- Konu Sahibi samimikxixz
kızlar taşınma sürecine girdim o yüzden fazla uğrayamıyorum. işler düzene girince tartılıp yazıcam bakalım. son tartıda bi değişiklik yok.
Canım kolay gelsin sana. En sevmediğim şeydir taşınmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar taşınma sürecine girdim o yüzden fazla uğrayamıyorum. işler düzene girince tartılıp yazıcam bakalım. son tartıda bi değişiklik yok.
MERHABA KIZLAR,
kızım 1 yaşında ve hala emiyor , memesiz yaşayamacak gibi daha doğrusu sabah akşam ağzında ,tabi bende ne diyet yapabiliyorum ne de fırsat bulup spor
doğumda aldığım 10 kg fazlalık duruyo hala benimle beraber ... allahtan emzirdiğim için daha da kilo almıyorum...
emzirmeyi eğer kesmeyi başarablirsem diyet yapıp eski halime dönmem gerek
kıyafet seçerken zorlanmak en kötüsü zaten
merhaba arkadaşlar. ömrünün hiç bir döneminde kilo sorunu yaşamamış biri olarak şu doğum sonu kilolarından nefret ediyorum:95:
55 kiloyla hamile kaldım. 68 ile doğurdum. şu an 60 kiloyum. doğum yapalı 1 ay oldu. biraz acele ediyorum galiba ama fazlalık olan 5 kiloyu veremediğim için üzülüyorum. kıyafetlerimde sıkıntı yaşıyorum. emzirdiğim için diyetde yapamıyorum. bakalım sonum ne olacak
hoşbuldum
Süt olmayacak emziremicem diye korkuyorum yemeyi düzene sokmaya çalışıyorum..abur cuburu kestim,yararlı şeyler tüketmeye çalışıyorum..sporu hiç gözüm kesmiyor inanılmaz hantallaştım
ben çörek otunu ağzıma alıp 1-2 dk çiğniyorum ama yutmdadan.zaten tükrük salgısıyla oacı tat gidiyor.sonra yutuyorum.yarım bardak su içiyorum üstüne.canım çörekotunu denemek istiyorum , üzerine su içmeden çok acı olur sanırım , ağzında ne kadar çiğniyorsun yani süre olarak bunu bir ölçerek söyleyebilirmisin kaç saniye yani , birde üzerine su içiyormusun , şimdiden çok tşk ederim
biz 2 kardeşiz. aramızda 2.5 yaş var. annem abimi 1.5, beni 1 yıl emzirmiş. bir deri bir kemik kalmış. o zamanlar abur cubur yaygın olmadığı için (köy öğretmeni nerden bulsun abur cuburu) kendiliğinden zayıflamış.
biz abur cubur satın almamak, evde varsa yememek için irade savaşı veriyoruz ve çoğu zaman yeniliyoruz bir de eşiniz zayıf ve sürekli tatlı yiyen biriyse, benimki gibi, yandınız
ben çörek otunu ağzıma alıp 1-2 dk çiğniyorum ama yutmdadan.zaten tükrük salgısıyla oacı tat gidiyor.sonra yutuyorum.yarım bardak su içiyorum üstüne.
Canım kolay gelsin sana. En sevmediğim şeydir taşınmak