Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Bu sabah güzel basladim.
Kahvaltıda;
2 dilim cavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 adet s.zeytin
kibrit kutusndan daha az b.peynir
4 5 adet salatalik çok azda maydonoz
ara ögün;
1 bardak süt
1 saat sonra arkadaşım geldi için ona ayıp olmasin diye 1 fincan nescafe içtim
öğlen;
1 kepçe corba
çok az patates püresi yanına tavuk sote
Az yağlı yeşil salata
bu arada suyuda baya fazla içmeye basladim.

Menünü çok beğendim canım Süpersin..
Ben çocuklarla geç yatınca geç uyanıyoruz.. Kahvaltıyı 11.00-12.00 gibi yapıyoruz.. Daha acıkmadım ama birazdan 3 gibi bir Çorba içmeyi düşünüyorum...
Sabah masada çikolatalar duruyordu bi an çok istedi canım.. Tam elim uzanacakken sen aklıma geldin
Hemen vazgeçtim fikrimden..
Bende bu hafta abur cubur çikolata yemicem.. En fazla bir ısırık alabilirim..
Okadar...

Beğenmene sevindim canım valla tutuyorum kendimi ben bugun 7:00 da yaptm kahvalti mi eşimle yapiorz oda çok aciktrdi aslinda braz daha geç yapsam daha iyi olur gbi öğlen braz fazla yedim çünki aksam olmadan hemen açıkip bseyler yemek istemiorum aksami daha hafif yapicam

Kahvaltı erken olunca bukadar Yemen normal canım.. vücut ister tabii..
Hem erken kalktığın için metabolizma daha çok Çalışır.. Bence çok iyi gidiyorsun..
Bende daha Çorba içmedim..
Elma yedim şimdi..
Akşama az kaldı...
Yemeğimi bolca yerim artık..
Küçük kızım kolumda uyudu kıpırdayamıyorum..
Dün hiç uyumadı ben kucağımda uyutmıcam diye inatlaştıkça.. Bugün bari uyusun napımm

Canım benim ya. Ne kadar zor büyüyolar eskiden çok kolay gelirdi aman çocuk bakmakda ne varki derdim ama öle olmuyomus malesef... Bende ara yaptim canım küçük bir elma yedim şimdi.

Canım benim ya. Ne kadar zor büyüyolar eskiden çok kolay gelirdi aman çocuk bakmakda ne varki derdim ama öle olmuyomus malesef... Bende ara yaptim canım küçük bir elma yedim şimdi.

Aynen öyle canım.. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.. Benim iki kızımda da aynı huylar.. Ablası da memede uyurdu.. Hamile kalınca kesmiştim memeden.. Çok zor günlerdi.. Neyse büyücekler inş öyle böyle.. Biz akşam Yemeğini yedik.

Menüm:
1 dolu kase yeşil mercimek Çorbası
Yoğurtlu ıspanak
2 dilim ekmek

Çok acıkmıştım.. Gece çok acıkmayım diye doyarak kalktım masadan.. Ama yinede hafifti sanki menüm..

Ay daha yemeğe 1 saat v

Gayet iyi olmuş canım. Ben daha oturamadim eşim gelir 7 gbi ozaman anca 7 ye kadar yiyebilsem bnde daha yararli olur.

Aksam;
1 kepçe corba
yarım tabak taze fasulye
4 5 kaşık yogurt yedim.

Menün çok güzel.. Ekmek de yok.. Maşallah diyorum sana
Bu hafta böyle gidersen 2 kilo gider senden...
Bende birazdan ara yapıcam kestane yicem..

Menün çok güzel.. Ekmek de yok.. Maşallah diyorum sana
Bu hafta böyle gidersen 2 kilo gider senden...
Bende birazdan ara yapıcam kestane yicem..

Ins. Canım ya ama çok başım agridi bugün zorlandım alışirsam bole süper olcak sende verirsin beraber vericez inş gidicek bu kilolar. Ben simdi sekersiz çay içiyorum bseyde yemicem bugün.

Ins. Canım ya ama çok başım agridi bugün zorlandım alışirsam bole süper olcak sende verirsin beraber vericez inş gidicek bu kilolar. Ben simdi sekersiz çay içiyorum bseyde yemicem bugün.

Beraber gidicek kilolar tabii inş
Bende kestanemi yedim
Çocukları sırayla banyo yaptırcam..
Sonra yatmadan süt içerim
Bugünlük menüm bukadar olacak inş

Bugün kahvaltida;
1,5 dilim tambugday ekmeği
4 adet zeytin
5 6 adet salata
1 yumurtanın yarısı sahanda yumurta
2 3 çatal b.peynir
1 bardak şekersiz cay
dün zorlanmistim bugün gayet iyiyim daha açlık hissetmiyorum hatta ekmeğin 1 ini yerken zorlandim yarısını yiyip bıraktım.

Günaydın canım..
Ne güzel vücudun alışıyor artık az yemeye..
Benim kahvaltı menüm:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
2,5 dilim ekmek
( bende tam buğday yerim hep)
1 domates
1 salatalık

Çok güzel menüler..
Ben daha acıkmadım canım ama birazdan komşum gelicek..
Evde ne varsa onu ikram edicem
Kurabiyeyle Çubuk vardı..
Bende yerim 1 kurabiye 2-3 Çubuk..
Senin menüler süper maşallah..
Darısı Başıma..

Saol canım ya evde ne varsa kalanlardan kendme ayırıp pisiriyorum hemen daha önce öğleni kurabiye bisküvi tarzı şeylerle geçirirdim bende ama baktm olmuo mecburi üsenmeyip yapıyorum. Hem saglikli hemde zayifliyorum. Inaniyorum zamanla sende yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…