• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
yarışmayla ilgim yok sadece ara sıra takip ediyorum burayı. dün tartışılan numaralardan biri için zaten şüphelenmemiştim. ama kusurabakmayın kızsanız da yazıcam. yarışmacılardan biri takma tırnak. eminim. hatta kullandığı tırnağın aynısını bi ara kullanmıştım. arkadaş sadece üstüne oje sürmüş fark olarak. benden bu kadar. bu arada 11 numaraya oy verdim.

Yeni gördüm yarışmayı tüh kaçırdım. Neyse arkadaslarima oy verdim bende.guzel eller vardi ama benim dikkatimi 11 cekti ve oyumu o arkadasa kullandim.hem eli gösterişli ve bakimli geldiii.hadiii hakeden kazansin bakalimm

söylemeyim diyorum ama haksızlığa da dayanamıyorum.23 numara bir de ojesiz tırnaklarını çeker misin? kusura bakma ama kaç kat oje sürersen sür o tırnaklar öyle bombeli olmaz hele ki baş parmak.

söylemeyim diyorum ama haksızlığa da dayanamıyorum.23 numara bir de ojesiz tırnaklarını çeker misin? kusura bakma ama kaç kat oje sürersen sür o tırnaklar öyle bombeli olmaz hele ki baş parmak.
Katılıyorum sağdaki resimdeki baş parmaktaki tırnak ben takmayım der gibi duruyor

Benimde bastan beri gozume batan numara bencede sahte duruyor

çok uzun tırnak sevmem
oje olarak kırmızı-beyaz-krem dışında pek beğenmem
her nail art ı da sevmem ama 3 numaranınkilere bayıldım
oyum 3 e gitti.. :KK5:

Yarışmaya katılmak ister misiniz ?

Tıkla

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

35b74lf.gif

Back