En erken hamilelik belirtileri

aynen cnm sağlıklı olsunlar yeter

Birgun buyuk senn minnak o zaman :) bende pzrt gidicem canm.iki ay cok iyi beklemissin.masallah iyi geciyor hamileliklern demek..benmde ilk baslarda mide yanmasi oldu.gecen gece cok fena midem bulandi ama simdi az.bol bol cilek yiyorum bende.rejimdeydim biraktm ama ben isyerinde yoruluyorum zaten ev isi de yapsam hepten kotu olurum.aksamlari erkenden uykum gelioo

Biz koy kadini degiliz ki onlar kadar iyi beslenemeyiz.herseyib en dogalindan almaya calisiyoruz ama artik koy yogurdu bile kandirmasyob

Kızıma bakmak için çalışmıyorum ben.. Evde bile yoruluyorum ama.. Off çamaşır, bulaşık, yemek, oyuncak topla, yere dökülenleri süpür sürekli.. Baygıınnlııııkkkkk !!!

Kızıma bakmak için çalışmıyorum ben.. Evde bile yoruluyorum ama.. Off çamaşır, bulaşık, yemek, oyuncak topla, yere dökülenleri süpür sürekli.. Baygıınnlııııkkkkk !!!
Su an onlari esim yapiyor dr dinlenmemi
tavsiye etti cunku.ben esime yardim ediyorum
Isyerinde cok ayakta kaliyoru

2 ay bekliyorum evet canım.. Doktora gittikten sonra heyecanlanıyorum ondan. Şu an doktora gitmediğimden daha gebeliği tam benimseyemedim. Heyecanlı değilim ondan rahatım.
Ailemizde hiç düşük, kimyasal gebelik, boş gebelik, dış gebelik olmadığından çok rahatım. Hatta anneannemin 9 çocuğu olmuş biri bebekken ölmüş sekiz çocuğu var,, birini de kendi doğurmuş hepsi evde doğmuş.. Babannemin 4 çocuğu var.. Bereketli yani.

haklısın gerçekten hem çalışıp hem ev temizliği ve çocuk çok zor olur.benim çoçuğum olmadığı halde zorlanıyorum

Bizdede hic yok.annem korunurken bile kaliomus.bes kardesiz.halamin sekiz tane oglu var.teyzemin dort :) o hic belli olmuyor babamlarda yedi kardes masallah

Aslnda bende iyiyim ama bundan onceki dusuk oldugu icin adam da korkuyor canm napalimmm

Canım sen de rahat ol merak etme.. Düşükten sonra tekrar hamile kalma riski düşüktür sen bunu başarmışsın demekki Allah'ın yaşamasına izin verdiği bir çocuk bu. Her şeyin vakti zamanı var. Demek ki şu anki bebeğin hayırlıymış sizin için. Nasip kısmet. Üzülme canım benim. Rahat ol sende.. Ne kadar hareket o kadar rahat gebelik ve doğum olur. Bol bol hareket et. Yürü.

Kimyasal gebelik cok eskiden beri varms.cogu kadin eskiden anlamadan yasarms ama gecikmis adet kanamasi zannedermis.dr un dedgne gore de genelde dogurgan kadinlarda olurmus.diger dusuklerden farkli.aksine bundan hemen sonra hamile kalmak cok kolaymis.hemen hamile kalcaksn demsti dr um dedgi gibi de oldu.

Ins hayirli olur evlatlarimiz canim.bu hafta dikkatli olmami soyledi dr um.adet gunu kahve leke de geldi yerlesme de olablr ama riske atmayalm dedi.yoksa bende cok sikilyorum.normalde cok hareketlym.ama sabir biraz daha bebis icin.

Ins hayirli olur evlatlarimiz canim.bu hafta dikkatli olmami soyledi dr um.adet gunu kahve leke de geldi yerlesme de olablr ama riske atmayalm dedi.yoksa bende cok sikilyorum.normalde cok hareketlym.ama sabir biraz daha bebis icin.

Tabii canım benim. Doktor söylediyse uygula..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…