- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Evet.su an yok cok cnm.ama tedbir iste..miden bulaniyor mu peki ne durumdasin
aynen cnm sağlıklı olsunlar yeterHiç yapma canıım. Geçen hamileliğimde halıları tutup balkona atıyordum düşün. Annem beni doğurmaya koşarak gitmiş hastahaneye.Köyde kadınlar hamileyken neler neler yapıyorlar. Allahın izniyle sağlıklı olsunda. :)
Birgun buyuk senn minnak o zaman :) bende pzrt gidicem canm.iki ay cok iyi beklemissin.masallah iyi geciyor hamileliklern demek..benmde ilk baslarda mide yanmasi oldu.gecen gece cok fena midem bulandi ama simdi az.bol bol cilek yiyorum bende.rejimdeydim biraktm amaSon adet başlangıcım 26 mart 5 gün sürdü.bu ay gelmedi. Tecrübeliyim ama bende birşey hatırlamıyorum ki. Çok midem kaynamıştı onu hatırlıyorum hamileliğimde. Bol bol sokağa taşınıp yürüyüş yapmıştım. Bir de çok ev işi yapmıştım.Neden bilmiyorum psikopat gibi temizlik yapıyordum. Sabahları portakal sıkıyordum. Yumurtamı yiyordum. Kışa denk geldi gebeliğim bol bol brokoli yedim. Süt midemi ekşittiğinden içemiyordum ama bol bol ayran içtim. Cola içmedim hiç(arada kaçamak oldu ) bir de çiğ köfte aşerdim. ilk zamanlar mandalina aşeriyordum. Kova kova yemiştim. Bu gebeliğimde hiç bir belirti yok şu an. Bir tek akıntı ve sık idrara çıkma var.. haftaya gidicem doktora. 6 haftalık olucak sanırım. Kese gözükür diye düşünüyorum. Kızıma 2 aylıkken gitmiştim kese ve kalp atışı vardı.
Biz koy kadini degiliz kiHiç yapma canıım. Geçen hamileliğimde halıları tutup balkona atıyordum düşün. Annem beni doğurmaya koşarak gitmiş hastahaneye.Köyde kadınlar hamileyken neler neler yapıyorlar. Allahın izniyle sağlıklı olsunda. :)
Yok cok sukur dicektm:) hic kanamam yokEvet.su an yok cok cnm.ama tedbir iste..miden bulaniyor mu peki ne durumdasin
Birgun buyuk senn minnak o zaman :) bende pzrt gidicem canm.iki ay cok iyi beklemissin.masallah iyi geciyor hamileliklern demek..benmde ilk baslarda mide yanmasi oldu.gecen gece cok fena midem bulandi ama simdi az.bol bol cilek yiyorum bende.rejimdeydim biraktm amaben isyerinde yoruluyorum zaten ev isi de yapsam hepten kotu olurum.aksamlari erkenden uykum gelioo
Su an onlari esim yapiyorKızıma bakmak için çalışmıyorum ben.. Evde bile yoruluyorum ama.. Off çamaşır, bulaşık, yemek, oyuncak topla, yere dökülenleri süpür sürekli.. Baygıınnlııııkkkkk !!!
Su an onlari esim yapiyordr dinlenmemi
tavsiye etti cunku.ben esime yardim ediyorum
Isyerinde cok ayakta kaliyoru
Birgun buyuk senn minnak o zaman :) bende pzrt gidicem canm.iki ay cok iyi beklemissin.masallah iyi geciyor hamileliklern demek..benmde ilk baslarda mide yanmasi oldu.gecen gece cok fena midem bulandi ama simdi az.bol bol cilek yiyorum bende.rejimdeydim biraktm amaben isyerinde yoruluyorum zaten ev isi de yapsam hepten kotu olurum.aksamlari erkenden uykum gelioo
Aslnda bende iyiyim ama bundan onceki dusuk oldugu icin adam da korkuyor canm napalimmmBen bugün yemek yapmiyim dedim eşim hemen ben ne yicem dedi.Önce ki gebeliğim rahat geçtiğinden adam rahat.
Bizdede hic yok.annem korunurken bile kaliomus.bes kardesiz.halamin sekiz tane oglu var.teyzemin dort :) o hic belli olmuyor babamlarda yedi kardes masallah2 ay bekliyorum evet canım.. Doktora gittikten sonra heyecanlanıyorum ondan.Şu an doktora gitmediğimden daha gebeliği tam benimseyemedim. Heyecanlı değilim ondan rahatım.
Ailemizde hiç düşük, kimyasal gebelik, boş gebelik, dış gebelik olmadığından çok rahatım. Hatta anneannemin 9 çocuğu olmuş biri bebekken ölmüş sekiz çocuğu var,, birini de kendi doğurmuş hepsi evde doğmuş.. Babannemin 4 çocuğu var.. Bereketli yani.
Aslnda bende iyiyim ama bundan onceki dusuk oldugu icin adam da korkuyor canm napalimmm
Kimyasal gebelik cok eskiden beri varms.cogu kadin eskiden anlamadan yasarms ama gecikmis adet kanamasi zannedermis.dr un dedgne gore de genelde dogurgan kadinlarda olurmus.diger dusuklerden farkli.aksine bundan hemen sonra hamile kalmak cok kolaymis.hemen hamile kalcaksn demsti dr um dedgi gibi de oldu.Canım sen de rahat ol merak etme.. Düşükten sonra tekrar hamile kalma riski düşüktür sen bunu başarmışsın demekki Allah'ın yaşamasına izin verdiği bir çocuk bu. Her şeyin vakti zamanı var. Demek ki şu anki bebeğin hayırlıymış sizin için. Nasip kısmet. Üzülme canım benim. Rahat ol sende.. Ne kadar hareket o kadar rahat gebelik ve doğum olur. Bol bol hareket et. Yürü.
Ins hayirli olur evlatlarimiz canim.bu hafta dikkatli olmami soyledi dr um.adet gunu kahve leke de geldi yerlesme de olablr ama riske atmayalm dedi.yoksa bende cok sikilyorum.normalde cok hareketlym.ama sabir biraz daha bebis icin.Canım sen de rahat ol merak etme.. Düşükten sonra tekrar hamile kalma riski düşüktür sen bunu başarmışsın demekki Allah'ın yaşamasına izin verdiği bir çocuk bu. Her şeyin vakti zamanı var. Demek ki şu anki bebeğin hayırlıymış sizin için. Nasip kısmet. Üzülme canım benim. Rahat ol sende.. Ne kadar hareket o kadar rahat gebelik ve doğum olur. Bol bol hareket et. Yürü.
Ins hayirli olur evlatlarimiz canim.bu hafta dikkatli olmami soyledi dr um.adet gunu kahve leke de geldi yerlesme de olablr ama riske atmayalm dedi.yoksa bende cok sikilyorum.normalde cok hareketlym.ama sabir biraz daha bebis icin.
Aynen canim.sen ne zaman gidiceksin dr aTabii canım benim. Doktor söylediyse uygula..
Aynen canim.sen ne zaman gidiceksin dr a
Onumuzdeki pzrtsi degil sonraki mi yani:) ssvd ne demek canimHaftaya pazartesi.. Ama kime gideceğimi bilmiyorum.. SSVD yaptırmak istiyorum. İzmir'de iki doktor var bunu yapan.Onlarda bize uzak bayağı. 1 buçuk saatlik yol var aramızda..
Bu pazaartesi canım. Sezeryan Sonrası Vajinal Doğum SSVDOnumuzdeki pzrtsi degil sonraki mi yani:) ssvd ne demek canim