Hayırlısı olsun öncelikle ama bende akıntı ilk belirtiydi bacak agrısıda olmuştubenimde aynı şekilde bacak ağrılarim.peki hamilelik belirtileri bu erken olurmu daha 11 gün adet olmama ve 2 gündür baş dönmem çoğaldı sanki deprem oluyor gibi hissediyorum tabi psikolojik te olabilir
inş. Akintim var benimde ama bu zamnlarda hep olduğu içinHayırlısı olsun öncelikle ama bende akıntı ilk belirtiydi bacak agrısıda olmuştu
İnş. Benimde akıntım var şu an bakalım hayırlısı her ay bole beklemek gerçekten çok zorHayırlısı olsun öncelikle ama bende akıntı ilk belirtiydi bacak agrısıda olmuştu
benimde olmuştu akıntım krem gibi..beyaz..allahım hayırlısını versin.beklemek çok zor.hamile kaldıktan sonra da beklemek bitmiyor :) bu da çok zormuş..inş. Akintim var benimde ama bu zamnlarda hep olduğu için
İnş. Benimde akıntım var şu an bakalım hayırlısı her ay bole beklemek gerçekten çok zor
Amin.kesinlikle katılıyorum hamile oluncada beklemek çok zor sürekli tedirginlik yasiyor insan ama allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin...benimde olmuştu akıntım krem gibi..beyaz..allahım hayırlısını versin.beklemek çok zor.hamile kaldıktan sonra da beklemek bitmiyor :) bu da çok zormuş..
inş canım ya hepmize nasip etsin rabbim.insan bide düşük yaşayınca daha kötü oluyor beklerken.ilkinde hiç aklıma gelmemişti...Amin.kesinlikle katılıyorum hamile oluncada beklemek çok zor sürekli tedirginlik yasiyor insan ama allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin...
amin cnm inş.bende ilk bebeğimi kaybettim gerçekten çok zor allah bir daha yaşatmasıninş canım ya hepmize nasip etsin rabbim.insan bide düşük yaşayınca daha kötü oluyor beklerken.ilkinde hiç aklıma gelmemişti...
benimde olmuştu akıntım krem gibi..beyaz..allahım hayırlısını versin.beklemek çok zor.hamile kaldıktan sonra da beklemek bitmiyor :) bu da çok zormuş..
Amiinnn.ben cok basinda kaybettim.o bile cok zordu.kimyasal gebelik oldu.yine ayni haftadaym o kadar korkuyorum ki..amin cnm inş.bende ilk bebeğimi kaybettim gerçekten çok zor allah bir daha yaşatmasın
Evet o zaten cok fena gidiyor:)Bende de oluyor akıntı. :) Bir de ilk günlerden beri çok sık idrara çıkıyorum. :)
içini ferah tut kafana takma sıkıntı yapma kendine sakın benim arkadaşımda benden 1 ay sonra düşük yaptı ve hemen hamile kaldı şu an çok sağlıklı bebiş allah yaşa diyosa yaşıyor gönlünü ferah tutAmiinnn.ben cok basinda kaybettim.o bile cok zordu.kimyasal gebelik oldu.yine ayni haftadaym o kadar korkuyorum ki..
Evet o zaten cok fena gidiyor:)
ve hiç farkında değildi hopladı zıpladı çok şükür bir şey olmadıiçini ferah tut kafana takma sıkıntı yapma kendine sakın benim arkadaşımda benden 1 ay sonra düşük yaptı ve hemen hamile kaldı şu an çok sağlıklı bebiş allah yaşa diyosa yaşıyor gönlünü ferah tut
Aynen.ve hiç farkında değildi hopladı zıpladı çok şükür bir şey olmadı
Aynen.Kızımla zıplayıp durdum ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Allah'ın izniyle hayırlısıyla olur canım hiç merak etme.. Bir an önce mercimeklerimiz serpilip aramıza katılır. :)
Canim ben cok degisiklik yaptim hayatimda hep yatiyorumŞu an neler yapıyorsun canım. Ben hamileyim ama haytımda hiç değişiklik yapmadım neredeyse.. Mesela haazırlığa başladın mı? Spor yapıyor musun? Neler yiyorsun? :) İkinci gebeliğim ama unuttum valla.
amin cnm inşallah bakalım herşeyin hayırlısı ama çok stres yapıyorum sanırım
Canim ben cok degisiklik yaptim hayatimda hep yatiyorumuc aya kadar spor falan yapabilcegmi sanmiyorum.dusuk riski olur diye.bi keseyi gorsem rahatlicam da..su hafta psikolojim bozuk.cunku bundan onceki hamilelgmde tam bu hafta dusuk yaptim. Sen spor yaptin mi ilk hamileliginde peki bat neydi cnm senn benm 27 mart.ayni miyiz acaba. Sen tecrubeliymissin sen ogret bize tatlim.ne yapalim ne yapmayalm.
Canim ben cok degisiklik yaptim hayatimda hep yatiyorumuc aya kadar spor falan yapabilcegmi sanmiyorum.dusuk riski olur diye.bi keseyi gorsem rahatlicam da..su hafta psikolojim bozuk.cunku bundan onceki hamilelgmde tam bu hafta dusuk yaptim. Sen spor yaptin mi ilk hamileliginde peki bat neydi cnm senn benm 27 mart.ayni miyiz acaba. Sen tecrubeliymissin sen ogret bize tatlim.ne yapalim ne yapmayalm.
Evet.su an yok cok cnm.ama tedbir iste..miden bulaniyor mu peki ne durumdasinKanama olursa düşük riski var diye biliyorum. Yanlış mıyım? :)