slm kızlar.tatilden döndüm ve vermiş olduğum 1 kiloyuda almışım
(( tatilden dönelide 1 hafta oldu.3 küçük çocukluyum ve bakıcımla aram açıldı.aramıyorum.kendim bakıyorum ama kafayıda yiyorum bazen ve yemeğe saldırıyorum.tekrar kendimi kötü hissediyorum biraz diyet yapıp tekrar bozuyorum ve üsteik insülin direncim var.yani kilo vermem çok zor.şimdi sıkı durun.2-3 gün önce ümitsizce interneti dolaşırken çörek otu ilie ilgili bi siteye denk geldm.
Çörek Otu diye.baya bi okudum yorumları fln.nasıl kullanıldığını ,emzirenlerinde kullanıp kullanamayacağını fln .kafama çok yattı ve 3 gündür kullanıyorum.daha çok yeniyim ama ilk 2 günde kilo veremeyen ben 1,5 kilo verdim.(bu arada 97 kiloyum çok kilolu olduğum için giden bu) diyet yapıyorum desem yalan.ilk gün iyi bir kahvaltı (beyaz ekmek ,peynir,domates zeytniyağlı,krem peynir vs),sonra cornetto,muz,peynir ekmek,akşama da domates çorba ve 1,5 tabak makarna (yağlı).... 2.gün peynirli yağda yumurta,beyza ekmekli,sonra şeftali ve tarçınlı süt,öğlen domatesli biber kızartması beyaz ekmekli,akşam domates çorba,fırında makarna 1 tabağı biraz geçkin,zeytinyağlı salata. yalnız 8 den sonra bişi yemedim çay içtim.inanamıyorum halaaaa.
nasıl kullandığma gelince her yemekten önce yarım çay kaşığından az fazla çörek otu tohumunu iyice çiğneyip yutuyorum.sonra su içiyorum.yarım saat hiç bişi yememek lazım bu şart.kendisi yalnız sindirilmeliymiş.ömür boyu kullanılabiliyor.sadece 6 ayda 1-2 ay ara yii oluyormş.ağrı kesiciyel ve antibiyotikle kullanılmaması öneriliyor.günde 600 adeti geçmemliymiş.ben bunu 3 e bölüp 200 saydım.yarımm çay kaşığından biraz fazla geldi..bi de öğütülmüş şekilde bekleyip kulanılmamalıymış. ozaman bekleyince zararı oluyormuş.ama taze öğütülebilirmiş.kahve öğütücüyle fln.bi sürü derde de iyi geliyormuş.tansiyon,şeker,basur ..... bi sürü.emzirenlerde sütü artırıyormuş zaten çörek otu.güvenle kullanın ama hamilelikte kesinlikle kullanmayın deniyor.doğumu başalatabiliyormuş.valla inşallah bende etkisi devam eder.bu akşam yemeğe gideceğiz.yani biraz fazla yiyebilirim.ama gene yarım saat önceden çöret otumu yerim inşallah.inşallah herkese deva olur