Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Bugün de oruçtum saat 17.30 gibi yeme işimi bitirdim ve doya na kadar ne varsa yedim. Şimdi bol su ve yeşil çay zamani

Selam kızlar sizi sürekli takip ediyorum .emziren bir anne olarak sizi destekliyor ve hatta sizinle birlikte Bende diyet yapmaya çalışıyorum inş en kisa surede istediğiniz kilolara ulasirsiniz

Bende öyle tahmin etmiştim zaten..
Okadar kilo farkı olmaz çünkü 2 günde..
Haftaya ödemi atıp birde kilo verirsen 2 kiloyu geçer verdiğin kilolar..
Ozman da süper bir keyif olur inş

Bugün de oruçtum saat 17.30 gibi yeme işimi bitirdim ve doya na kadar ne varsa yedim. Şimdi bol su ve yeşil çay zamani

Canım senin şu iradene maşallah.. Oruç tutuyorsun ya hayran kalıyorum sana..
Benim çok borcum var hamilelik emzirme derken.. Biraz büyüsün bebiş 6 Ay'ı geçsin bende tutmaya çalışıcam..

Selam kızlar sizi sürekli takip ediyorum .emziren bir anne olarak sizi destekliyor ve hatta sizinle birlikte Bende diyet yapmaya çalışıyorum inş en kisa surede istediğiniz kilolara ulasirsiniz

Merhaba canım yaa..
Emziren ve tatlıyı seven anneler olarak yanlışlar yapsak da yinede yavaş yavaş veriyoruz kiloları..
Desteğine teşekkürler..
Umarım hepimizde veririz kilolarımızı gönlümüzce

Ben ara Yaptım:
Meyve salatası yedim

Şimdide çay içiyorum..

Evet bende sütümü içtim..
Hayırlı geceler...

Kızlar iyi geceler ben yarin yine oruçlu olacağım 18 gün var bu 1 hafta aralıksız tutmayi dusunuyorum bakalım. Borçlar biraz azalsin....
Bu hafta yarisiyor muyudunuz
ben yarin itibari ile kendime liste yapacam ve ona uyacagim inşallah 85 leri görmek istiyorum

Bu hafta yarışalım demiştik.. Yagmuluk geçen hafta yeni başlamıştı.. Bu hafta kararı değişmediyse yarışırız.. Zaten tatlı yarış bizimki öyle rekabet Tarzı değil..
Bende senin gibi 85 e inmek istiyorum artık.. Umarım ulaşırız..

Benim kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı pekmez

Allah kabul etsin canım. Yarisiriz tabiki ama Mebeyh inde dedi gibi tatlı bi yarış olur.ins en kisa zamanda hepimiz istediğimiz kilolara ulasiriz.

Kahvalti:
peynirli omlet
2 dilim ekmek
zeytin
1 Çay kaşığı bal
ara:
1 bardak süt
1 fincan nescafe

Ben bugün de niyetliyim kızlar ne yiyeceğimi saati saatine yazdim inşallah uyacagim.kizlar pazartesi 85 olmak güzel hayal

85 olmak çok güzel olacak inş
Sonrada inş 78 olmak.. Yagmuluk gibi..
Sonrada 68 olmak..
Yavaş yavaş olucak inş..

Kızlar ya bebeklerle ev temizligini felan nasıl hallediyosunuz biraz konu dışı ama bana artık işkence gibi gelmeye basladi sabah 8 den buyana evi anca toparladim nedense is yapcm zamn mizirdanmaya basliyio yada byeri toplarken ben o baska yeri dagtiyo evi süpürüm silim diyorum bu seferde bişeyler döküyor yaptigim isde belli olmuyo

Bende Öğlen:
1 sigara böreği( Fırında)
1 bardak salep

Ara:
Meyve salatası ( dünden kalan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…