- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Brakma canım ya pes etmek yok. Bu iş braz sabır istiyo. Sonunda bizlerde çıtır anneler olucaz inş.
Canım ödem bence çünkü 2 gün bol bol acı biber turşusu vee tansiyon düşüklüğü yaşayın ca çok fazlaydı tuzu ama tuzlu ayran eşim yapınca öyle oldu. Bakalim haftaya sonuç ne olur bilmem
Bugün de oruçtum saat 17.30 gibi yeme işimi bitirdim ve doya na kadar ne varsa yedim. Şimdi bol su ve yeşil çay zamani
Selam kızlar sizi sürekli takip ediyorum .emziren bir anne olarak sizi destekliyor ve hatta sizinle birlikte Bende diyet yapmaya çalışıyorum inş en kisa surede istediğiniz kilolara ulasirsiniz
Ben ara Yaptım:
Meyve salatası yedim
Şimdide çay içiyorum..
Kızlar iyi geceler ben yarin yine oruçlu olacağım 18 gün var bu 1 hafta aralıksız tutmayi dusunuyorum bakalım. Borçlar biraz azalsin....
Bu hafta yarisiyor muyudunuz
ben yarin itibari ile kendime liste yapacam ve ona uyacagim inşallah 85 leri görmek istiyorum
Kızlar iyi geceler ben yarin yine oruçlu olacağım 18 gün var bu 1 hafta aralıksız tutmayi dusunuyorum bakalım. Borçlar biraz azalsin....
Bu hafta yarisiyor muyudunuz
ben yarin itibari ile kendime liste yapacam ve ona uyacagim inşallah 85 leri görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?