- 22 Şubat 2012
- 2.277
- 322
- Konu Sahibi frozen12345
="Saksi_Degilim_Ben, post: 37866700, member: 318172"]yemin ediyorum hayran kaldım bende böyle olabilirim inşallah :)[/QUOTE]
tteşekkür ederim sagolun :)
tteşekkür ederim sagolun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç olarak hiç kimse dolmuşta bile saç sakal karışık, pis birinin yanına oturmak istemez.Evet aslında insanlarla 1. dereceden muhatap olmayı gerektiren işlerde çalışan kadınlar daha özenli. Prezentabl olmak insan ilişkilerine daha olumlu mu yansıyor ne? Aynı yerde çalışan erkekler de saç sakal karışık gelmiyordur. Sadece kadınlara indirgenmemeli.
Canim jelin ismi söyleyebilir misin ihtiyacım var sanırım
Onun cildine uyum sağlayan sana sağlamayabilir. Baktım da resme sebum salgısından falan bahsediyor. Eğer yağlı bir cildin yoksa bu senin cildini tahriş eder. Dermokozmetik bir ürn alacaksan eczaneye gidersen ziyadesiyle yardımcı olurlar sana.
en kötüsüde buya müşteri temsilcisiyimNe is yapiyosun canim?
evet sanırım kilo yüzünden ıkınci kızımdan sonra toplayamadım kendimi boy 160 kilo 65Olduğunuzdan yaşlı göründüğünüzü düşünüyorsunuz o kesin kilodandır. Boy -kilonuz kaç?
Ways, siyah noktalara bile iyi gelen jel!! Lütfen adını verebilir misin, deneyelim. :)
Aynen bende bankacıyım gel gör neler var çalıştıgım YYerde yemin ediyorum bazen ben onların adına utanıyorum olmaz insanın azıcık mesleğine ve kendine saygısı olur 5 senedir bu işi yapıyorum daha bi kere bakımsız ve makyajsız masaya oturmadım babetle Şubede dolaşmadım[/QUOTE][QUOTE="ChopSuekast: 37866755,neer: 39212çalıştığımyerde kacı çok bakımlıdır denemez tabii. Ama mesleğin adı çıkmış bir kere.
Aa bakımlı olmak 10 saat ayna karşısında olmak demek değil ki. Evde bile sürekli hafif pembe far sürerim mesela, ojesiz durmam. oje sürmek 10 dakika, hafif makyaj 2 dakika. Bunları kendin için çook kolayca yapabilirsin. Yaptıkça da enerjin gelir daha çok yaparsın. :)
babet kadını bakımsız mı gösterir?? ben de rahat oluyorlar diye yazın sürekli babetle dolaşıyorum işyerinde.. ama saç makyaj tamdır bende.. :)[/QUOTE]Aynen bende bankacıyım gel gör neler var çalıştıgım YYerde yemin ediyorum bazen ben onların adına utanıyorum olmaz insanın azıcık mesleğine ve kendine saygısı olur 5 senedir bu işi yapıyorum daha bi kere bakımsız ve makyajsız masaya oturmadım babetle Şubede dolaşmadım
Kurumasını beklemeyi de hesaba katmıştır.Oje sürmek 10 dakika mı ?
Kaç yüz parmağınız var :)
babet kadını bakımsız mı gösterir?? ben de rahat oluyorlar diye yazın sürekli babetle dolaşıyorum işyerinde.. ama saç makyaj tamdır bende.. :)
Kurumasını beklemeyi de hesaba katmıştır.
Şimdi Pratik Sütlaç hanımlar 60 sn de kuruyan ojeler var deyip bir teklifle gelmesinler.
O da ojeye bağlı. Deformasyon olursa bu sefer de tamir için daha çok zaman harcarsın.Ha ha gerek yok sprey yada 20 sn sonra suya tutmak okeyi kurutuyo