- 9 Mayıs 2020
- 75
- 102
- 23
- 39
Hoşgeldin canim hep birlikte saglikla sutumuz azalmadan zayiflayalim insallahEn küçüğünüz benim herhalde,23 yaşındayım, çalışmıyorum, 2 çocuk annesiyim büyüğü 3 yaşını doldurdu küçüğü 15gün sonra 6 aylık olacak, boyum 161, kilo 75, hedefim 60 olmak inşallah hep birlikte başarırız, ben bugün başladım.
Hosgeldin hep beraber basarili oluruz umarimMerhabalar benden de.
31 yaşındayım.
1.70 boyundayım, 80.4 kiloyum.
1 haftadır dikkat ediyorum -1.7 kilo verdim şükür.
18 aylık oğlum var, emziriyorum.
Devlet memuruyum, tam zamanlı çalışıyorum.
İnşallah ben de katılmak isterim.
Hoşgeldin canım. Tabiki seni de aramızda görmek isteriz. Hedef kilonu da yazarsan onu da listeye ekleyelim.Merhabalar benden de.
31 yaşındayım.
1.70 boyundayım, 80.4 kiloyum.
1 haftadır dikkat ediyorum -1.7 kilo verdim şükür.
18 aylık oğlum var, emziriyorum.
Devlet memuruyum, tam zamanlı çalışıyorum.
İnşallah ben de katılmak isterim.
Benimde aynen su özellikle ictigim an sanki direk süt oluyor tabiki nitelikli beslenmekte önemli uyku senin bebis nasil bilmiyorum ama benimki 2 saatte bir uyaniyor ama ben zaten nobetli calisanim alismisimSizde nasıl bilmiyorum ama kızlar benim sütümü en çok artıran şey uyku ve su. Tabi ki artmasını etkileyenler var ama su ve uyku kadar artıranı görmedim. Şu an uyku elime geçmiyo ama bol bol su içmeye çalışıyorum
Birebir aynı kilo ve boydayız canım, 74le doğuma girdim şuan 65-66 arasında kaldım. İlk hedefim 5, sonra 10 kilo verip 55e ulaşmak. Doğum yapalı yaklaşık 4 ay oldu ama emzirirken canım çok tatlı çekiyor buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorumBu arada 1.55 boyum 65 kiloyum suan 10 kilo fazlam var 57 yle hamile kaldim 73 le doguma girdim 65 e dustum diyet falan yapmadan ama boyuma gore 10 kilo fazlam var
Aynen uyku+su sütü arttırıyor, benim sütüm öyle lıkır lıkır akmıyor biraz büyüdüğü için, daha ilk aylarda benim de öyleydi inşallah daha da artar, ben bugün 2 litre su içtim daha da içerim yatasıya kadar.Sizde nasıl bilmiyorum ama kızlar benim sütümü en çok artıran şey uyku ve su. Tabi ki artmasını etkileyenler var ama su ve uyku kadar artıranı görmedim. Şu an uyku elime geçmiyo ama bol bol su içmeye çalışıyorum
Tabi nitelikli beslenme de sütün kalitesi için önemli. Bende 3tane bebek var:) biri uyuyup diğeri uyanıyo:) 2saat ancak düzgün uyuyabilirsem:)Diyet
Benimde aynen su özellikle ictigim an sanki direk süt oluyor tabiki nitelikli beslenmekte önemli uyku senin bebis nasil bilmiyorum ama benimki 2 saatte bir uyaniyor ama ben zaten nobetli calisanim alismisim
ONa ben hiç çözüm bulamadım. İlk 6ay özellikle hep dayanamazdım ama bu sefer inatla yemicem.Birebir aynı kilo ve boydayız canım, 74le doğuma girdim şuan 65-66 arasında kaldım. İlk hedefim 5, sonra 10 kilo verip 55e ulaşmak. Doğum yapalı yaklaşık 4 ay oldu ama emzirirken canım çok tatlı çekiyor buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum
Diğer çocuklarımda sağlıklı uyurdum sütüm artardı. Ama bunda maalesef uyku yok. Sütte az o yüzden.Aynen uyku+su sütü arttırıyor, benim sütüm öyle lıkır lıkır akmıyor biraz büyüdüğü için, daha ilk aylarda benim de öyleydi inşallah daha da artar, ben bugün 2 litre su içtim daha da içerim yatasıya kadar.
Çok güzel canım.Bugunku yediklerimi paylasmak istiyorum acilisi ben yapayim
Sabah
1 yumurtayla yapilmis soganli omlet
1 dilim beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
2 adet ceri domates
2 ceviz
1 yk tahin pekmez
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara
Mandalina
Eti lifalif yulaf biskuvi
Ögle
Eristeli yesil mercimek corbası
Yogurt
Ara
2 adet hurma
1 kuru incir
Aksam
4 yk bulgur pilavi
1 porsiyon arnavut cigeri
1 su bardagi ayran
Hoşgeldin canım, tabiki katılabilirsin, isteyen gelebilir, hep birlikte zayıflayalımSelaaam. Ben de geldim. :)) beni de alir misiniz. 1 ay diyet yapti m daha dogrusu saglikli beslendim. odemlerim gitti biraz sekle girdim. Ama 10 kilo vermem lazim .emziriykrim. hedefim ayda 3 kilo. Cok değilse tabikafaya koydum bir aksilik.olmazsa mayıs sonuna kadar çoğu gidecek ınsallah. Bakıyoruz yediklerimizi mi paylaşıyoruz
2 yasina kadar emzirmissiniz kizinizi acaba yapdiginiz farkli birsey varmiydi sut artirmak icinMerhabalar iyi geceler :)
Bende yakın bi zamanda emzirmeyi bıraktıracam inşallah 1 ay sonra 2 yasinda olacak kizim. Bende 3 aydır felan kendimce uğraşıyorum ama pek yapamıyorum sadece 6 kilo verebildim 90 'la başladım 84 e düştüm dün tartıldım 85 olmuşum tekrar başladım borç oruclarim var onları tutuyorum hemde iyi oluyor yememe engel oluyorum bi acıdan da ama motive çok önemli
Yok ayriyeten herhangi bisey yapmadım ama oruç tuttuğum zamanlarda vs damla kullanıyordum oda çok etki ediyordu2 yasina kadar emzirmissiniz kizinizi acaba yapdiginiz farkli birsey varmiydi sut artirmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?