Ha o zaman erken geldi bana29unda oldum iste canim ayin 3unde bitti. 6sinda da test yaptim iste
Var midir sence yapsam mi acaba cok kararsiz kaldimHa o zaman erken geldi bana
Hayirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina bana da en kisa surede nasip eder insallahAdet olur gibi sancim vardi leke geldi bekliyorum adet olucam diye 3gun sanci cektim sonra dedim test yapim belki vardir oyle umutluda degildim bu ay korunmamaya baslamistik hemen olmaz derken testte hemen cikti Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah ❤
Amin insallah tesekkurler.Rabbim sizede en kisa zamanda Hayirli bir evlat nasip etsin insallahHayirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina bana da en kisa surede nasip eder insallah
Insallah canimAmin insallah tesekkurler.Rabbim sizede en kisa zamanda Hayirli bir evlat nasip etsin insallah
Adetin yeni bitti demi canım senin ilac falan kullaniyormusunHayirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina bana da en kisa surede nasip eder insallah
Yok canim ilac kullanmiyorum icemiyorum bile cok rahatsiz ediyor. 11 gun oldu biteli isteAdetin yeni bitti demi canım senin ilac falan kullaniyormusun
Zaten yeni evlisin canim 4 5 aydır korunmuyorsun inşallah 1 sene dolmadan hamile kalirsin gibi geliyor bana doktora gittinmi hic:)Yok canim ilac kullanmiyorum icemiyorum bile cok rahatsiz ediyor. 11 gun oldu biteli iste
Ben adete 7 gün kala yaptım negatif çıktı. Bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum belki çıkar diye... adetten önce yapınca çıkmayabilir diyorlarVar midir sence yapsam mi acaba cok kararsiz kaldim
Adete kaç gün kala çıkmıştı. Gözün aydın amin inaşllahAdet olur gibi sancim vardi leke geldi bekliyorum adet olucam diye 3gun sanci cektim sonra dedim test yapim belki vardir oyle umutluda degildim bu ay korunmamaya baslamistik hemen olmaz derken testte hemen cikti Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah ❤
Canım tam olarak adet mi oldun merak ettim kanama devam ettimiAz önce hafif kanama gelmiş canım, sanırım reglim başladı. Muhtemelen kimyasal gebelik yaşadım. Hayırlısı bakalım.
Calismaktan firsat bulup gidemedim :)Zaten yeni evlisin canim 4 5 aydır korunmuyorsun inşallah 1 sene dolmadan hamile kalirsin gibi geliyor bana doktora gittinmi hic:)
Ben dayanamam ya adetime iki hafta var daha pazartesi gunu yapiyim yine esimde diyo canim skildikca test yapiyosun :)Ben adete 7 gün kala yaptım negatif çıktı. Bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum belki çıkar diye... adetten önce yapınca çıkmayabilir diyorlar
Haha insan bir umut çıkar sanıyor işte ben düşük yapmadan önce adete 10 gün kala yaptım çıkmadı. Kasık ağrım devam edince doktora gittim adete üç gün kala kanda çıktı. Sonra idrar testi yaptım onda da hemen belli oldu :)Ben dayanamam ya adetime iki hafta var daha pazartesi gunu yapiyim yine esimde diyo canim skildikca test yapiyosun :)
Ay cok heyecanlandim siz boyle yazdikca daha cok umitleniyorum da her seferinde kursagimda kaliyo insallah bu sefer cikar :))Haha insan bir umut çıkar sanıyor işte ben düşük yapmadan önce adete 10 gün kala yaptım çıkmadı. Kasık ağrım devam edince doktora gittim adete üç gün kala kanda çıktı. Sonra idrar testi yaptım onda da hemen belli oldu :)
İnşallah çıkar üzülme sen herşeye kendini hazırla da olur umarımAy cok heyecanlandim siz boyle yazdikca daha cok umitleniyorum da her seferinde kursagimda kaliyo insallah bu sefer cikar :))
Buyuk surpriz yapicam ya hersey kafamda bi cocuk eksik iste :)İnşallah çıkar üzülme sen herşeye kendini hazırla da olur umarım
İnşalllah planların istediğin gibi ilerler güzel haberleri bekliyorum bat ne zamandı :)Buyuk surpriz yapicam ya hersey kafamda bi cocuk eksik iste :)