilelik belirtileri

Canım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canım
Benimde 5 gun var az once kahverengi akinti geldi, umarim yerlesmedir gerci 14 nisandada az bisey gelmisti...

cnm durum nedir hala geliyor mu kahverengi akıntın
Simdi yok ne enteresan bir durum. Dun gunluk pet koymustum, bas parmagin tirnagi Kadar kahverengi leke ama pedi degistirmeme neden olacak Kadar Su geldi. Her kucuk tuvaletimi yaptigimda da az bisey damladi ama cok sulu. Hasta degilimdir umarim.

Aslnda bende iyiyim ama bundan onceki dusuk oldugu icin adam da korkuyor canm napalimmm
Turkuaz41 tüm yazdıklarını okudum umut oldun bana bende adetime az kaldı göğüslerim çok büyüdü hic boyle olmamisti uçlarında sivilce gb şeyler çıktı özür dilerim sütyeni çıkarınca uclari dik dik oluyo üşüme var biraz test yaptım negatif dedi sence bende hamile olabilrmiyim

Benimde 5 gun var az once kahverengi akinti geldi, umarim yerlesmedir gerci 14 nisandada az bisey gelmisti...
canım benim ilk belirti döllenmeden sonraki krem gibi beyaz akıntıydı normalde hiç akıntım olmazdı ama döllenmeden sonra vajınada bir ıslaklık vardı hep elle yokladığımda ise beyaz kokusuz krem gibi bir akıntı vardı bu ilk ve en erken belirtiydi sonra bata 4 5 kala gögüslerime bastırınca yanlarında agrı hissettim tamam ben hamileyim dedim vallahi gerçi ben testleri erkenden yapardım hatta ilk sayfalarda testlerimin resimleride var hadi inşallah sendede vardır inşallah

benimde adetime 8 gün kaldı akıntı az gibi çok az geliyor.sadece adet olacakmışım gibi ağrım kasıklarımda bakalım kısmet ama stres yapmadan da duramıyorum :KK43:bide hala ayaklarım ağrıyor

kızlar hastalanmama 5 gün kaldı ama hiç bir belirtim yok.önceden 1.5 hafta öncesinden başlardı.sadece gögüslerimde hassaslık,belimde ağrı var

kızlar hamileyim.adetim 1 gün geçti idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı dayanamadım kan testi yaptırdım 272.41 çıktı.sonuç az gibi geldi bana biraz üzüldüm ama internetten bakınca da normal gibi.kese gözükmez dediler

Kızlar selam, son 1 haftadır çok fazla mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum. diğer aylarda böyle bir şey yoktu.
ara ara da kasıklarım ağrıyor. bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? yarın regl olmam lazım ama ben dayanamayım bugün test yaptım negatif. heveslenmek istemiyorum ama bu belirtiler olunca da hevesleniyorum. psikolojik olabilir mi?
yorumlarınızı bekkliyorum.

Kızlar!
Ben 29 nisanda adet oldum.14 mayısta kahverengi leke geldi akşamında da kan gördüm az miktarda. 5 gündür de az az kanama var.15 inde kan testi yaptırdım. Erken olduğu için mi bilmiyorum 0.100 çıktı.kızıma hamileyken de daha adet tarihim gelmeden su gibi akıntim olmuştu başka belirtim yoktu. Onu 3 haftalikken öğrendim. Kanama hiç gormedigim bi şey. Ben umidimi yitirdimama eşim hala ümitli.gebelikle alakası olabilir mibu durumun?

benim hemen duygu durumum ruh halim değişiyor. iki gebeliğimde de aynısı oldu. Karamsar ve ağlak olup çıkıyorum. fiziksel olarak göğüslerimde adet olmadan önceki ağrıdan farklı bir ağrı yani geneline yayılmış sızlayıcı şekilde bir ağrı oluyor.

X