Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Yarın tartılalım mı kızlar, yarın ilk tartılmamız olsun

Tartım yok geçen hafta tartildigim gibidir tahminimce.64,700 gram .Ben yuvarlayıp 65 dediydim. Ben bugün saçma sapan besledim. Ama yarın sabah kahvaltı ve yürüyüş hava güzel olursa. 500 kere de ip atlarim.

öğünler çok çok az canım. Biraz daha doyurucu yiyebilirsin. Emziriyoruz çünkü. Sağlıklı olmamız da gerek

Menüm
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta
4 5 zeytin
1küçük dilim peynir
1dilim ekmek

12.30 2tane kuru kayısı 1ceviz

16.00 şekersiz türk kahvesi

17.30 fırında patates çok az . Bol yesillikli koca bi kase salata.

3bucuk litre su

Tartım yok geçen hafta tartildigim gibidir tahminimce.64,700 gram .Ben yuvarlayıp 65 dediydim. Ben bugün saçma sapan besledim. Ama yarın sabah kahvaltı ve yürüyüş hava güzel olursa. 500 kere de ip atlarim.
Tamam canım

Evet yarın tartılalım
Tamam canım yazarız
öğünler çok çok az canım. Biraz daha doyurucu yiyebilirsin. Emziriyoruz çünkü. Sağlıklı olmamız da gerek
Aynen öyle de,
Benim bebiş 2 hafta sonra ek gıdaya geçecek ama şimdi de meyve püresi, bebek bisküvisi yediriyorum canım bol bol su içmeye çalışıyorum.

Menün güzelmiş canım,

Tamam canım yazarız

Aynen öyle de,
Benim bebiş 2 hafta sonra ek gıdaya geçecek ama şimdi de meyve püresi, bebek bisküvisi yediriyorum canım bol bol su içmeye çalışıyorum.
Canım ek gıdaya geçse de ağırlık anne sütü oluyo ilk dönem oda senin depolardan gider. Sen yine de bu kadar az yeme.Karbonhidrattan uzak durup porsiyonları çok azaltmadan yememiz yeterli bizim için.

canlar bebis huysuzdu buhun gec yaziyorum
sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
4 ceviz
1 tk tahin pekmez
bol yesillik
ara
2 mandalina
ögle
3 yk bulgur pilavi
3 adet tavuk kanat
1 kase yogurt
bol yesillik
ara
1 adet eti lifalif bar
2 hurma
aksam
1 kase eristeli mercimek yemegi
1 kase yogurt
2 .5 lt su

Seninde çok güzel menü canım

Kızlar bugun tartı günü. Hadi bakalım ne kadar verebilmişiz görelim :)

Günaydın herkese. 10 da kahvalti için yumurtamı hasliyorum. Yanina bol sebze ,peynir,zeytin ve 1 dilim ekmek. Ben bir de ekmegin uzerine 1 tatli kasigi karadut receli koyuyorum. Bir de şekersiz çay.

Canım ek gıdaya geçse de ağırlık anne sütü oluyo ilk dönem oda senin depolardan gider. Sen yine de bu kadar az yeme.Karbonhidrattan uzak durup porsiyonları çok azaltmadan yememiz yeterli bizim için.
Aynen canım biliyorum da, benim kilom sizlerin kilosuna göre daha çok,ne yesem yarıyor, benim bir numara 7,8 aya kadar emdi diyet falan da yapmıyordum sütüm kendiliğinden kesildi, bunda öyle olmaz inşallah,

Kızlar sizde benim gibi kilonuzu boyunuzu belirtsenize sayfada istiyorsanız tabi bence daha iyi olur

Günaydın bayanlar. Tartıldım 65.5 kg çıktım . En son tartıldığımda 65 tim yarım kilo almışım

Aynen canım biliyorum da, benim kilom sizlerin kilosuna göre daha çok,ne yesem yarıyor, benim bir numara 7,8 aya kadar emdi diyet falan da yapmıyordum sütüm kendiliğinden kesildi, bunda öyle olmaz inşallah,
Olsun canım. Sağlık olsun yavaş yavas gitsin. Olmaz inşallah bunda bol bol emsin kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…