- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
-
- Konu Sahibi frozen12345
eyelinerin keçeli kalem gibi olanı var 10 tl falan hiç zorlanmıyorsun il sürdüğümde çok korkmuştum bulaşacak diye ama gayet iyiyydi dene bence hemde pratikBen bi eyeliner özürlüyüm yaa. İki dakikada nasıl çekiyorsunuz kızlar,imreniyorum. Ben çekince mutlaka silmek zorunda kalıyorum. Ama onun dışında rimel,göz kalemi,hafif bir ruj veya parlatıcımı sürmeden çıkmam.
Kendine bir rutin oluşturursan gayet bakımlı olur aynı zamanda işlerini de aksatmazsın canım. 2 çocuğu,kocayı,evi ve işi halleden kadın 5 dakikaka kendine bakım yapamayacak mı? Öyle bir yapar ki..Gücünün farkında ol
Üniversitede arkadaşlarım wc'de saçlarına maşa yapardı aklıma onlar geldi
eee bakımlı kadınız anacım napalımvalla bende aynen böyle yapıyorum akşam düzleştiriyorum sabah üstünden geçip eyeliner rimel ruj bitti gitti
CANIM 20 Lİ YAŞLARDA OLUOSAN NASIL 7 YAŞINDA ÇOCUĞUN OLUOözel bi kurumda çalışıyorum 29 yaşındayım burada 6 bayan var hepimizin yaşları biribirimizden ya 1 yaş büyük ya küçük okadar bakımlılarki görseniz hayran oluyorum onlara. en bakımsız benim burda yalnız onlar bekar hepsi. birtek ben evliyim ve 2 ile 7 yaşında iki kızım var onlarla ilgilenmekten kendime vakit bulamıyorum ama çok üzülüyorumhepimiz yirmili yaşlardayız ama ben sanki 40 lı gösteriyorum. akşam 7 gibi evde oluyorum yemek bulaşık çocuklar derken saat gecenin biri oluyo yorgunluktan kendimi yatağa zor atıyorum. mesela bir aydır oje sürmek istiyorum fırsat bulamadım . ya çok perişan geziyorum ortalıkta benim gibi hem evli hem çalışan hem çocuklu bayanlar siz becerebiliyomusunuz kendinize vakit ayırmayı nasıl yapıyosunuz banada söyleyin neolur.
aynen öyleeee bakımlı kadınız anacım napalım
29 yaşındayım yazmışCANIM 20 Lİ YAŞLARDA OLUOSAN NASIL 7 YAŞINDA ÇOCUĞUN OLUO
20li yaş demek illa 20 demek değilidr 20küsürlü demek istemiş yani 29kadar 20li yaşlarda oluruz kapişMADEM 29 YAŞINDA YAZMIŞ İŞ YERİNDE 6 KIZ ARAMIZDA YA Bİ YAŞ KÜÇÜK YADA Bİ YAŞ BÜYÜK 20 Lİ YAŞLARDAYIZ YAZMIŞ
MADEM 29 YAŞINDA YAZMIŞ İŞ YERİNDE 6 KIZ ARAMIZDA YA Bİ YAŞ KÜÇÜK YADA Bİ YAŞ BÜYÜK 20 Lİ YAŞLARDAYIZ YAZMIŞ
NE BİLİM 19-20-21 ANLADIM BEN O KADARne tuhaf bir soru bu 29 yaş 20 li olmuyor mu
herşeyin altında bir şey aramayın Allasen ya..
çalışıyon madem hafta bir gün eve geç git kuaförde bi saat takıl işini görürsünözel bi kurumda çalışıyorum 29 yaşındayım burada 6 bayan var hepimizin yaşları biribirimizden ya 1 yaş büyük ya küçük okadar bakımlılarki görseniz hayran oluyorum onlara. en bakımsız benim burda yalnız onlar bekar hepsi. birtek ben evliyim ve 2 ile 7 yaşında iki kızım var onlarla ilgilenmekten kendime vakit bulamıyorum ama çok üzülüyorumhepimiz yirmili yaşlardayız ama ben sanki 40 lı gösteriyorum. akşam 7 gibi evde oluyorum yemek bulaşık çocuklar derken saat gecenin biri oluyo yorgunluktan kendimi yatağa zor atıyorum. mesela bir aydır oje sürmek istiyorum fırsat bulamadım . ya çok perişan geziyorum ortalıkta benim gibi hem evli hem çalışan hem çocuklu bayanlar siz becerebiliyomusunuz kendinize vakit ayırmayı nasıl yapıyosunuz banada söyleyin neolur.
aynı anda yazdık:))20li yaş demek illa 20 demek değilidr 20küsürlü demek istemiş yani 29kadar 20li yaşlarda oluruz kapiş
CNM REKLAM YAPMAK İSTEMEM AMA BİMDEKİ HAZIR AĞDA VAR TÜM VÜCUDA ÖZEL 6.90 ÇOK GÜZEL ÇEKİO ALIO ÇOK MEMNUNUMkizlar benimde agdayla ilgili sorum var hazir agdami kullaniyorsunuz yoksa digerindenmi?
Doğru yazmışsın ipek..sonu yok hergun bı yerden bişe başa sarıyor..ama bu durumlar içinde b planın olmalı..Ya arkadaşlar ben konu sahibi anladım. "bir rimel bir far sürecek halinin olmaması" değil bence konu. Zaten iş onunla bitseydi iş yerinin WC sinde 5 dk da alasını yapardı.
Birincisi bu ev işi rutini gibidir.
Hafta sonu çamaşır makinası çalıştırıyorum, kızımın odasını temizliyorum. banyoya bir giriyorum makina durmuş, asalımmm.. Tesadüf mutfağa giriyorum bu sefer bulaşık mak durmuş. Aman Allahım 10 dk yazsaydı keşke dediğim zamanlar oluyor.
bu bakım işi de böyle biri biter biri başlar.
Sen dipler gelmiş bir saça, kaşlar uzamış bir yüze rimel sürsen de eğreti olur. Yakışmaz tam olarak bence.
Konu sahibi de bir kadın olarak sanırım zamansızlığın verdiği şeyden bahsediyor. Ağda yapıyor, o temiz ama kaş uzamış, kaşı alıyor o temiz ama saçlar kirli, saç temiz ama ağda gelmiş....
amma uzattınız yahuMADEM 29 YAŞINDA YAZMIŞ İŞ YERİNDE 6 KIZ ARAMIZDA YA Bİ YAŞ KÜÇÜK YADA Bİ YAŞ BÜYÜK 20 Lİ YAŞLARDAYIZ YAZMIŞ