EN BAKIMSIZ BENİM

Tarif ettiğim şeyi anlamadığına eminim kilolu olupta onu giyip 150 kilo drğilse herkesin göbeği kaybolur
Kilolular için sihirdir
yoo anladım kesinlikle. güzel de olur zarif ama yine de kilo olmasın arkadaşım. kilonun neye faydası var ki..
Gözümde Napolyon Bonopart canlandı elimde değil.

Bencede kilo olmasın ama 42 bedeni haftasonuna kadar 36 bedene indirmeyiz
Hileyle 40 olur anca
kesinlikle.. önce sağlık sonra görsellik.. ikisi de önemli bence.
bir kere kadın olarak zaten akdenizde olmamızdan kaynaklı bir tıknazlık var. yeni jenerasyon hariç.
ben 80 liyim bizim kuşak kızları genelde max 1,65 civarı olurdu. şimdi uzunlar da..
doğumda bir kilo alırsın, menopozda bir kilo daha.. genetik yatkınlığın varsa zaten işin bitmiştir..
beslenme desen baştan aşağı ofsayt..

Boyumuz aynı 42-44 arası gelip gidiyorum 45 olursam kötü hissediyorum
Kilo vermek zor değil boğazı tutmak doğru beslenmek zor
Tatlı aşığıyım yemek olmasın tatlı olsun benim için çözümüde ekmekte buldum
Eve ekmek almıyorum nadir yemekler hariç
Kocamaan servis tabağına herşeyden 1 kaşıkla hem gözümü hem karnımı doyuruyorum

42-44 beden mi?

Sanki beni anlatmışssın sadece ben 6 da çıkıyorum tek fark o :)

ilk defa duydum ama çok süpermiş benim saçım yağlı tip hergün yıkamam lazım tam benlikmiş çok teşekkür ederim

Ama hergün yıkamaya alışınca onda bile rahat edemezsin,yani ben edemem

bazı kadınların ruhunda var bakımlı olmak sizi motive edecek ortamınızda var on dakikacık uykunuzdan kesin diğer hatunlarında dediği gibi bir iki küçük dokunuş sizin moralinizi düzeltir

Bence takı ve aksesuarlarınızı da artırırsanız, onlar da daha bakımlı algılanmanızı sağlayabilir. Ekleem yüzükleri, kolyeler, şallar da bence önemli şık ve hş hissetmek için. Hem çok zaman ayırmak da gerekmez. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…