Ins canım ya ben hep zayifladimi yaz geldinde zayıf halimle alışveriş yapicagmi hayal ediyorum.bu beni sanki braz daha motive ediyo. Zamanla dahada dikkat edersin ben inanıyorum.
Az once tartildim tam 1 kilo vermisim 77 geldim aslinda daha fazla bekliyordum. Çünkü bu hafta bi ara 76tiyida gormustum 1 kilo geri almisim.
kahvaltida:
1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
braz da b.peynir
Geçen hafta:88,5
Bu hafta: 87,7
Fark: 800 g
Bende kaçırmalara rağmen vermişim şükür.. Mutluyum
Bu haftanın birincisi: yagmuluk
Ikincisi: Mebeyh
Sen nekadar bu hafta yarışmak istemesende ben birinciliğini ilan ediyorum canım..
Selam kizlar daha dun ana haberde izledim tatli krizlerinde 1 bardak sute bir parça cikolata katip karistiriyorsunuz hem de doyurucu. Ama bu sutu atistirmalik olarak degil oğün olarak tuketeceksiniz mesela aksam öğünü , bir de o cikolata siyah yani bitter cikolata olacak bol bol su icin tabi bir de doktorlar diyor ki 2 ekmek yeyin ama 2 tabak pilav yemeyin , cok kilo aldiriyormus pilavIkinizi de tebrik ederim kızlar.
Bende 2 gün önce 86.4 idim ama bugun 87.9 geldim 2 gün diyeti bıraktım çünkü bugün tekrar devam ediyorum....
Ikinizi de tebrik ederim kızlar.
Bende 2 gün önce 86.4 idim ama bugun 87.9 geldim 2 gün diyeti bıraktım çünkü bugün tekrar devam ediyorum....
Ikinizi de tebrik ederim kızlar.
Selam kizlar daha dun ana haberde izledim tatli krizlerinde 1 bardak sute bir parça cikolata katip karistiriyorsunuz hem de doyurucu. Ama bu sutu atistirmalik olarak degil oğün olarak tuketeceksiniz mesela aksam öğünü , bir de o cikolata siyah yani bitter cikolata olacak bol bol su icin tabi bir de doktorlar diyor ki 2 ekmek yeyin ama 2 tabak pilav yemeyin , cok kilo aldiriyormus pilav Eki Görüntüle 1354776
Yok malesefCanım bu tam benlik bir bilgi.. Yalnız bu bir Parça derken ne kadar acaba?
Resimdeki gibi çoksa süper..
Brakma canım ya pes etmek yok. Bu iş braz sabır istiyo. Sonunda bizlerde çıtır anneler olucaz inş.
Yok malesefIki parca koparip atiyordu haberde kiz, yani iki iki bucuk kare, ama bitter olacak cikolata. Sut de az yagli .
Ama sen borek morek goturuyorsun olur muuuuu
Dogru haklisinAzmış yaaa..
Canım ben hafta sonu az Yağlı yapmıştım.. Eşim çok istedi..
Evde olunca yeniyor işte malesef...
Bende arkadasa gittim oturmaya çay demlemisti hiç şeker atmadan içtim bisküvi felan koydu 2 tane yedim malesef aksama biber dolması yapmistim tadına bakım derken 1 tanesini indirdim mideye neyse bugün gene habire yiyesim var
Teşekkürler canım.. Bir Yanlışlık Olmasın 2 günde 1,5 kilo almazsın yaaa.. Belki vücudun ödem tutmuştur.. Yada tartıldığın zamanlar Arasında şartlar farklıdır... Mesela aç tok, sabah akşam vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?