- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
-
- Konu Sahibi frozen12345
ben epilator kullaniyorum ama kil batmasi yasiyorum ve kil koklerinde iltihaplanma yasiyorum acaba agdaya gecsem sorun ortadan kalkarmi merak ediyorum..., bu arada konu sahibi ozur dilerim ama yeni konu acmaktansa sorayim dedim :)CNM REKLAM YAPMAK İSTEMEM AMA BİMDEKİ HAZIR AĞDA VAR TÜM VÜCUDA ÖZEL 6.90 ÇOK GÜZEL ÇEKİO ALIO ÇOK MEMNUNUM
Doğru yazmışsın ipek..sonu yok hergun bı yerden bişe başa sarıyor..ama bu durumlar içinde b planın olmalı..
Sacın kırlıyse kuru sampuanla halletceksin..veya ogun atkuyrugu yapcaksın..
Dibin geldiyse benim gıbı beyaz beyaz hemen rımelle onlara fırça darbesi atcaksın..veya kuru sampuanlar artık renkli saç rengine uygun olanı alıyorsun dıbıne sık tamamdır..
Kaşların cıktıysa önce kaş kalemıyle kendı kasını belırgınleştırıp ustune pudra gecınce cıkanlar yok oluyor..
Bıyık için epilasyon yayı kurtarıcı anında halledıyor..
Benım dışarı çıkarken hazırlanmam uzun surdugunden böyle ani ve acil durumlarda cozumlerım bu şekilde oluyor..
Olduğunuzdan yaşlı göründüğünüzü düşünüyorsunuz o kesin kilodandır. Boy -kilonuz kaç?
Ways, siyah noktalara bile iyi gelen jel!! Lütfen adını verebilir misin, deneyelim. :)
evet lütfen ürün adı alabilir miyiz?
Urunun adini merak edenlerdenim ben de :)
AYNEN YA VALLA BENDE ÖYLE SANIODUM TABİ DAHA EVE TEMİZLİKÇİ TUTMADIM DAHA NASIL OLUR ONUDA BİLMİORUMben öğrenciyken Çocuklar Duymasın yeni başlamıştı o zaman. TV dizilerinin yeni başladığı yıllar 2002-2003 civarı..
Pınar Altuğ nam-ı diyar Meltem gibi sanıyordum çalışan kadınları ya da öyle olabileceğini, olmaması için bir neden olmayacağını. Güzel bir iş, bakımlı bir kadın, iyi bir koca, iyi gelir...
Kadın tepeden tırnağa evin içinde az sonra partiye katılacak tarzındaGerçek hayatın bu şekilde olmadığını anlıyorsun zamanla.
neden .Her bayan imkanı olsa güzel giyinmek süslenmek isterBen de bakımsızım, zamanım bol ancak ne giyinmekten ne makyajdan hoşlanıyorum. Zaten 3-5 parça kıyafetim vardır, döner dolaşır onları giyerim; bulamam da bedenime uygun bir şey. Hatta sırf bu giyinme, kombin merakım olmadığı için işte önlük giyiyorum. Üzerim kirlenmesinden ziyade ne giydiğim gözükmesin:)
Sabahın köründe kalkıp süslenmek yerine 15 dakika daha uyumayı tercih ediyorum hatta sabah asla kahvaltı yapmıyorum.
Saç konusunda 3-5 pratik saç modeli deniyorum, topuz tokası, basit örgüler vs gibi...Biraz toparlıyor işte.
DUR KIZ LAMBAYI AÇIYIM GÖZÜN AYDINLANSIN :devet kuru şampuan nedir ?
Biri bizi aydınlatsın
eee tamam 29 yaş, 20'li yaşlara girmiyor mu?MADEM 29 YAŞINDA YAZMIŞ İŞ YERİNDE 6 KIZ ARAMIZDA YA Bİ YAŞ KÜÇÜK YADA Bİ YAŞ BÜYÜK 20 Lİ YAŞLARDAYIZ YAZMIŞ
CANIM HERNEYSEE :deee tamam 29 yaş, 20'li yaşlara girmiyor mu?
Hiç böyle bir yapım olmadı benim. İmkanım olsa eşofman giyerim her gün.neden .Her bayan imkanı olsa güzel giyinmek süslenmek ister
Gratis veya watsons gıbı kişisel bakım magazalarında satılıyor çok cesıdı var 6 ıla 10 lira arası fıyatı..millan kuru şampuan nedir ilk kez duyuyorum biraz açarmısın
Gratis veya watsons gıbı kişisel bakım magazalarında satılıyor çok cesıdı var 6 ıla 10 lira arası fıyatı..
Sacın yaglandıgında dıplerıne sıkıyorsun temiz gorunum elde edıyorsun..ayrıca renklı olanları var sarı ve kahve gıbı..dıpler geldıgınde de kurtarıcı oluyor..
Millan bu tür şeyler anlık kurtarıcıdır. Ancak özünde bakımlı olan kadınlar ki meslek hayatında bankacılar bu konuda ön plana çıkmıştır, onların baş vuracağı şeyler değil bunlar. Ben de işimden dolayı jilet ütülü pantolanlar giymiyorum rahat olmak açısından ama bankacılar bir geliyor buraya kadın olarak ben bakıyorum.Doğru yazmışsın ipek..sonu yok hergun bı yerden bişe başa sarıyor..ama bu durumlar içinde b planın olmalı..
Sacın kırlıyse kuru sampuanla halletceksin..veya ogun atkuyrugu yapcaksın..
Dibin geldiyse benim gıbı beyaz beyaz hemen rımelle onlara fırça darbesi atcaksın..veya kuru sampuanlar artık renkli saç rengine uygun olanı alıyorsun dıbıne sık tamamdır..
Kaşların cıktıysa önce kaş kalemıyle kendı kasını belırgınleştırıp ustune pudra gecınce cıkanlar yok oluyor..
Bıyık için epilasyon yayı kurtarıcı anında halledıyor..
Benım dışarı çıkarken hazırlanmam uzun surdugunden böyle ani ve acil durumlarda cozumlerım bu şekilde oluyor..