- Konu Sahibi samimikxixz
selam sevgili kader arkadaslarim
her sayfayi tek tek okuyamadim malum taze anneyim.kizim bi hafta sonra tam iki aylik olucak.dogum öncesi kilomdan 4 kilo fazlaligim var ama ben o zamanda kilomdan memnun olmadigim icin bi 10 kilo vermek istiyorum ama en önemlisi göbek meselesi.cok cirkin oldu yaaa
pilates yapmaya baslicam bende.bide diyorumki acaba eve spor aletimi alsam bi tane crosstrainer?
siz baska neler yapiyosunuz?
bide bu cörek otu ne ise yariyoki? tok mu tutuyo acaba?
cörek otu yagini icsek de ayni etkiyi verir mi?ben icmeyi düsünüyorum bebegim cok gazli ve gaza iyi geldigini duydum.banada bi faydasi olursa bayila bayila icerim artik
Hoşgeldin canım senle ben aynı durumdayız. Ben de doğumdan önceki kilomdan memnun değildim. O yüzden önce doğum öncesi kiloma inip sonra da diğer fazlalıklarımı vermeyi düşünüyorum. Pilates ben de yapsam diyorum ama ben spor konusunda tembelim. Spor yapabilmem için ya salona gitmem lazım ya da yanıma bi arkadaş bulup yürümem lazım. Ona da malesef şartlar izin vermiyor. Bu arada çörekotunu sormuşsun. Çörekotu aç karnına yarım saat önce yenildiğinde zayıflatıyormuş. Burda bi arkadaş bu şekilde çok rahat kilo verdiğini söylemişti. İnternette araştırabilirsin orada daha ayrıntılı bilgiler var.