- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi frozen12345
YANİ ANLAYACAĞINIZ HAYAT BANA WAKİKİ VAY VAY
CANIM VALLA BENIMDE ÖYLE YAPASIM VAR AMA OLMUO EVLİYSEN HİÇ OLMUO MİLLET SENNİ DIŞARDA GÖRDÜĞÜNDE HIMMMM BU ŞUNUN GELİNİ ŞUNUN KIZI VEYA EŞİ DİOLAR NE GÜZEL OLMUŞ DİOLAR PİS PASAKLI DEMESİNDEN İYİ DEMİİHiç böyle bir yapım olmadı benim. İmkanım olsa eşofman giyerim her gün.
Bi de saclarin icin sac spreyi alabilirsin. Sacina ne sekil vermek istiyosan hemen hallediliyor spreyle.
Ben artik kendi krepemi kendim yapiyorum mesela. Kuaforlere hic bir konuda guvenmiyorum. O yuzden bu pratik sac sekillendirme yontemlerini ogreniyorum kendimce.
Hmm, şimdi size iyi hissettireceğim;
20'li yaşlarımın başında sayılırım.
Evli değilim, çocuğum da yok.
Alan derslerim ve sınavlarım dışında bir uğraşım ya da para kazandığım bir işim yok, yani boş vaktim size göre çok fazla
Makyaj hiç yapmadım.
Oje hiç kullanmadım.
Salaş giyiniyorum.
Hayat çok berbat, beni niye üzüyorlaaar, bakışlarıyla hayatımı idame ettiriyorum.
Kronik bir mutsuzluğum var.
Bakımlı olmayı sosyal algının kadına dayattığı bir oldu olduğunu düşünüp , bütün güzellik bakım merkezlerini yakma düşüncem var.
Ayrıca çirkinim. =(
Daha iyi hissediyor musunuz?
Cıkss ııı olmadı
Bakımlı olmak dayatma değil kendine özgüven ve mutlu olmanın yoludur
Büyüzden olmasın mutsuzluğun ?
Bu mesaj şaka mı?Yasemin hanım, sizin yüzünüzden mesajım arkada sayfada kaldı. Niye aynı zamanda yazıp mesajınızı gönderip benimkinin arka sayfada kalmasına neden oluyorsunuz? neden beni üzüyorsunuz? =(
Cevap veren oldu mu gormedim ama sprey seklinde, acil durumlarda cok ise yariyor. sac diplerinize sikiyorsunuz, saclara hacim de katiyor.evet kuru şampuan nedir ?
Biri bizi aydınlatsın
Ben senden sonra yazmisim demek kiYasemin hanım, sizin yüzünüzden mesajım arkada sayfada kaldı. Niye aynı zamanda yazıp mesajınızı gönderip benimkinin arka sayfada kalmasına neden oluyorsunuz? neden beni üzüyorsunuz? =(
İyi de pis pasaklı değilim kiCANIM VALLA BENIMDE ÖYLE YAPASIM VAR AMA OLMUO EVLİYSEN HİÇ OLMUO MİLLET SENNİ DIŞARDA GÖRDÜĞÜNDE HIMMMM BU ŞUNUN GELİNİ ŞUNUN KIZI VEYA EŞİ DİOLAR NE GÜZEL OLMUŞ DİOLAR PİS PASAKLI DEMESİNDEN İYİ DEMİİ
O yüzdendir ki kuaförden çıkan her kadı podyumda yürür gibi yürür bir süreCıkss ııı olmadı
Bakımlı olmak dayatma değil kendine özgüven ve mutlu olmanın yoludur
Büyüzden olmasın mutsuzluğun ?
Takiliyor bana, dunden beri bu iki olduBu mesaj şaka mı?
Aynen benım yazdıklarım ani durumlar için..Millan bu tür şeyler anlık kurtarıcıdır. Ancak özünde bakımlı olan kadınlar ki meslek hayatında bankacılar bu konuda ön plana çıkmıştır, onların baş vuracağı şeyler değil bunlar. Ben de işimden dolayı jilet ütülü pantolanlar giymiyorum rahat olmak açısından ama bankacılar bir geliyor buraya kadın olarak ben bakıyorum.
onları görünce aklıma gelen:
1.) banka ek ücret veriyor mu bu kıyafetler için.
1.1. vermiyorsa bunlar maaşlarının ne kadarlık kısmını bakıma ve kıyafete harcıyorlar.
2.) bunları yapacak zamanı nasıl ayarlıyorlar?
ben evde dakikalari birleştiriyorum. Resmen ucu ucuna. Bir de biz kendimize değer veren insanlar değiliz. Türk kadını önce anne. Ama Amerikalı kadın önce kendi.Yani çocuğumuzu bırakıp da kendimiz için bir şeyler yapmak, kuaföre, spora falan gitmek bizi geriyor. Ben de bunlardan ziyade uykumdan feragat ediyorum. Geç yatıp saçımı başımı temizliyorum.
Bir kere aynen senin kurtarıcıların gibi bir şey yaptım..
Çok hastaydım, kızım da öyle, banyo yapamadım. bir yerde saç diplerinize karbonat sürün yağsız görünmesi için diye okudum. sürdüm. Ben sürdüğümü biliyorum ya içim rahat etmedi girdim gecenin bir yarısı yıkandım.
O yüzden hayat her zaman kurtarıcılarla olmuyor, bence yoluna koymayı öğrenmek lazım.
Bu mesaj şaka mı?
canım bence senın mutsuzlugun sana anlamsız gelen şeylerı yapmamandan ileri geliyor şahsen ben bakımlı olmayı süslenmeyi dayatma olarak görmuyorum aksıne bunları yapınca kendımı cok daha mutlu hıssedıyorum çevrem için değil kendım için yasıyorum ayrıca cırkın kadın yoktur bakımsız kadın vardırHmm, şimdi size iyi hissettireceğim;
20'li yaşlarımın başında sayılırım.
Evli değilim, çocuğum da yok.
Alan derslerim ve sınavlarım dışında bir uğraşım ya da para kazandığım bir işim yok, yani boş vaktim size göre çok fazla
Makyaj hiç yapmadım.
Oje hiç kullanmadım.
Salaş giyiniyorum.
Hayat çok berbat, beni niye üzüyorlaaar, bakışlarıyla hayatımı idame ettiriyorum.
Kronik bir mutsuzluğum var.
Bakımlı olmayı sosyal algının kadına dayattığı bir oldu olduğunu düşünüp , bütün güzellik bakım merkezlerini yakma düşüncem var.
Ayrıca çirkinim. =(
Daha iyi hissediyor musunuz?
O saatte saç kurutma işini nasıl hallediyorsunuz gürültü olmuyormu?6.30 da ayaktayım hemen duşumu alırım, saçlarım önceleri baya uzundu sürekli bağlamaktan ve topuz yapmaktan sıkıldığım için kısacık kestirdim daha pratik oluyor, pudra, rimel, allık makyajım tamamdır, kıyafetlerimi sabah çıkartır yeri geldiğinde ütü bile yaparım.. saat 7.00 bilemedin 7,10 olmuştur. ve benim yarım saat daha vaktim vardır....
insanın kendi için bakımlı olması kadar güzel bir şey yoktur herhalde..
Eski komşumuz bankacıydı. Sarışın, havalı, bakımlı bir kadındı. Banka ödenek falan vermiyor kıyafete. Zaten vermesi abes olur. Kadın da öyle günde 10 kez alışverişe çıkan insanlardan değildi. Çıktıkça alırdı, ya da haftasonu annemle gittikleri olurdu. Eşi de çalışıyordu tabii, 2 çocuğu vardı. Öyle maaşının hepsi bunlara gitmiyordu yani. İstedikten sonra her şeyle yaparsın bakımı. İlla pahalı ürünler olmak zorunda değil. Bu bankacılar neden böyle sanılıyor bilmiyorum.Millan bu tür şeyler anlık kurtarıcıdır. Ancak özünde bakımlı olan kadınlar ki meslek hayatında bankacılar bu konuda ön plana çıkmıştır, onların baş vuracağı şeyler değil bunlar. Ben de işimden dolayı jilet ütülü pantolanlar giymiyorum rahat olmak açısından ama bankacılar bir geliyor buraya kadın olarak ben bakıyorum.
onları görünce aklıma gelen:
1.) banka ek ücret veriyor mu bu kıyafetler için.
1.1. vermiyorsa bunlar maaşlarının ne kadarlık kısmını bakıma ve kıyafete harcıyorlar.
2.) bunları yapacak zamanı nasıl ayarlıyorlar?
ben evde dakikalari birleştiriyorum. Resmen ucu ucuna. Bir de biz kendimize değer veren insanlar değiliz. Türk kadını önce anne. Ama Amerikalı kadın önce kendi.Yani çocuğumuzu bırakıp da kendimiz için bir şeyler yapmak, kuaföre, spora falan gitmek bizi geriyor. Ben de bunlardan ziyade uykumdan feragat ediyorum. Geç yatıp saçımı başımı temizliyorum.
Bir kere aynen senin kurtarıcıların gibi bir şey yaptım..
Çok hastaydım, kızım da öyle, banyo yapamadım. bir yerde saç diplerinize karbonat sürün yağsız görünmesi için diye okudum. sürdüm. Ben sürdüğümü biliyorum ya içim rahat etmedi girdim gecenin bir yarısı yıkandım.
O yüzden hayat her zaman kurtarıcılarla olmuyor, bence yoluna koymayı öğrenmek lazım.
Sabah yapmak çok riskli. Kaç kere sabah uyanmışımdır elek yok evde ya da su yokAynen benım yazdıklarım ani durumlar için..
Yoksa bu işi rutine oturtmak lazım..
Ya gece yapılacak veya haftada 1-2 saat kuaföre ayrılacak..başka cozum yok..
Sabah erken kalkılsa faydasız o an sadece normal hazırlıgını yapabılırsın..
İsteyince herşeye vakıt ayrılıyor buda bi gerçek..ama oncelikler farklı oluyor..