Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Ins canım ya ben hep zayifladimi yaz geldinde zayıf halimle alışveriş yapicagmi hayal ediyorum.bu beni sanki braz daha motive ediyo. Zamanla dahada dikkat edersin ben inanıyorum.

Güzel hayal canım.. Bende Zayıf Olduğum fotolarımı buzdolabının üstüne Astım.. Bazen beni frenliyor.. Herzaman işe yaramıyor ama olsun..

Az once tartildim tam 1 kilo vermisim 77 geldim aslinda daha fazla bekliyordum. Çünkü bu hafta bi ara 76tiyida gormustum 1 kilo geri almisim.
kahvaltida:
1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
braz da b.peynir

Az once tartildim tam 1 kilo vermisim 77 geldim aslinda daha fazla bekliyordum. Çünkü bu hafta bi ara 76tiyida gormustum 1 kilo geri almisim.
kahvaltida:
1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
braz da b.peynir

Canım 1 kilo başlangıç için çok güzel bence.. Tabii bu hafta ben senden 2 kilo bekliyordum.. Çok iyi gittin çünkü inş haftaya
Tebrik ederim

Geçen hafta:88,5
Bu hafta: 87,7
Fark: 800 g

Bende kaçırmalara rağmen vermişim şükür.. Mutluyum

Bu haftanın birincisi: yagmuluk
Ikincisi: Mebeyh
Sen nekadar bu hafta yarışmak istemesende ben birinciliğini ilan ediyorum canım..

Kahvaltı:
Peynir
5 zeytin
1 Haşlama yumurta
3 dilim ekmek
2 çay kaşığı pekmez

Ay saol canım ya smdi dahada mutlu oldum sende iyi vermissin senide tebrik ederim ole bole vercez inş kilolarımızı.

Ikinizi de tebrik ederim kızlar.
Bende 2 gün önce 86.4 idim ama bugun 87.9 geldim 2 gün diyeti bıraktım çünkü bugün tekrar devam ediyorum....

Bende 2 gün önce 86.4 idim ama bugun 87.9 geldim 2 gün diyeti bıraktım çünkü bugün tekrar devam ediyorum....
Selam kizlar daha dun ana haberde izledim tatli krizlerinde 1 bardak sute bir parça cikolata katip karistiriyorsunuz hem de doyurucu. Ama bu sutu atistirmalik olarak degil oğün olarak tuketeceksiniz mesela aksam öğünü , bir de o cikolata siyah yani bitter cikolata olacak bol bol su icin tabi bir de doktorlar diyor ki 2 ekmek yeyin ama 2 tabak pilav yemeyin , cok kilo aldiriyormus pilav

Teşekkürler canım.. Bir Yanlışlık Olmasın 2 günde 1,5 kilo almazsın yaaa.. Belki vücudun ödem tutmuştur.. Yada tartıldığın zamanlar Arasında şartlar farklıdır... Mesela aç tok, sabah akşam vb

Canım bu tam benlik bir bilgi.. Yalnız bu bir Parça derken ne kadar acaba?
Resimdeki gibi çoksa süper..

Öğlen:
1 tabak pırasa
1 Peynirli börek

Canım bu tam benlik bir bilgi.. Yalnız bu bir Parça derken ne kadar acaba?
Resimdeki gibi çoksa süper..
Yok malesef Iki parca koparip atiyordu haberde kiz, yani iki iki bucuk kare, ama bitter olacak cikolata. Sut de az yagli .
Ama sen borek morek goturuyorsun olur muuuuu

Brakma canım ya pes etmek yok. Bu iş braz sabır istiyo. Sonunda bizlerde çıtır anneler olucaz inş.

Evet yaaa süper çıtırlar..
Anne olduğumuzu duyan şaşıracak çok gençleşicez inş
Ben öyle çok Zayıf olanların anne OLDUĞUNU duyunca şaşıranlardanım...

Yok malesef Iki parca koparip atiyordu haberde kiz, yani iki iki bucuk kare, ama bitter olacak cikolata. Sut de az yagli .
Ama sen borek morek goturuyorsun olur muuuuu

Azmış yaaa..
Canım ben hafta sonu az Yağlı yapmıştım.. Eşim çok istedi..
Evde olunca yeniyor işte malesef...

Bende arkadasa gittim oturmaya çay demlemisti hiç şeker atmadan içtim bisküvi felan koydu 2 tane yedim malesef aksama biber dolması yapmistim tadına bakım derken 1 tanesini indirdim mideye neyse bugün gene habire yiyesim var

Bende de aynen canım ama kendimizi tamamen bırakmamız lazım..
Anlık kaçamaklar tüm güne yayılmamalı..
Ben bunu öğrendim bunu yapıyorum..
Robot değiliz ki.. Hep diyet modunda gidelim..
Yarın telafi ederiz inş

Canım bizde akşam Yemeğini yedik:
1 kase Brokoli Çorbası
Erişte yanına taze fasulye..

Canım ödem bence çünkü 2 gün bol bol acı biber turşusu vee tansiyon düşüklüğü yaşayın ca çok fazlaydı tuzu ama tuzlu ayran eşim yapınca öyle oldu. Bakalim haftaya sonuç ne olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…