- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm takma degl onun konusu gecti :)tırnaklardan biri takma tırnak sanki. yasak değil miydi?
hıııı tamam o zaman. susuyum ben canımYok canm takma degl onun konusu gecti :)
canım ya özel msj nasıl gönderiliyodu bişey yazcam sanaYok canm takma degl onun konusu gecti :)
Adimin ustune tikla profilim cikicak ordan yazablrsn canmcanım ya özel msj nasıl gönderiliyodu bişey yazcam sana
Aaa... Başlamış yarışma hadi hayırlı olsuunnn... Kimin eli kim belli değil tabi değilmi? Bir inceleyeyim bakalımBenim de ojem falan yoktu, öğretmenler gününde bir öğrencim hediye getirmiş, ben de onu sürüp katıldım. :)
Aaa... Başlamış yarışma hadi hayırlı olsuunnn... Kimin eli kim belli değil tabi değilmi? Bir inceleyeyim bakalım
Katılıyorum sağdaki resimdeki baş parmaktaki tırnak ben takmayım der gibi duruyorsöylemeyim diyorum ama haksızlığa da dayanamıyorum.23 numara bir de ojesiz tırnaklarını çeker misin? kusura bakma ama kaç kat oje sürersen sür o tırnaklar öyle bombeli olmaz hele ki baş parmak.
Benimde bastan beri gozume batan numara bencede sahte duruyorsöylemeyim diyorum ama haksızlığa da dayanamıyorum.23 numara bir de ojesiz tırnaklarını çeker misin? kusura bakma ama kaç kat oje sürersen sür o tırnaklar öyle bombeli olmaz hele ki baş parmak.
aynen hayatımda hiç manikür yapmadım.kesip tırnak makasının törpüsü ile iki sürterim olur :)) olduğu kadar :))Evet canım o çizgilerden bahsediyorum. Ben törpü bile kullanmadım hiç, ne etleri ittim, ne manikür yaptırdım şimdiye dek..