- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi frozen12345
Teori bilgim bolda, pratikten hiç bahsetmeyeyim canımya sampson senle sağlık konularında çok iyi anlaşıyoruz. senden öğrendiklerim de var. ne iş yapıyorsun sen?
bu tek tarif değil ki bazısı bunu giyince Napolyon Bonopart gibi olur.
Ben de mühendisim.Teori bilgim bolda, pratikten hiç bahsetmeyeyim canımEn azından birilerine bir faydam olduysa ne mutlu.
Dış ticaret, ya sen?
yoo anladım kesinlikle. güzel de olur zarif ama yine de kilo olmasın arkadaşım. kilonun neye faydası var ki..Tarif ettiğim şeyi anlamadığına eminim kilolu olupta onu giyip 150 kilo drğilse herkesin göbeği kaybolur
Kilolular için sihirdir
Açınca tükkanı bizi de haberdar et mutlakaBen de mühendisim.
ama emekli olunca aktar açacağımçok ilgim var alternatif tıppa karşı.
yoo anladım kesinlikle. güzel de olur zarif ama yine de kilo olmasın arkadaşım. kilonun neye faydası var ki..
Gözümde Napolyon Bonopart canlandı elimde değil.
kesinlikle.. önce sağlık sonra görsellik.. ikisi de önemli bence.Bencede kilo olmasın ama 42 bedeni haftasonuna kadar 36 bedene indirmeyiz
Hileyle 40 olur anca
kesinlikle.. önce sağlık sonra görsellik.. ikisi de önemli bence.
bir kere kadın olarak zaten akdenizde olmamızdan kaynaklı bir tıknazlık var. yeni jenerasyon hariç.
ben 80 liyim bizim kuşak kızları genelde max 1,65 civarı olurdu. şimdi uzunlar da..
doğumda bir kilo alırsın, menopozda bir kilo daha.. genetik yatkınlığın varsa zaten işin bitmiştir..
beslenme desen baştan aşağı ofsayt..
42-44 beden mi?Boyumuz aynı 42-44 arası gelip gidiyorum 45 olursam kötü hissediyorum
Kilo vermek zor değil boğazı tutmak doğru beslenmek zor
Tatlı aşığıyım yemek olmasın tatlı olsun benim için çözümüde ekmekte buldum
Eve ekmek almıyorum nadir yemekler hariç
Kocamaan servis tabağına herşeyden 1 kaşıkla hem gözümü hem karnımı doyuruyorum
42-44 beden mi?
Oje sürmek 10 dakika mı ?
Kaç yüz parmağınız var :)
Canım nyc new york color ojeleri var 10 gün dayanıklı onlardan alabilirsinAhahah eskiden 1 saat sürdüğü bile olurdu da şimdi 10 dakikaya kadar düştü...Sürme konusunda pek uzman değilim sanırsam. :)
Canım nyc new york color ojeleri var 10 gün dayanıklı onlardan alabilirsin
Watsonslarda bulabilirsin 5 lira fiyatı
Aa ilk defa duydum, yarın bir gidip karıştırayım. Teşekkür ederim.
ay nasıl bişiii o jel :)ben kapalı olmama ragmen mutlaka hergün fönümü çeker kocamı öyle karşılarım..
bakım çok güzel bir şey
birde doktorum bana bir günlük bakım jeli verdi inan yüzümde ne sivilce ne siyah nokta kaldı muhteşem bir şey
önceki sayfalarda yazdım canım bioderma resimde eklemiştim..ay nasıl bişiii o jel :)
ah tamam teşekkürler :)önceki sayfalarda yazdım canım bioderma resimde eklemiştim..
Ben evli değilim sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum sadece pazar tatil ama banada yetmio sanki eve gidince hiç bişi yapasım gelmiyor.Sabahtan şunu yapayım bunu yapayım diorum akşama yok evli olmadığım halde üzerimde bi ağırlık var yani nası gider acaba
ilk defa duydum ama çok süpermiş benim saçım yağlı tip hergün yıkamam lazım tam benlikmiş çok teşekkür ederim