- 15 Kasım 2013
- 1.393
- 2.325
-
- Konu Sahibi frozen12345
Yasemin hanım, sizin yüzünüzden mesajım arkada sayfada kaldı. Niye aynı zamanda yazıp mesajınızı gönderip benimkinin arka sayfada kalmasına neden oluyorsunuz? neden beni üzüyorsunuz? =(
Ben yazdiklarinizi okudum ve kahkaha attim.:)Bazen ben de sizin gibi düsünürüm.Ama bazen de kendimi diger kadinlarla kiyaslayip biraz güzel giyinmek hos görünmek isterim.Yalniz söylemek istedigim bir sey var türk kadinlari bakim konusunda bazen cok abartiyorlar ve hepsi ayni tornadan cikmis gibi görünüyor.Bi ton makyaj var suratlarinda sivayip duruyorlar yakisip yakismadigini farketmeden.Bazen böyle kadinlari görünce cevrelerinde onlari uyaracak hic mi dostlari yok diye düsünüyorum.
Gercekten hergun evin icinde fonlu musunuzben kapalı olmama ragmen mutlaka hergün fönümü çeker kocamı öyle karşılarım..
bakım çok güzel bir şey
birde doktorum bana bir günlük bakım jeli verdi inan yüzümde ne sivilce ne siyah nokta kaldı muhteşem bir şey
ben kapalı olmama ragmen mutlaka hergün fönümü çeker kocamı öyle karşılarım..
bakım çok güzel bir şey
birde doktorum bana bir günlük bakım jeli verdi inan yüzümde ne sivilce ne siyah nokta kaldı muhteşem bir şey
MAŞŞALLAH CNM BU DEVİRDE KİMSE KAPANMIYOR SICAKTAN BUNALIRIM DİE TÜÜTÜTÜTÜben hiç makyaj yapmam ama uyumlu ve temiz giyinirim. kapalı olduğum için saç sorunum zaten yok. kıyafet de düzgünse gayet hoş görünür. cilt bakımı yapmak istiyorum ama bu konuda cahilim malesef
bakım jelinizi çok merak ettim bziimlede paylaşırmısınız???ben kapalı olmama ragmen mutlaka hergün fönümü çeker kocamı öyle karşılarım..
bakım çok güzel bir şey
evet yağlı değil cildim aslında sivilcede yok ama ne bileyim 3 ay oldu doğum yapalı kilo filan cildim parlamıyor sankiOnun cildine uyum sağlayan sana sağlamayabilir. Baktım da resme sebum salgısından falan bahsediyor. Eğer yağlı bir cildin yoksa bu senin cildini tahriş eder. Dermokozmetik bir ürn alacaksan eczaneye gidersen ziyadesiyle yardımcı olurlar sana.
Gercekten hergun evin icinde fonlu musunuzmasallah valla hayran kaldim cocugunuz var mi
Canım o jelin adı ne kurtulamadım bi türlü kanet sivilcelerden.
en son mesajda var canım resimli..bakım jelinizi çok merak ettim bziimlede paylaşırmısınız???
nur yerlitaş nick almış foruma girmiş :)Makyaj yapmakta giyinmekte sanattır
Bulduğu herşeyi yüzüne süren kadın palyaço makyajı yapmış olur
Proporsyonunu bilmeyen sadece başkasında gördüklerini alıp giyen kadında asla şık olamaz
Canım bak akşam yediden sonra yeme, ekmek, makarna, pilav ve şekerli herşeyi kes bir ayda min 5 kilo verirsin. 60 kg olsan hiç fazlan gözükmez, 55 olsan ofisteki hiçbir bekardan farkın kalmaz :)evet sanırım kilo yüzünden ıkınci kızımdan sonra toplayamadım kendimi boy 160 kilo 65
bilirkişi misiniz ?tırnak boyamak ile bakımlı olunmaz . saçını fönle hafif makyaj yeterli
özel bi kurumda çalışıyorum 29 yaşındayım burada 6 bayan var hepimizin yaşları biribirimizden ya 1 yaş büyük ya küçük okadar bakımlılarki görseniz hayran oluyorum onlara. en bakımsız benim burda yalnız onlar bekar hepsi. birtek ben evliyim ve 2 ile 7 yaşında iki kızım var onlarla ilgilenmekten kendime vakit bulamıyorum ama çok üzülüyorumhepimiz yirmili yaşlardayız ama ben sanki 40 lı gösteriyorum. akşam 7 gibi evde oluyorum yemek bulaşık çocuklar derken saat gecenin biri oluyo yorgunluktan kendimi yatağa zor atıyorum. mesela bir aydır oje sürmek istiyorum fırsat bulamadım . ya çok perişan geziyorum ortalıkta benim gibi hem evli hem çalışan hem çocuklu bayanlar siz becerebiliyomusunuz kendinize vakit ayırmayı nasıl yapıyosunuz banada söyleyin neolur.
????eşimle kac kere konusmaya calıstım bak benı sevmıyormusun falan dıye, o kadar sey yapıyorum ama nıye boyle davranıyorsun aldıgım cevap su oldu hep yaptıklarını basıma mı kalkıyorsun. Alakası yok desemde sıkılıyorum artık bu konusmalarından dedı. Bende artık konusamıyorum dınlemıyor.
nur yerlitaş nick almış foruma girmiş :)