En erken hamilelik belirtileri

benimde aynı şekilde bacak ağrılarim.peki hamilelik belirtileri bu erken olurmu daha 11 gün adet olmama ve 2 gündür baş dönmem çoğaldı sanki deprem oluyor gibi hissediyorum tabi psikolojik te olabilir
Hayırlısı olsun öncelikle ama bende akıntı ilk belirtiydi bacak agrısıda olmuştu

Hayırlısı olsun öncelikle ama bende akıntı ilk belirtiydi bacak agrısıda olmuştu
inş. Akintim var benimde ama bu zamnlarda hep olduğu için
İnş. Benimde akıntım var şu an bakalım hayırlısı her ay bole beklemek gerçekten çok zor

inş. Akintim var benimde ama bu zamnlarda hep olduğu için

İnş. Benimde akıntım var şu an bakalım hayırlısı her ay bole beklemek gerçekten çok zor
benimde olmuştu akıntım krem gibi..beyaz..allahım hayırlısını versin.beklemek çok zor.hamile kaldıktan sonra da beklemek bitmiyor :) bu da çok zormuş..

benimde olmuştu akıntım krem gibi..beyaz..allahım hayırlısını versin.beklemek çok zor.hamile kaldıktan sonra da beklemek bitmiyor :) bu da çok zormuş..
Amin.kesinlikle katılıyorum hamile oluncada beklemek çok zor sürekli tedirginlik yasiyor insan ama allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin...

Amin.kesinlikle katılıyorum hamile oluncada beklemek çok zor sürekli tedirginlik yasiyor insan ama allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin...
inş canım ya hepmize nasip etsin rabbim.insan bide düşük yaşayınca daha kötü oluyor beklerken.ilkinde hiç aklıma gelmemişti...

Amiinnn.ben cok basinda kaybettim.o bile cok zordu.kimyasal gebelik oldu.yine ayni haftadaym o kadar korkuyorum ki..
içini ferah tut kafana takma sıkıntı yapma kendine sakın benim arkadaşımda benden 1 ay sonra düşük yaptı ve hemen hamile kaldı şu an çok sağlıklı bebiş allah yaşa diyosa yaşıyor gönlünü ferah tut

ve hiç farkında değildi hopladı zıpladı çok şükür bir şey olmadı

ve hiç farkında değildi hopladı zıpladı çok şükür bir şey olmadı
Aynen. Kızımla zıplayıp durdum ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Allah'ın izniyle hayırlısıyla olur canım hiç merak etme.. Bir an önce mercimeklerimiz serpilip aramıza katılır. :)

Aynen. Kızımla zıplayıp durdum ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Allah'ın izniyle hayırlısıyla olur canım hiç merak etme.. Bir an önce mercimeklerimiz serpilip aramıza katılır. :)
amin cnm inşallah bakalım herşeyin hayırlısı ama çok stres yapıyorum sanırım

Şu an neler yapıyorsun canım. Ben hamileyim ama haytımda hiç değişiklik yapmadım neredeyse.. Mesela haazırlığa başladın mı? Spor yapıyor musun? Neler yiyorsun? :) İkinci gebeliğim ama unuttum valla.
Canim ben cok degisiklik yaptim hayatimda hep yatiyorumuc aya kadar spor falan yapabilcegmi sanmiyorum.dusuk riski olur diye.bi keseyi gorsem rahatlicam da..su hafta psikolojim bozuk.cunku bundan onceki hamilelgmde tam bu hafta dusuk yaptim. Sen spor yaptin mi ilk hamileliginde peki bat neydi cnm senn benm 27 mart.ayni miyiz acaba. Sen tecrubeliymissin sen ogret bize tatlim.ne yapalim ne yapmayalm.

amin cnm inşallah bakalım herşeyin hayırlısı ama çok stres yapıyorum sanırım

Hiç yapma canıım. Geçen hamileliğimde halıları tutup balkona atıyordum düşün. Annem beni doğurmaya koşarak gitmiş hastahaneye. Köyde kadınlar hamileyken neler neler yapıyorlar. Allahın izniyle sağlıklı olsunda. :)

Son adet başlangıcım 26 mart 5 gün sürdü. bu ay gelmedi. Tecrübeliyim ama bende birşey hatırlamıyorum ki. Çok midem kaynamıştı onu hatırlıyorum hamileliğimde. Bol bol sokağa taşınıp yürüyüş yapmıştım. Bir de çok ev işi yapmıştım.Neden bilmiyorum psikopat gibi temizlik yapıyordum. Sabahları portakal sıkıyordum. Yumurtamı yiyordum. Kışa denk geldi gebeliğim bol bol brokoli yedim. Süt midemi ekşittiğinden içemiyordum ama bol bol ayran içtim. Cola içmedim hiç(arada kaçamak oldu ) bir de çiğ köfte aşerdim. ilk zamanlar mandalina aşeriyordum. Kova kova yemiştim. Bu gebeliğimde hiç bir belirti yok şu an. Bir tek akıntı ve sık idrara çıkma var.. haftaya gidicem doktora. 6 haftalık olucak sanırım. Kese gözükür diye düşünüyorum. Kızıma 2 aylıkken gitmiştim kese ve kalp atışı vardı.

Ama bu gebeliğimde bir de bakmam gereken çocuğum var. Yorgunum ama yatamıyorum.. Of of şimdide kalkıp yemek hazırlıcam. :/

Kanama olursa düşük riski var diye biliyorum. Yanlış mıyım? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…