En erken hamilelik belirtileri

Evde hcg testi yap istersen idrar testi

yaptım canım dun 15 nısanda yaptım acba dıyerek negatıf cıktı bugun 17 sı 9 uncu gunu doktor 10 un ıcınde olcan dedı ama hala yok cıldırmama az kaldı

hamılelık beklemıyorum aslında gerı cekılme yontemı uyguluyoruz amabellı olmaz tabı acaba 10 gunden sonra hala olmazsam testı yıne yapayımmı sence bısey degısırmıkı ?

kızlar ben hala adet olmadı tarlusal bıteli 10 gun oldu bugunle bırlıkte acaba bıkac gun daha beklesemmı 15 ınde test yaptım negatıftı hamılelık olsa cıkardı degılmi ozaman neden olmuyo karnımda agrı var kasıklarımda ama ayın 11 den berı agrıyo hala adet olmadı neyapsam kızlar ?

kızlar ben adet sokturucu tarlusalı bıtırelı 10 hun gectı hala tolmadım 14 nısanda test y aptım negatıf cıktı olsaydı zaten cıkardı degılmı ozamna neden adet olmuyo karnım kasımlarım agrıyo goguslerım acıyo ama gelen gıden yok acaba beklesemmı bıraz daha doktora gıtmeyıp ?

arkadaşlar merhaba uzun zamandır hamilelikle ilgili bilgileri buradan takip ediyorum artık üye olamaya karar verdim.geçen sene ilk bebeğimi 2 aylık kaybettim doktor geriden geliyor demişti bi baktık ki karnımda ölmüş.Üzerinden 1 yıl geçti o 1 yl içerisinde diş tedavilerimi yaptırdım ve şimdi tekrar bebiş istiyoruz şu an yumurtlama dönemim 1 gün geçti ve bel ağrısı ve ara ara kasıklarda batma var sizce hamile olma ihtimalim varmı?

uzun zamandır yazamadım internetim yoktu malesef bir haftalık gecikmeden sonra adet oldum =(( umutlar diğer aylara kaldı sen naptın var mı yeni gelişmeler?

cnm inş.öle olmayı umut ediyorum allah hepimize bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.benimde bel ağrım bugün dahada çok oldu mecburen zamanı bekliycem

cnm inş.öle olmayı umut ediyorum allah hepimize bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.benimde bel ağrım bugün dahada çok oldu mecburen zamanı bekliycem
inşallah hamişşindirrr...
kızlar bide ben bişey sorcam. geçen pazar günü adet oldum normalde bi hafta sürer adetim normal yoğunlukta ama bugün 11. gün ve hala kesilmedi kanamam damla damla şeklinde devam ediyor bulunduğum ilçedede kadın doğum uzmanı yok napsam bilemedim sizce neden olabilir ?

Cnm hava değişiminden bazen olabiliyor bole şeyler ama 11 gün uzun bi süre gibi geldi bana.doktora gözükmen de fayda var

selam kızlar, baştan sona okudum konuyu, inşaallah herkes istediği gibi hayırlı evlatları tez zamanda kucağına alır, benim adetime 5 gün var ama on gün öncesinde göğüslerim ağrımaya başladı gerçi umutlanmak istemiyorum. birde kasıklarımda batmalar var, bacak ağrısı denilen şey nasıl oluyor onu çözemedim. bende var ama yani romatizma ağrısı gibi bir ağrımı acaba

slm,bende bu konuyu çok Mrk ediyorum bende ara ara sızı şeklinde ayak ağrıları oluyor biraz dinlenince geçiyor

aaa olsun.en hayırlı zamanda olur inş canım.evet var.pzrtsi değerim gayet iyi yükselmişti.dr çok sağlıklı devam ediyor dedi ama henüz göremedik.pzrts yi bekliyoruz sabırla canım

Bacak agrısı sanki çok yürümüş yada spor yapmış gibi sızlayan bi agrıydı bendeki
benimde aynı şekilde bacak ağrılarim.peki hamilelik belirtileri bu erken olurmu daha 11 gün adet olmama ve 2 gündür baş dönmem çoğaldı sanki deprem oluyor gibi hissediyorum tabi psikolojik te olabilir

benimde aynı şekilde bacak ağrılarim.peki hamilelik belirtileri bu erken olurmu daha 11 gün adet olmama ve 2 gündür baş dönmem çoğaldı sanki deprem oluyor gibi hissediyorum tabi psikolojik te olabilir
ben on gün kala hissettim ama bu kadar fazla değildi canım.mide yanması ve çok çok az bulanma hissi olmuştu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…