Anneme geldim canım gene malesef eczaneye uğradım şimdi gelirken orda tartildim. Doğru tartiyo dediler 77.500 geldim 1 kilo 2 kilo oynuyo tartılarda ya fazla tartilmakda iyi olmuo galiba
Evde de aynı geldim hemen hemen demekki pogcayla simit + olarak döndü bana canım daha dikkat edip tartı takıntımida bi süre kenara birakmam lazım.
Merhaba arkadaşlar bende 2hafta oldu doğum yapali ve 2haftadirda diyetteyim. 29 yaşindayim 1. 58 boy. 76 doğuma girdim eve geldiğimde 71 dim şimdi ben nerdeyse sizin gibi besleniyorum mesela buğün kahvaltim 1 haşlama yumurta. 1 kibrit kutusu peynir 5zeytin. 1dilim ekmek çay kaşiginin ucuyla bal tereyağ. 1 yemek kaşigi Acı domates açik cay hatta bazen 2yumurta yiyorum . Ama çok hizli gidiuo kilo. 2 haftada 7kilo gitmiş . Bazen günlük 1kilo gidiyo. Sizce ben buşekil devam etsem zararlimidir kaloriyi çoğaltsammi .sütümde var şükür ama kaslardan kaybetmekten korkuyorum. Yeni doğum yaptiğim içinmi böyle hizli gidiyo cevap verirseniz sevinirim
Sağul canim önerilerini dikkate alcam inş. Aslinda diyet yaptiğimdan beri bence hayatimda hiç bu kadar sağlikli beslenmedim çünkü coğu zaman abur cuburla beslenirdim meyve yemeyi unuturdum . Şimdi yiyorum çok gùzel açta değilim ama hizli gidince kilolar korktum kastan kaybetmekten . Dedigin gibi ödemdir peki sende doğum yaptiğin ilk günler hizlimi kilo verdinBir daha okudum yazını ve düşündüm..
Canım senin vücudundaki ödemde gidiyordur.. Ondan hızlı gitmiştir..
Hamileyken vücut çok su topluyor..
Ayrıca kanamanda vardır.. Bol bol pekmez yeşillik felan tüket.. Kansızlık çıkmasın..
Sağul canim önerilerini dikkate alcam inş. Aslinda diyet yaptiğimdan beri bence hayatimda hiç bu kadar sağlikli beslenmedim çünkü coğu zaman abur cuburla beslenirdim meyve yemeyi unuturdum . Şimdi yiyorum çok gùzel açta değilim ama hizli gidince kilolar korktum kastan kaybetmekten . Dedigin gibi ödemdir peki sende doğum yaptiğin ilk günler hizlimi kilo verdin
Anladim canim evt doğrusuda haftada 1kilo vermek böyle devam edersin inş. Bende buğün biraz çoğalttim kaloriyi çünkü korkuyorum lohusayimda . Ama dikkat ediyirum 45 dakkada yürüyüş yapiyorum şu göbekten kurtulayim inş . Cok kötü sarkik bi göbek kaldi nasil düzeltcem onu bipmem siz göbek için ne yapiyosunuz düzeldimiCanım benim yine ilk zamanlar sütüm azdı.. Öyle olunca sütüm insin mantığıyla yedim içtim tatlılar hoşaflar tahin pekmezler..
1 ay sonra misafirler geldikçe giyineyim dedim ama Kıyafetler Zor oluyordu..
Tartıldım 93 olmuşum..
Halbuki doğuma gittiğimde 96 kiloydum..
Hemen dur artık dedim kendime..
Sonra bu günlüğü açtım işte..
Ilk hafta 2 kilo verdim
Ikinci hafta 1 kilo felan verdim..
Yaklaşık aynı yani..
Anladim canim evt doğrusuda haftada 1kilo vermek böyle devam edersin inş. Bende buğün biraz çoğalttim kaloriyi çünkü korkuyorum lohusayimda . Ama dikkat ediyirum 45 dakkada yürüyüş yapiyorum şu göbekten kurtulayim inş . Cok kötü sarkik bi göbek kaldi nasil düzeltcem onu bipmem siz göbek için ne yapiyosunuz düzeldimi
Anladim canim evt doğrusuda haftada 1kilo vermek böyle devam edersin inş. Bende buğün biraz çoğalttim kaloriyi çünkü korkuyorum lohusayimda . Ama dikkat ediyirum 45 dakkada yürüyüş yapiyorum şu göbekten kurtulayim inş . Cok kötü sarkik bi göbek kaldi nasil düzeltcem onu bipmem siz göbek için ne yapiyosunuz düzeldimi
Ara ögün yapim dedim canım yiyecek bişey istemedi bir fincan nescafe içtim bende.
İnş. Canim ya inş sıkılaşir spor yapmak lazim ama cok sıkılıyirum spor yapamiyorum yürüyüş yapiyorum ama oda göbekğin sıkılaşmasi için yetermi bilmem .Yürüyüş yapabilmen süper canım..
Ben 2 çocukla dışarı çıkamıyorum..
Göbek gerçekten emzirdikçe zayıfladıkça azalıyor.. Benim şuan yok felan diyemem ama lohusalıktaki gibi sarkık gevşek değil..
Kilo verdikçe bir de spor yaptıkça sıkılaşır
Kafana takma..
İnş. Canim ya inş sıkılaşir spor yapmak lazim ama cok sıkılıyirum spor yapamiyorum yürüyüş yapiyorum ama oda göbekğin sıkılaşmasi için yetermi bilmem .
Canım yani ne desem yalan olur.. Çünkü birinci doğumun kilolarının hepsini veremeden ikinciye hamile kaldım..
Oyüzden kendimi bu soruyu cevaplayacak yeterlikte hissetmiyorum ama okuldaki ve çevremdeki bazı bayanların hiç karnı yok.. Sanki doğum yapmamışlar gibi..
Azmin elinden hiç bişey kurtulmaz..
Mekik Karnı çok sıkılaştırıyor.. Evde yapabilirsin bence..
Ama sezaryan doğumsa 6 ay mekik yasak yani bana doktorum ole demişti tabi normali bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?